Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
-
WIADOMOŚĆ
-
Maalwii wrote:To mamy tak samo mój śluz tak samo nie jest idealnie przeźroczysty i rozciągliwy, a dzięki tym testom owu sporo się nauczyłam tak jak i Ty 😅
Dziś na premom miałam 1,34 więc szczyt był gdzieś w nocy lub dziś rano
Z wczorajszych działań nici może dziś nam się uda wieczorem..
U mnie ostatnio było tak,że dwa dni przed pikiem był rozciągliwy,potem nic.
A ta aplikacja premium na podstawowe wybarwienia testu ocenia ten poziom lh?Rodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy -
Słonecznik90 wrote:U mnie ostatnio było tak,że dwa dni przed pikiem był rozciągliwy,potem nic.
A ta aplikacja premium na podstawowe wybarwienia testu ocenia ten poziom lh?
Moim śluzem się nie sugeruje bo z nim różnie 🙈
Tak dokładnie, a najlepiej jeszcze mieć testy easyhome bo pod nie i ich wybarwienie została stworzona appka i szczerze polecam zamówić sobie z Amazona przysłka jest za darmo w ciągu paru dni były już u mnieM 💁🏽♀️ 28 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
06.26 - ciąża biochemiczna 💔
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 2,11 ✅
Ferrytyna: 41,61 ✅
Witamina D3: 50,10 ✅
Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
• Euthyrox 25
• po owulacji Velenta
➡️💁🏼♂️
Suple: Tenfertil ON -
Maalwii wrote:Moim śluzem się nie sugeruje bo z nim różnie 🙈
Tak dokładnie, a najlepiej jeszcze mieć testy easyhome bo pod nie i ich wybarwienie została stworzona appka i szczerze polecam zamówić sobie z Amazona przysłka jest za darmo w ciągu paru dni były już u mnie
W sumie to mam te testy,ale brak miejsca na telefonie,żeby ściągnąć apke🙈
No ja się zdziwiłam ostatnio,że przed pikiem miałam śluz płodnyRodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy -
Maalwii wrote:Moim śluzem się nie sugeruje bo z nim różnie 🙈
Tak dokładnie, a najlepiej jeszcze mieć testy easyhome bo pod nie i ich wybarwienie została stworzona appka i szczerze polecam zamówić sobie z Amazona przysłka jest za darmo w ciągu paru dni były już u mnie
Ja dwa cykle temu robiłam bez tej apki i mi ona dobrze wyznaczała owulację i zgadzało się z monitoringiem jak i śluzem więc ja też ja polecam i testy easyhome też sa super. Także jak ktoś chce robi owu to jak najbardziej pomocne 🍀
Marcycha lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy -
aaandzia wrote:Ja dwa cykle temu robiłam bez tej apki i mi ona dobrze wyznaczała owulację i zgadzało się z monitoringiem jak i śluzem więc ja też ja polecam i testy easyhome też sa super. Także jak ktoś chce robi owu to jak najbardziej pomocne 🍀
No naprawdę ja dzięki nim czuję że mam jakąś kontrolę nad tym 🙈M 💁🏽♀️ 28 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
06.26 - ciąża biochemiczna 💔
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 2,11 ✅
Ferrytyna: 41,61 ✅
Witamina D3: 50,10 ✅
Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
• Euthyrox 25
• po owulacji Velenta
➡️💁🏼♂️
Suple: Tenfertil ON -
Gajek 😆😆😆 Faktycznie, pomyliłam dawkę malatoniny z dawką ubichinolu 😅 W sensie ubichinolu jest 100 mg, a melatoniny 1 mg w jednej tabletce/kapsułce 😅 Pod żadnym pozorem nie bierzcie 300, ani nawet 100 mg melatoniny, chyba że na wieczne odpoczywanie 🤣
Swoją drogą ja kiedyś jak budowałam dom, to poszłam kupić Debutir, a poprosiłam o Dysperbit (taka chemia do zabezpieczenia fundamentów)🫣 Pani się dziwnie na mnie popatrzyła sprawdziła w systemie powiedziała, że nie ma czegoś takiego i dosłownie po paru sekundach mnie olśniło😜 Ale Pani byla szczerze zaangażowana 😄
Malwi, trzymam kciuki by dziś były fale ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 18:51
Foggy, Maalwii, aaandzia, mistyreal, MiśkaK, Elgenda lubią tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Ja też korzystam z testów easy@home i polecam
Aplikacja się nazywa premom i pokazuje stosunek linii do linii i też szacuje kiedy może być owulacja, jest też opcja wpisać temperaturę i wszystko pokazuje się na wykresie
Maalwii lubi tę wiadomość
🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto, Euthyrox 50, Duphaston -
Beta 171,00 mIU/ml
Progesteron 25,20 ng/ml
🥹🤞🏼❤️
mommytobe, Monia•, dzydzy, enk_a, Maalwii, Dawdler34, Lucy_26, Elgenda, Konzzdi, aaandzia, Foggy, Gosiaczkova, mistyreal, KarkoPa, Marcycha, Britta, Gajek, xSmerfetkax, Hope9411, xSophie, Złośnica.m, Gorzkax33333, Słonecznik90, biavska, natix, Amelia96, KamilaAnt2026, MiśkaK, Lisia00, Chloé2017, Szept_Flory, Gosik0205, Carlina lubią tę wiadomość
-
Andzia no szok…. 😧 jeszcze bym zaczekała czy małpa przyjdzie… 🤔
A ja dziś dziewczyny widziałam bociana! 😃 pierwszy raz od kiedy się staramy 😂 to musi coś znaczyć 🤪
My działaliśmy w sobotę i wczoraj. Raczej 2 dni damy se spokój 😅 i później środa, piątek i sobota podziałamy 🤞❤️❤️❤️
Do wszystkich dziewczyn, które są przed owulacją - do boju! 😃🔥❤️
mistyreal, aaandzia, Marcycha, Słonecznik90, MiśkaK, Amelia96, Nikaaa_ lubią tę wiadomość
1cs - Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
1cs - 👧18.01.2019 🩷 cc
4cs - 👧07.11.2020 🩷 cc
🌸 Sierpień 2026 - 4cs
✨ 24 sierpnia - testowanie 🤞
mommytobe -
Tajlandia22 wrote:Beta 171,00 mIU/ml
Progesteron 25,20 ng/ml
🥹🤞🏼❤️
Woooow gratulacje!!! 🥳❤️🌸
Tajlandia22 lubi tę wiadomość
1cs - Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
1cs - 👧18.01.2019 🩷 cc
4cs - 👧07.11.2020 🩷 cc
🌸 Sierpień 2026 - 4cs
✨ 24 sierpnia - testowanie 🤞
mommytobe -
Pięknie! Siedź kropeczku z Nami ❤️Tajlandia22 wrote:Beta 171,00 mIU/ml
Progesteron 25,20 ng/ml
🥹🤞🏼❤️
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Tajlandia22 wrote:Beta 171,00 mIU/ml
Progesteron 25,20 ng/ml
🥹🤞🏼❤️
Gratulacje 🥹
Endo, niedoczynność tarczycy, lekki czynnik męski
Starania od 07.2025 (1 miesiąc przerwy)
12.06.2026 - 1 konsultacja w klinice
8.07.2026 - sono-HSG (jajowody drożne, łukowata macica
08.2026 - 13 cs
09.2026 - IUI -
Aż ci powiem że szukałam w systemie czy może rzeczywiście jest takie coś. Cały internet też przeszukalam i czekałam na Twoją odpowiedź. Miałam już takie jak ty kobieto żyjesz na takiej dawce 😱Marcycha wrote:Gajek 😆😆😆 Faktycznie, pomyliłam dawkę malatoniny z dawką ubichinolu 😅 W sensie ubichinolu jest 100 mg, a melatoniny 1 mg w jednej tabletce/kapsułce 😅 Pod żadnym pozorem nie bierzcie 300, ani nawet 100 mg melatoniny, chyba że na wieczne odpoczywanie 🤣
Swoją drogą ja kiedyś jak budowałam dom, to poszłam kupić Debutir, a poprosiłam o Dysperbit (taka chemia do zabezpieczenia fundamentów)🫣 Pani się dziwnie na mnie popatrzyła sprawdziła w systemie powiedziała, że nie ma czegoś takiego i dosłownie po paru sekundach mnie olśniło😜 Ale Pani byla szczerze zaangażowana 😄
Malwi, trzymam kciuki by dziś były fale ❤️💃28 | 🕺32 | 🐶
Starania od 06/2026
IO, Pcos, niedoczynność tarczycy, adenomioza
3 lata brania tabletek antykoncepcyjnych
Przed ta cykle bezowulacyjne, torbiele jajnika
Przed ta cykle 30-70 dni
Leki- metformina 2000mg, symfaxin 37,5, euthyrox 75, biblok 2,5, probella, ozempik
Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e, d3+k2, kwas foliowy, endomesin estrobiom -
Gratki !!
U mnie 9dpo i biało
Zrobiłam test bo moje życie od kilku dni toczy się tylko wokół ciąży , objawów i nie mogę normalnie funkcjonować
Raczej u mnie już na pewno lipa
A taki piękny progesteron miałam 7dpo Hahah i zmarnował się 🤣
A wiec 6 cykl starań poszedł w las
Chyba mam za słabą psyche na te starania , wkręcam sobie na łeb wszystko👩🦰30👱♂️30👶🏻5
Starania od 02.2026