2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatiiii
No pewnie, że pochwal się zdjęciem
Super, że wyniki ok. Ja też mam często anemię, mimo że jem dużo buraków, łykam dodatkowo żelazo. Chyba taki mój urok.
Teraz mam żelazo na receptę, może uda mi się wyjść z tej anemii w końcu.
A kiedy możesz zacząć się starać o dzidzię?
Katiiii lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38b8357c4f7e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/173fcf072e9a.jpg
PS. Jakość zdjęc na tym forum mnie rozwala
No musze kupić jakieżs żelazo lepsze bo na recepte nie dostanę tylko do końca mam użyć te co mam. W szpitalu mówili że 3 miesiace po zabiegu najwczesniej wiec jakbym chciala to tak starania na wrzesień/pazdziernik się łapią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 09:55
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatiiii
Wow. Świetnie to wygląda! Ja też chcę takie tło
Gdzie to można kupić i ile kosztuje?
Bo kilka zdjęć u fotografa to około 200-300 zł.
A z takim fajnym tłem można samemu zrobić zdjęcia dzieciakom
Ale masz przystojnego synka i śliczną córcięWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 11:29
-
Sliczne zdjecia
Jak Wan mija dzien dzisiaj?
u mnie spokojnie pojde zaraz z synkiem na plac zabaw
brzuch coraz bardziej mnie boli mam nadzieje ze @ nie nadejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 11:48
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
nick nieaktualnyDzieciaki nie dały mi w nocy spać.
Kornelka budziła się z płaczem i przychodziła do naszego łóżka.
Mówiła, że śnił jej się robak i się boi.
Maćkowi wychodzi ostatnia trójka i też był płaczliwy i często budził się w nocy. Jednak o wiele gorzej znoszę już nieprzespane noce.
Jest różnica jak pierwsze dziecko 29 lat, drugie 31, a trzecie np 34.
Też zaraz wychodzę z dziećmi na podwórko, później obiad mielone z ziemniakami. Chyba jak Maciek będzie miał drzemkę to ja z Kornelką też się położęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 12:02
-
nick nieaktualnyKatiiii
Fajny tort.
Duże urodzinki Victorii robicie?
Powiedz mi nie masz żadnych obaw, jak dasz sobie radę z 3?
Mnie czasami nachodzą różne myśli, jak to będzie... Tak jak Ty nie mamy do pomocy żadnej babci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 17:33
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Katiiii
Fajny tort.
Duże urodzinki Victorii robicie?
Powiedz mi nie masz żadnych obaw, jak dasz sobie radę z 3?
Mnie czasami nachodzą różne myśli, jak to będzie... Tak jak Ty nie mamy do pomocy żadnej babci...
Nie duże takie tam małe
Dzieci pozdrawiają
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d99921101ff8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1ffff083a18.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d25733cf13c1.jpg
ide dalej wbilam na chwileWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 18:51
-
Wow. Świetnie to wygląda! Ja też chcę takie tło
Gdzie to można kupić i ile kosztuje?
Bo kilka zdjęć u fotografa to około 200-300 zł.
A z takim fajnym tłem można samemu zrobić zdjęcia dzieciakom
Ale masz przystojnego synka i śliczną córcięWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 22:09
-
kehlana_miyu wrote:Katiii, to pewnie badanie poziomu prolaktyny, ona odpowiada za produkcję mleka.
U mnie dzisiaj śluz płodny. Test owulacyjny negatywny, ale i tak zbałamuciłam męża na wszelki wypadek -
Jeee laseczki dostałam swoją pierwszą @ po poronieniu i zabiegu i ogolnie ale sie ciesze Wczoraj pojawiły sie 2 srednie plamy popoludniu a potem cisza tylko sluz zabrawiony byl na rozowo a rano o 6 obudził mnie bol nogi mnie zawsze na @ boli poszłam do wc patrze i jest @ ogromnie sie ciesze ze nie musialam dlugo na nią czekać jak nie które kobiety po zabiegach ^.^
Dzieci spią wykończone po wczorajszym hehe a ja łykłam sobie leki,jem ciasto i piję kawe
Na 11:00 mam pobranie krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 07:34
-
Katiii cudne dzieciaczki i piękne zdjęcia muszę nadrobić zaległości bo ostatnio ciągle ktoś do nas zjeżdża. Jak nie brat to siostra z warszawy przyjechała, ale przynajmniej jest wesoło no i niestety tak jak myślałam bedzie chyba @ już jest lekkie plamienie a mój kalendarzyk pokazuje początek na jutro czyli jak w zegarku. Eh a myślałam że może teraz nie nadejdzie..no cóż nowy cykl nowe starania
-
nick nieaktualnyKatiiii
Naprawdę super wyglądają zdjęcia z takim tłem
Patrzyłam na allegro, to wychodzi około 100 zł jedno tło...
Fajnie, że dostałaś @!
Ja mam z kolei ból owulacyjny...
Wczoraj mnie wzięło na przemyślenia... że może trochę wcześniej zacząć starania już... a nie wiem sama
Pogoda lepsza, odpukać nie pada.
Ekipa przyszła dzisiaj i robią zbrojenie... FajowoKatiiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za te słowa
Co do tła nie wiem jak w pl ale skoro na allegro 100 zl kosztuje to kwestia tego ile razy takie tło bedziesz używać bo jesli ma służyc do długo to warto wydac 100zl niż dac 200-300zł za jedna sesje bo jak sama wiesz sama sesji zrobisz sobie nie tylko raz a tyle ile bedziesz chciała
JA zaraz ide na pobranie krwiSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Masakra !!!
Co za...
Poszłam z córka na pobranie tej krwi .
Miałam na godzine 11:05 i czekałam aż do 11:50 !!!!!!
A wszystko dlatego że w ogóle w przychodni osoba która miała pobierać krew nie przyszła tak jakby w pracy nie była a w recepcji nawet nie mieli pojecia o tym że dzisiaj ludzie maja wizyty na oddanie krwi...Koło godziny 11:40 angole zrobili awanture w recepcji itp ze tyle czekaja a w gabinecie nie ma nikogo i ile mają czekać i mówia im tam że ja z dzieckiem czekam aż od 11 bo na 11 miałam pobranie miec i jak można czekac godzine czasu na pobranie krwi i dopiero po tej akcji kazali poczekac jeszcze 10 min i przyszedł jakiś inny pan doktor ktory tak naprawde nie był od tego no ale wział do gabinetu pokolei najpierw mnie bo bylam pierwsza według godzin wizyty ... pobrał sprawnie mi krew co prawda nie miał swojego gabinetu przystosowanego do takich spraw ale wział poduszkę jakaś aby polozyc na nią reke ... Przez to wszystko musialam dzwonic do znajomej aby poinformowala przedszkole że sie spóźnie odebrać syna z przedszkola jako ze o 12:00 musze go odbierac ale nie zrobiły problemu że chwile dłużej synek musiał zostać.
No szlak człowieka trafi przy takich akcjach... -
nick nieaktualnyKatiiii
Poszukam jeszcze, może gdzieś znajdę taniej
Chciałabym taką sesję zrobić:
- ja z córeczką tak samo ubrane
- tata z synkiem w takich koszulkach z napisami tata syn
- Kornelka z Maćkiem
- cała rodzinka
Pojechałam sobie dzisiaj na shopping
Kupiłam klapki japonki, 2 sukienki na lato i kolczyki he he
Ogólnie dzisiaj padam na twarz.
Chyba się wcześniej położę spaćKatiiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poszukam jeszcze, może gdzieś znajdę taniej
Chciałabym taką sesję zrobić:
- ja z córeczką tak samo ubrane
- tata z synkiem w takich koszulkach z napisami tata syn
- Kornelka z Maćkiem
- cała rodzinka
Pojechałam sobie dzisiaj na shopping
Kupiłam klapki japonki, 2 sukienki na lato i kolczyki he he
Ogólnie dzisiaj padam na twarz.
Chyba się wcześniej położę spać
Masz super pomysły ja sobie nie lubie za bardzo zdjec robić odkąd zostałam mamą hehe same jakies tam wady na zdjeciach znajduję
No ale wiesz oni mają taki komputer do którego podchodzisz zaznaczasz swoją date urodzenia i pierwszą litere nazwiska i wtedy w systemie odznacza im że przyszłaś i jestes w poczekalni i czekasz na swoją kolej a mimo to taka akcja.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość