2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem Cześć kobietki!
Wróciłam z urlopu, ale jestem strasznie zmęczona. Zamiast wypocząć czuję się wypompowana, nic mi się nie chcę. Potrzebuję jeszcze tydzień wolnego, żeby odpocząć od urlopu
Co do mojego testowania (16.08) - chyba się przesunie, podejrzewam, że owu dopiero dzisiaj miałam.
W czwartek USG mojej tarczycy- bo podobno jest jakaś powiększona?! oj co to będzie, co to będzie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 16:23
Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość
10.2015 - start starania
10.2016 - nasienie ok
09.2017 - AMH 1,12
12.2017 - histerolaparoskopia (endometrioza II st, jajowody drożne)
11.2018 - HSC (polip macicy)
12.2018 - krzywa cukrowa,insulinowa, meta
1.2019 -dieta IG
2020- starania?
Niepłodność idiotyczna, endomenda II st., IO, LUF -
nick nieaktualnyZakręcona zazdroszczę takiej energii z samego rana
Ja nie lubię mieć długich pazurów he he
Zawsze mam krótkie.
Raz w życiu miałam na swój ślub żelowo-akrylowe czy jakoś tak i nigdy więcej. Ale każdy co innego lubi i to jest fajne
Za to makijaż umiem sobie sama zajebisty zrobić i każdy pyta gdzie byłam u kosmetyczki
Kattti dzięki, że się pytasz. Brzuch nie boli, tylko leci ze mnie Wygląda jakbyś wczoraj miała i jajniki Cię bolały przecież...
Co do testów to u mnie ani przy Kornelce ani przy Maćku nie był 100% pozytyw według instrukcji, ale owulację na pewno miałam, bo zaszłam 2 razy w ciążę he he
Parodka na ovufriend przeczytałam, że przed południem najlepiej robić, ale już nie pamiętam czemu. Ja robiłam zawsze o 13, ale każdemu inna pora pasuje. Ważne, żeby 2 h przed testem nie pić.
Zazdroszczę pracy w biurze
Niunka pozwoliłam sobie wpisać Ciè na testowanko 22 sierpnia
Weroneczka no tak to jest czasami, że po urlopie wracamy zmeczęni he he ale to jest inne zmęczenie, takie przyjemne prawda?
My długo spaliśmy Majstrzy skończyli, więc nikt od 7 nam nie hałasował he he Teraz zamawiamy okna.
Po śniadaniu od razu pojechałam z dzieciakami do koleżanki. Dzieciaki się wypluskały w basenie. Niedawno wróciliśmy i podgrzałam wczorajsze spagetti
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 17:03
Kattii, Weroneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona zazdroszczę takiej energii z samego rana
Ja nie lubię mieć długich pazurów he he
Zawsze mam krótkie.
Raz w życiu miałam na swój ślub żelowo-akrylowe czy jakoś tak i nigdy więcej. Ale każdy co innego lubi i to jest fajne
Za to makijaż umiem sobie sama zajebisty zrobić i każdy pyta gdzie byłam u kosmetyczki
Kattti dzięki, że się pytasz. Brzuch nie boli, tylko leci ze mnie Wygląda jakbyś wczoraj miała i jajniki Cię bolały przecież...
Co do testów to u mnie ani przy Kornelce ani przy Maćku nie był 100% pozytyw według instrukcji, ale owulację na pewno miałam, bo zaszłam 2 razy w ciążę he he
Parodka na ovufriend przeczytałam, że przed południem najlepiej robić, ale już nie pamiętam czemu. Ja robiłam zawsze o 13, ale każdemu inna pora pasuje. Ważne, żeby 2 h przed testem nie pić.
Zazdroszczę pracy w biurze
Niunka pozwoliłam sobie wpisać Ciè na testowanko 22 sierpnia
Weroneczka no tak to jest czasami, że po urlopie wracamy zmeczęni he he ale to jest inne zmęczenie, takie przyjemne prawda?
My długo spaliśmy Majstrzy skończyli, więc nikt od 7 nam nie hałasował he he Teraz zamawiamy okna.
Po śniadaniu od razu pojechałam z dzieciakami do koleżanki. Dzieciaki się wypluskały w basenie. Niedawno wróciliśmy i podgrzałam wczorajsze spagetti
Tak wczoraj mnie bolaly dosc mocno nawet dzisiaj za to delikatnie z rana tylko ale przeszlo.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa byłam na rowerach z dziecmi bo synek bardzo chciał isc wiec poszłam , dopiero wrócilismy i wsadzilam dzieci do wanny prysznicem odswiezyłam ,wypili mleko i ogladają bajke a ja zaraz sobie kawę zrobię.
Synek taki dumny z siebie na tym rowerku i ta radosc,usmiech jak jedzie
Coś czuje że wieczorny owulak bedzie z minimalnym bladziochem albo nawet juz bez kreseczki... no jestem mega ciekawa jak bedzie jutro wygladac bo ja mialam zawsze 15dc owulkę ale biorę pod uwagę fakt suplementacji itp że mogło się to zmienić własnie xD -
nick nieaktualnyKattti ja teraz cykl 26 dniowy miałam... w lipcu 13-14 dc bardzo bolały mnie jajniki... zobaczymy co mi testy owulacyjne pokażą
To razem ♡ wypijemy kawkę, bo ja właśnie siedzę sobie w kuchni i piję, mężuś śpi, dzieciaki się bawiąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 18:05
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Wrzuciłam ją w ogóle na forum?
Nie martw się my wystarczy ze skopiujemy ten link i w przegladarke wrzucimy to widzimy zdjecie wtedyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 18:15
-
nick nieaktualny
-
A ja mam dzisiaj bardzo zły dzień
Wczoraj pożarłam się ze starym wieczorem. Miała zostać rano z dziećmi abym mogła jechać do laboratorium zrobić badania ale oczywiście spieszyło mu się do pracy.
Wiec musiałam czekać aż się młody obudzi i jechać z nim bo córkę to już mogę samą zostawić.
Zajechaliśmy 15 minut przed zamknięciem. Dobrze, że udało się pobrać tą krew. Wyniki jutro więc zobaczymy.
Chociaż jak to mówią nie ma tego złego. Przy okazji zajechałam do lidla i kupiłam mu trochę ciuchów do przedszkolaKattii lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii nooo ten 3 z prawej z dzisiaj jak ty tą fotkę wypatrzylas ja nic u siebie na tel nie widze hahaha xD
To kochana dzialajcie jak taki owulak ladny masz !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 18:17
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti ja teraz cykl 26 dniowy miałam... w lipcu 13-14 dc bardzo bolały mnie jajniki... zobaczymy co mi testy owulacyjne pokażą
To razem ♡ wypijemy kawkę, bo ja właśnie siedzę sobie w kuchni i piję, mężuś śpi, dzieciaki się bawiąSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Tylko właśnie dziwne to troche bo ten środkowy robiłam wczoraj i wczoraj miałam ładniejszy śluz niż dziś. Bardziej plodny, rozciagliwy. Dziś już jest kremowy czyli tak jakby po owu, a kreseczka na teście piękniejsza :p nie kumam
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti no właśnie, bo mi nic nie pokazuje jak kopiuję ten link Ewellli
To ja skopiuje te zdjecie wrzuce jako zdjecie wam abyscie widzialy w takim razie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7e89bc50ffe.jpg19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Tylko właśnie dziwne to troche bo ten środkowy robiłam wczoraj i wczoraj miałam ładniejszy śluz niż dziś. Bardziej plodny, rozciagliwy. Dziś już jest kremowy czyli tak jakby po owu, a kreseczka na teście piękniejsza :p nie kumam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 18:23