Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcycha, kurcze a mi internet mówił ostatnio że w przypadku tego "płaskowyżu" liczy się początek piku. Ostatnio taki miałam i to się w sumie zgadzało ze zmianą śluzu, ale poczytam bo teraz mnie zaciekawiłaś. Wiadomo że w sumie i tak seks jest w każdy dzień piku, ale dobrze by to było jakoś w głowie poukładać xD
Marcycha, Gosiaczkova, aaandzia, Gorzkax33333 lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni)
🖤Starania od 02.2025r.
🌿Drożność 07/2026 ✅
💊Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
⚖️ Waga (od 06/26): -4kg -
Dziewczyny daję znać, że anestezjolog zaakceptował moją morfologię, ale wyszedł mi też minimalnie obniżony potas i mam jeszcze go powtórzyć przed zabiegiem, ale nic nie mówił że jest ryzyko, że zabieg się nie odbędzie. Więc odetchnęłam. Będę zajadać odpowiednie rzeczy i w sobotę zrobię badanie w innym labie jak będę z mężem na badaniach.
Niestety wyników nasienia jeszcze nie mamy, a ponoć miały być dziś. No nic, czekamy do jutra. 🤷♀️
dzydzy, Konzzdi, Marcycha, Gosiaczkova, Dawdler34, Tofuszka, Foggy, Lisia00, Maalwii, Słonecznik90, Britta, Carlina, MiśkaK, Elgenda, J.ss, KamilaAnt2026, aaandzia, Gorzkax33333, Nikaaa_, mistyreal lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
10.25 start starań
👩
08.25 histeroskopia (polipy)
07.26 krew ✅️, USG - ponownie polip ❌️
08.26 histerolaparoskopia- polip ✂️, poza tym wszystko ✅️
👦
08.26 OAT ❌️
10.26 konsultacja andro⏳️ -
🌷Tajlandia: super przyrost! Gratulacje 🥳
🌷Kompotlinka: dobre wieści że anestezjolog dał zielone światło ☺️
Ja byłam dzisiaj na teście na hpv z NFZ. Umówiłam się przez IKP przez internet w chwilę, na miejscu też wszystko sprawnie poszło, nawet weszłam przed swoją godziną wizyty. Na wyniki trzeba jednak czekać niestety miesiąc ale no i tak fajna opcja
Kompotlinka, Elgenda, Tajlandia22, aaandzia, mistyreal lubią tę wiadomość
-
Przed stosowaniem proga miałam plamienie, a teraz od razu zaczyna się okres.Maalwii wrote:Dzięki ❤️
Biorę doustnie 2x1 Velente, dopochwowo nie brałam nigdy więc nie wiem jak lepiej ale doustnie na pewno wygodnie
To od razu zaczyna się u Ciebie krwawienie?
A co u Ciebie, jak sytuacja wygląda?
Tym razem mam owu z lewego jajnika i rzeczywiście dziś wieczorkiem czułam kłucie więc wykorzystaliśmy z mężem sytuację ☺️
chociaż znów mam złe przeczucia bo na lewym jajniku mam dużo zrostów z tego co mi powiedzieli po histeroskopii więc tam są dużo mniejsze szanse ale trudno 😏 pytałam gin jaki ma plan to mówiła że do grudnia działamy ze stymulacją stopniowo będzie mi zwiększać dawki i dodawać inne leki. Mam nadzieję małą bo małą, ale jednak, że wkońcu się uda 🙏🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia, 22:09
Carlina, Elgenda, aaandzia lubią tę wiadomość
Starania od 2022
Hashimoto, Endometrioza
💊💊💊 💊
Eutyrox,
Ascofer
Olej z wiesiołka,
Inozytol,
Kwas foliowy metylowany,
D3 4000
Zioła Ojca Sroki 3
Lametta,
Ovitrelle,
Cyclogest,
Encorton,
Acard -
👑 Gosik 🤞
👑 Kompotlinka, cudownie, że starania zostają zgodnie z pierwotnym planem 🥹
👑 Konzzdi, ooo ciekawe 🤔 Sprawdzę co i jak.
👑 Nika, masz jeszcze więcej czasu niż my z 11 dc, ale też jestem ciekawa co Ci wyjdzie, dawaj znać 😁
Konzzdi, Kompotlinka lubią tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Witam was dzirwczyny dawno mnie nie było, ale jestem tak zawalona pracą, nie ma na nic czasu. Ja jutro będę miała owulację bo test już niemal że pozytywny. Proszę o wpisanie mmie na testowwnie na 22.08
Konzzdi, Słonecznik90, Marcycha, aaandzia, Kompotlinka, Gorzkax33333, Dawdler34, Nikaaa_, mistyreal, mommytobe, MiśkaK lubią tę wiadomość
-
Amelia96 wrote:Przed stosowaniem proga miałam plamienie, a teraz od razu zaczyna się okres.
Tym razem mam owu z lewego jajnika i rzeczywiście dziś wieczorkiem czułam kłucie więc wykorzystaliśmy z mężem sytuację ☺️
chociaż znów mam złe przeczucia bo na lewym jajniku mam dużo zrostów z tego co mi powiedzieli po histeroskopii więc tam są dużo mniejsze szanse ale trudno 😏 pytałam gin jaki ma plan to mówiła że do grudnia działamy ze stymulacją stopniowo będzie mi zwiększać dawki i dodawać inne leki. Mam nadzieję małą bo małą, ale jednak, że wkońcu się uda 🙏🙏
To u mnie zazwyczaj dzień przed brązowe plamienie dość obfite i potem na końcu
Może akurat bo dlaczego nie 🤞🏼🩷
No to dobrze że masz plan, też mam nadzieję że zaświeci dla Ciebie słońce ☀️M 💁🏽♀️ 28 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
06.26 - ciąża biochemiczna 💔
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 2,11 ✅
Ferrytyna: 41,61 ✅
Witamina D3: 50,10 ✅
Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
• Euthyrox 25
• po owulacji Velenta
➡️💁🏼♂️
Suple: Tenfertil ON -
Gilgotka wrote:
Owocnych starań 🍀Rodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy -
Amelia96 wrote:Przed stosowaniem proga miałam plamienie, a teraz od razu zaczyna się okres.
chociaż znów mam złe przeczucia bo na lewym jajniku mam dużo zrostów z tego co mi powiedzieli po histeroskopii więc tam są dużo mniejsze szanse ale trudno 😏 pytałam gin jaki ma plan to mówiła że do grudnia działamy ze stymulacją stopniowo będzie mi zwiększać dawki i dodawać inne leki. Mam nadzieję małą bo małą, ale jednak, że wkońcu się uda 🙏🙏
Super,że masz plan,ale równocześnie trzymam kciuki,żeby się udało 🍀😊Rodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy -
Gosik 🫂🫂
Tajlandia, pięknie 💕
Komotlinka, trzymam kciuki, żeby wszystko się udało ❤️
Amelia, cieszę się, że masz dobry plan działania 🙏
Tak patrzę na te Wasze owulaki I analizę w Premom, że zainstalowałam apkę i kupiłam owulaki Easy Home, zostałam ,,zinfluencerowana".
Przy okazji zamówiłam też 30 testów ciążowych Premom 😄 nareszcie ograniczę Rossmanna 💕
Dawdler, zamówiłam ten sam Smartwatch co Ty, aby mieć gwarancję, że będzie dobrze współpracował z moim telefonem Samsunga 🫶
Tajlandia22, aaandzia, Kompotlinka, Dawdler34, Nikaaa_ lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱 + 🐶
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Dostinex 0.25 mg 1x tyg, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
72 kg, 168 cm wzrostu
Czynnik męski w normie ✅️ -
Kompotlinka, super że anestezjolog dal zielone swiatlo. Czekam razem z toba na wyniki i zaciskam kciuki, my w sobote i pierwszy raz robimy w tej klinice, w bocianie byly po 3h a tutaj podobno 1 dzien, takze zobaczymy czy dostaniemy bo to jeszcze wypada w sobote.
Kompotlinka, mistyreal lubią tę wiadomość
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
Czynnik męski ❌
💊 Ovarin, tenfertilON
Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️ -
Tajlandia piękna beta, spokojnej ciąży 🍀🌻
Gosik kciuki 🍀🍀
Kompotlinka i J.ss kciuki za wyniki 🍀
Amelia najważniejsze to mieć plan i dobre nastawienie 🍀
Mi się ten cykl chyba rozwali 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ miałam 2 dni @ od wczoraj wieczora nic nie ma….. zwariuję
Kompotlinka, Tajlandia22, J.ss lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy -
Bardzo mi przykro... 🫂 Trzymaj się. 🫂enk_a wrote:Hej, wpadam tylko z aktualizacją. Poszłam wczoraj w końcu na betę, wyszła 3,55. Dzisiaj dostałam @.
enk_a lubi tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
10.25 start starań
👩
08.25 histeroskopia (polipy)
07.26 krew ✅️, USG - ponownie polip ❌️
08.26 histerolaparoskopia- polip ✂️, poza tym wszystko ✅️
👦
08.26 OAT ❌️
10.26 konsultacja andro⏳️