Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
Odpowiedz

Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!

Oceń ten wątek:
  • biavska Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajlandia22 wrote:
    Beta 171,00 mIU/ml
    Progesteron 25,20 ng/ml
    🥹🤞🏼❤️

Gratulacje! Pięknie poszybowała i progesteron też ładnie 😍

Tajlandia22, Gosik0205 lubią tę wiadomość

👩‍🦰30👨‍💼33
    ona: niedoczynność tarczycy, hashimoto
    💕11 cykl starań
    ❤️‍🩹03.2026 puste jajo płodowe, 8tc łyżeczkowanie

progesteron 7 DPO 17,70 ng/ml ✅
    TSH 1,86 ✅
    Prolaktyna 5 dc 242,0 ulU/ml ✅
    Estradiol 5 dc 29,20 pg/ml ✅
    FSH 5,74 ✅
    LH 5,55 ✅
    AMH 8,14 ❓

On: plemniki o prawidłowej budowie 6%
    💊 Euthyrox, Olej z wiesiołka, Ovarin, PRENACAPS multiplan + DHA
  • Marcycha Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajlandia, cudnie i teraz tak razem do szczęśliwego rozwiązania 😊

Mommy, aż mi ciarki przeszły 😅 Mamy bardzo podobny plan na ten tydzień 😆 Niech moc będzie z nami 😁

Gajek, dobrze, czuwaj 😃

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 20:26

Tajlandia22, mommytobe, aaandzia, MiśkaK lubią tę wiadomość

04.2025 👶 🩷
    Wracamy
    05.26 ⏸️ (1 cs)
    07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe
  • Gajek Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajlandia ogromne gratulacje 🥳 nudnej ciąży, niech kropeczek się rozgości i zostanie tam aż do terminu porodu

Tajlandia22 lubi tę wiadomość

💃28 | 🕺32 | 🐶

Starania od 06/2026

IO, Pcos, niedoczynność tarczycy, adenomioza
    3 lata brania tabletek antykoncepcyjnych
    Przed ta cykle bezowulacyjne, torbiele jajnika
    Przed ta cykle 30-70 dni

Leki- metformina 2000mg, symfaxin 37,5, euthyrox 75, biblok 2,5, probella, ozempik

Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e, d3+k2, kwas foliowy, endomesin estrobiom
  • MiśkaK Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajlandia wielkie gratulacje ❤️

• KamilaAnt2026 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lawendatoja wrote:
    Gratki !!

U mnie 9dpo i biało
    Zrobiłam test bo moje życie od kilku dni toczy się tylko wokół ciąży , objawów i nie mogę normalnie funkcjonować

Raczej u mnie już na pewno lipa
    A taki piękny progesteron miałam 7dpo Hahah i zmarnował się 🤣
    A wiec 6 cykl starań poszedł w las

Chyba mam za słabą psyche na te starania , wkręcam sobie na łeb wszystko
    Całkowicie cie rozumiem. Ale 9dpo to jeszcze bardzo wcześnie i niczego nie przekreśla negatywny test. Trzymam kciuki ✊️

Marcycha, mistyreal lubią tę wiadomość

👩31 🧒29

♀️
    * zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
    * macica dwurożna

♂️
    Morfologia pl. 1%

Starania od 09.25 - 13cs

wznowienie redukcji od 01.08 - 1,1kg
  • Chloé2017 Znajoma

Wysłany: 3 sierpnia, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajlandia22 wrote:
    Beta 171,00 mIU/ml
    Progesteron 25,20 ng/ml
    🥹🤞🏼❤️

Gratulacje 😃🤞

Chloé2017
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajlandia, gratulacje! 🫶🏻

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
    Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️
  • Chloé2017 Znajoma

Wysłany: 3 sierpnia, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mommytobe wrote:
    Andzia no szok…. 😧 jeszcze bym zaczekała czy małpa przyjdzie… 🤔

A ja dziś dziewczyny widziałam bociana! 😃 pierwszy raz od kiedy się staramy 😂 to musi coś znaczyć 🤪

My działaliśmy w sobotę i wczoraj. Raczej 2 dni damy se spokój 😅 i później środa, piątek i sobota podziałamy 🤞❤️❤️❤️

Do wszystkich dziewczyn, które są przed owulacją - do boju! 😃🔥❤️

Widzę, że testujemy razem i również 4cs. Do boju 💪

Btw niezłe tempo ❤️😃

aaandzia, mommytobe lubią tę wiadomość

Chloé2017
  • enk_a Znajoma

Wysłany: 3 sierpnia, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lawendatoja wrote:
    Gratki !!

U mnie 9dpo i biało
    Zrobiłam test bo moje życie od kilku dni toczy się tylko wokół ciąży , objawów i nie mogę normalnie funkcjonować

Raczej u mnie już na pewno lipa
    A taki piękny progesteron miałam 7dpo Hahah i zmarnował się 🤣
    A wiec 6 cykl starań poszedł w las

Chyba mam za słabą psyche na te starania , wkręcam sobie na łeb wszystko

Też tak myślałam parę dni temu, że już nie ma na co liczyć w tym cyklu a dziś jestem dzień przed okresem i nadal oglądam te testy prawie pod lupą w nadziei że coś się jeszcze zmieni chociaż rozum podpowiada, że zdrowiej byłoby się już pożegnać z tą myślą 🤣

• Elgenda Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie spokój, ja już tyle dzisiaj testów na natrzaskałam 😆 I też patrzę pod każdym kątem.

W ogóle Rossmann mi odpisał, żebym przesłała im drugą stronę opakowania z kodem kreskowym xd no naprawdę jakby jedna strona z nazwą im nie wystarczyła 🫨 ale wysłałam, zobaczymy czy coś zmienią!!

aaandzia, mistyreal lubią tę wiadomość

33👱‍♀️ 34👨‍🦱 + 🐶

Początek starań: maj 2026

Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hipercholesterolemia

Leki: Letrox 125, Dostinex 0.25 mg 1x tyg, Ezen 10

Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50

72 kg, 168 cm wzrostu

Czynnik męski w normie ✅️
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elgenda wrote:
    Dajcie spokój, ja już tyle dzisiaj testów na natrzaskałam 😆 I też patrzę pod każdym kątem.

W ogóle Rossmann mi odpisał, żebym przesłała im drugą stronę opakowania z kodem kreskowym xd no naprawdę jakby jedna strona z nazwą im nie wystarczyła 🫨 ale wysłałam, zobaczymy czy coś zmienią!!

Aż się uśmiałam 😅😅😅 nawet nie pytaj ile ja natrzaskałam w tym cyklu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Już to Facelle mogliby ogarnąć w końcu ile to już 2 miesiące? Jak nie lepiej

mistyreal lubi tę wiadomość

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - cb💔
    07.2026- cb 💔
    starania od 06.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Szept_Flory Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    💐 Tajlandia22, gratulacje! Wspaniała wiadomość! Samej nudy przez najbliższe 9 miesięcy. 😉🌻

aaandzia, Tajlandia22 lubią tę wiadomość

Ogród mojego serca:
    • W ramionach pachnący Kwiat 💐 (2024)
    • W sercu na zawsze Aniołek ☁️ (06.2026)
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tulę za ⚪️ ale trzymam nadal kciuki dopóki nie ma @ !

Ja już idę spać ten dzień mnie przeorał emocjonalnie, ale dobrze, że można tutaj wylać z siebie wszystko ♥️

Kciuki za jutrzejsze testowania 🌻🌻🌻🌻

enk_a, mistyreal lubią tę wiadomość

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - cb💔
    07.2026- cb 💔
    starania od 06.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Marcycha Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    👑 Elgenda, śmieszne jest to, że to Ty jako klient masz im to przesłać, a nie ogarniają już tego w swoim sosie, ale z drugiej strony jeśli to ma przyspieszyć efekt, zminimalizować pomyłki i wszelką wewnętrzną psychologię, to niech im będzie 😅
    Z tymi testami to dobry ananas jesteś 😆

👑 Andzia, śpij dobrze, należy Ci się 🫶

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 21:56

04.2025 👶 🩷
    Wracamy
    05.26 ⏸️ (1 cs)
  • Tajlandia22 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, dziewczyny za tyle gratulacji! Powiem szczerze, że jeszcze i tak podchodzę do tego wszystkiego z dość dużym dystansem. Nie wiem, czy pamiętacie, ale w lipcowym wątku na początku pisałam, że myślimy o drugim dziecku, ale ja jakoś totalnie nie umiem sobie tego wyobrazić. Chyba jeszcze po prostu nie czułam się w pełni gotowa na to drugie. I jakoś chyba miałam „nadzieję”, że uda nam się w drugim czy trzecim cyklu starań, że będę miała jeszcze chwilę na zaprzyjaźnienie się z perspektywa dwójki. A tu pykło za pierwszym razem i mam takie „wtf, ale że jak? Że to już? Nie wiem czy ja już tak szybko chce! Czy dam sobie radę?” 😅 tym bardziej, że ten miesiąc naprawdę nie był sprzyjający.

Trochę mi głupio jest mieć takie myśli, gdy wiele z Was już od dawna stara się o pierwsze czy kolejne dziecko. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, absolutnie nie miałam takie zamiaru. 🫶🏻

Konzzdi lubi tę wiadomość

👩🏻29 👱🏼‍♂️28 👧🏻1,5

01.08.26 - ⏸️🤫🤞🏼
    03.08.26 - beta 171, prog 25
    05.08.26 - beta 393, prog 24,5
    14.08.26 - jest zarodek, czekamy na ❤️

preg.png
  • Gosik0205 Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajlandia22 wrote:
    Beta 171,00 mIU/ml
    Progesteron 25,20 ng/ml
    🥹🤞🏼❤️
    Piękna beta gratulacje

• Konzzdi Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajlandia22 wrote:
    Dzięki, dziewczyny za tyle gratulacji! Powiem szczerze, że jeszcze i tak podchodzę do tego wszystkiego z dość dużym dystansem. Nie wiem, czy pamiętacie, ale w lipcowym wątku na początku pisałam, że myślimy o drugim dziecku, ale ja jakoś totalnie nie umiem sobie tego wyobrazić. Chyba jeszcze po prostu nie czułam się w pełni gotowa na to drugie. I jakoś chyba miałam „nadzieję”, że uda nam się w drugim czy trzecim cyklu starań, że będę miała jeszcze chwilę na zaprzyjaźnienie się z perspektywa dwójki. A tu pykło za pierwszym razem i mam takie „wtf, ale że jak? Że to już? Nie wiem czy ja już tak szybko chce! Czy dam sobie radę?” 😅 tym bardziej, że ten miesiąc naprawdę nie był sprzyjający.

Trochę mi głupio jest mieć takie myśli, gdy wiele z Was już od dawna stara się o pierwsze czy kolejne dziecko. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, absolutnie nie miałam takie zamiaru. 🫶🏻

Myślę że z czasem nie będziesz bardziej przygotowana, nic tylko się cieszyć że tak szybko poszło! ☺️

Tajlandia22, Amelia96 lubią tę wiadomość

• Marcycha Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajlandia, to nie głupie myślenie, a naturalna kolej rzeczy. Myślę, że każda z nas po zajściu będzie miała swoje rozterki i pytania co dalej, mimo że plan na dziecko był. Ty masz takie, a inna będzie myślała np.; bo dopiero zaczęła nową pracę, bo rozpoczął się projekt, bo na czas porodu wypada komunia/ślub, bo skończył się kredyt, a jeszcze sporo do wykończenia i pieniądze są potrzebne, bo starsze dziecko bedzie szło do przedszkola, będzie odpieluchowywane itp. itd. Także nawet daleko nie trzeba szukać 😉 Jesteś tu, to znaczy, że chciałaś, a co dalej, to z czasem to sobie w głowie i w rzeczywistości poukładasz. Po prostu teraz zrobisz to z lokatorem w brzuchu i trochę bardziej na serio 😉 Twoje myśli znaczą tyle, że się troszczysz o to by zapewnić sobie i bliskim możliwie najlepszą przyszłość.

Gosik0205, Konzzdi, Tajlandia22, Gosiaczkova, mommytobe, MiśkaK lubią tę wiadomość

04.2025 👶 🩷
    Wracamy
    05.26 ⏸️ (1 cs)
  • Gosik0205 Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś prawie zrobiłam test ale ostatecznie zrezygnowałam. Bo na jednej aplikacji jestem 9dpo a na owufrends 12dpo i wydaje mi się że to za wcześnie nie wiem której wierzyć. może wytrzymam do środy albo do tego 8 sierpnia .Ale coś czuję że nic z tego cycki już mniej bola brzuch cmi na okres . Śluz wodnisty . Wszystko raczej przemawia za 🐒 . Z jednej strony mam nadzieję że się myle . A zaraz znów poczuje brzuch i wiem że nic z tego . Czyli brajanusz się uaktywnił.

W następnym cyklu chce zacząć robić testy owulacyjne może one coś mi pomogą i zwiększę dawkę wiesiołka na 1500mg czyli trzy tabletki i teraz moje pytanie czy mogę wziasc 3 tabletki po 500mg na raz czy muszę np wziasc je w trzech dawkach w ciągu dnia jake działanie będzie lepsze czy bez różnicy?

A i czytałam że polecacie aplikacje premom dla testów owu może z nią spróbuję a co mi tam .

Wiem że to mój 3 cykl starań dopiero ale że względu na moj wiek troszkę mi się spieszy:)

• Maalwii Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra udało się podziałać 🤭
    I jeszcze przesunęłam wizytę u gin na 5 sierpnia mam więc od razu potwierdzę owu 😊
    Od dziś za 3 dni wjeżdża Velenta i potem już tylko czas oczekiwania..
    Ale udało mi się tak przełożyć urlop że jadę z mężem do DE pojeździmy razem i przy okazji jak w tym cyklu się nie uda to w przyszłym będziemy mogli się starać, a nie że przepadnie, cieszy mnie to bardzo 😃

Gosik0205, Konzzdi, Elgenda, Słonecznik90, Tofuszka, Marcycha, Gosiaczkova, aaandzia, mistyreal, xSmerfetkax, Gorzkax33333, mommytobe, MiśkaK lubią tę wiadomość

M 💁🏽‍♀️ 28 | T 💁🏼‍♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025
    06.26 - ciąża biochemiczna 💔

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    TSH: 2,11 ✅
    Ferrytyna: 41,61 ✅
    Witamina D3: 50,10 ✅
    Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
    • Euthyrox 25
    • po owulacji Velenta

➡️💁🏼‍♂️
    Suple: Tenfertil ON
‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ