X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża po usunięciu przegrody w macicy
Odpowiedz

Ciąża po usunięciu przegrody w macicy

Oceń ten wątek:
  • Coniglietto Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek1234 wrote:
    Dziękuję za odpowiedź. A w jaki sposób można się z nim najszybciej skontaktować i zadać to pytanie?

Teraz to nie wiem, może podpowiedzą dziewczyny, które w ostatnim czasie miały zabieg?
    Ja miałam w 2020 roku i wtedy normalnie dawał swój nr tel i kazał dzwonić jak coś a teraz jak jest taki popularny/zapracowany to nie wiem czy dalej tak robi. Kiedyś zdarzyło mi się też, że dzwoniłam na recepcję w czasie kiedy wiedziałam, że przyjmuje w gabinecie i prosiłam recepcjonistkę żeby do niego podeszła i przypomniała mu, że ma mi wypisać receptę więc może w ten sposób...
    A gdzie masz zabieg w Warszawie w szpitalu czy prywatnie w Krakowie?

• Kwiatek1234 Nowa

Wysłany: 25 czerwca, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coniglietto wrote:
    Teraz to nie wiem, może podpowiedzą dziewczyny, które w ostatnim czasie miały zabieg?
    Ja miałam w 2020 roku i wtedy normalnie dawał swój nr tel i kazał dzwonić jak coś a teraz jak jest taki popularny/zapracowany to nie wiem czy dalej tak robi. Kiedyś zdarzyło mi się też, że dzwoniłam na recepcję w czasie kiedy wiedziałam, że przyjmuje w gabinecie i prosiłam recepcjonistkę żeby do niego podeszła i przypomniała mu, że ma mi wypisać receptę więc może w ten sposób...
    A gdzie masz zabieg w Warszawie w szpitalu czy prywatnie w Krakowie?

Jestem z Warszawy, ale zabieg mam w Krakowie. Profesor powiedział, że nie ma możliwości zrobić zabiegu w Warszawie, nawet odpłatnie - pytałam go o to w trakcie wizyty. Ja nie będę miała usuwanej przegrody tak jak większość osób tutaj, mam nieco inny problem, ale też na macicy.

W każdym razie dziękuję, zadzwonię na recepcję aczkolwiek mam wrażenie, że ta pani jest niezorientowana, bo jak wcześniej przed wizytą pytałam o różne rzeczy to w zasadzie nie była w stanie udzielić żadnej info.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 23:17

• Coniglietto Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek1234 wrote:
    Jestem z Warszawy, ale zabieg mam w Krakowie. Profesor powiedział, że nie ma możliwości zrobić zabiegu w Warszawie, nawet odpłatnie - pytałam go o to w trakcie wizyty. Ja nie będę miała usuwanej przegrody tak jak większość osób tutaj, mam nieco inny problem, ale też na macicy.

W każdym razie dziękuję, zadzwonię na recepcję aczkolwiek mam wrażenie, że ta pani jest niezorientowana, bo jak wcześniej przed wizytą pytałam o różne rzeczy to w zasadzie nie była w stanie udzielić żadnej info.

Rozumiem. Tak, recepcjonistka nie będzie wiedzieć ale chodziło mi o to żeby ją poprosić aby podeszła do niego do gabinetu i zapytała go o to i do Pani oddzwoniła co powiedział.

Kwiatek1234 lubi tę wiadomość

‹‹ 76 77 78 79 80
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ