Ciąża po usunięciu przegrody w macicy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwiatek1234 wrote:Dziękuję za odpowiedź. A w jaki sposób można się z nim najszybciej skontaktować i zadać to pytanie?
Teraz to nie wiem, może podpowiedzą dziewczyny, które w ostatnim czasie miały zabieg?
Ja miałam w 2020 roku i wtedy normalnie dawał swój nr tel i kazał dzwonić jak coś a teraz jak jest taki popularny/zapracowany to nie wiem czy dalej tak robi. Kiedyś zdarzyło mi się też, że dzwoniłam na recepcję w czasie kiedy wiedziałam, że przyjmuje w gabinecie i prosiłam recepcjonistkę żeby do niego podeszła i przypomniała mu, że ma mi wypisać receptę więc może w ten sposób...
A gdzie masz zabieg w Warszawie w szpitalu czy prywatnie w Krakowie? -
Coniglietto wrote:Teraz to nie wiem, może podpowiedzą dziewczyny, które w ostatnim czasie miały zabieg?
Ja miałam w 2020 roku i wtedy normalnie dawał swój nr tel i kazał dzwonić jak coś a teraz jak jest taki popularny/zapracowany to nie wiem czy dalej tak robi. Kiedyś zdarzyło mi się też, że dzwoniłam na recepcję w czasie kiedy wiedziałam, że przyjmuje w gabinecie i prosiłam recepcjonistkę żeby do niego podeszła i przypomniała mu, że ma mi wypisać receptę więc może w ten sposób...
A gdzie masz zabieg w Warszawie w szpitalu czy prywatnie w Krakowie?
Jestem z Warszawy, ale zabieg mam w Krakowie. Profesor powiedział, że nie ma możliwości zrobić zabiegu w Warszawie, nawet odpłatnie - pytałam go o to w trakcie wizyty. Ja nie będę miała usuwanej przegrody tak jak większość osób tutaj, mam nieco inny problem, ale też na macicy.
W każdym razie dziękuję, zadzwonię na recepcję aczkolwiek mam wrażenie, że ta pani jest niezorientowana, bo jak wcześniej przed wizytą pytałam o różne rzeczy to w zasadzie nie była w stanie udzielić żadnej info.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 23:17
-
Kwiatek1234 wrote:Jestem z Warszawy, ale zabieg mam w Krakowie. Profesor powiedział, że nie ma możliwości zrobić zabiegu w Warszawie, nawet odpłatnie - pytałam go o to w trakcie wizyty. Ja nie będę miała usuwanej przegrody tak jak większość osób tutaj, mam nieco inny problem, ale też na macicy.
W każdym razie dziękuję, zadzwonię na recepcję aczkolwiek mam wrażenie, że ta pani jest niezorientowana, bo jak wcześniej przed wizytą pytałam o różne rzeczy to w zasadzie nie była w stanie udzielić żadnej info.
Rozumiem. Tak, recepcjonistka nie będzie wiedzieć ale chodziło mi o to żeby ją poprosić aby podeszła do niego do gabinetu i zapytała go o to i do Pani oddzwoniła co powiedział.Kwiatek1234 lubi tę wiadomość
-
Kwiatek1234 wrote:Dziękuję za odpowiedź, ja na pewno nie byłam szczepiona w dzieciństwie bo mój rocznik nie był objęty szczepieniem. A pamiętasz czy przed zabiegiem ktoś to w ogóle sprawdzał, w sensie czy musiałaś mieć jakieś potwierdzenie szczepienia?
Nikt nie sprawdzał, z tego co się orientuję to szczepienie nie jest obowiązkowe ale zalecane przed operacją. Ja swoje miałam w 95 roku robione 😄 Pani Marzenka z recepcji powinna się orientować spróbuj zapytać -
PamOhvira wrote:Nikt nie sprawdzał, z tego co się orientuję to szczepienie nie jest obowiązkowe ale zalecane przed operacją. Ja swoje miałam w 95 roku robione 😄 Pani Marzenka z recepcji powinna się orientować spróbuj zapytać
Udało mi się dziś porozmawiać z panią z recepcji, która była zorientowana i powiedziała, że w przypadku osób nieszczepionych podpisuje się oświadczenie i żeby się tym nie przejmować.
Mam jeszcze pytanie - czy już po zabiegu miałyście umawiane te baloniki z wyprzedzeniem, czy na danej wizycie balonikowej dowiadywałyście się dopiero o kolejnym terminie? I czy osoby na balonik są umawiane w miarę w porannych godzinach? Zastanawiam się jak to jest zorganizowane, bo czeka mnie 7 baloników.
Po doświadczeniach z wizyty konsultacyjnej gdzie weszłam z 5godzinnym opóźnieniem względem umówionej godziny i wróciłam po godzinie 23ciej do domu w Warszawie trochę się tym martwię, jak to pogodzić z pracą.
Coniglietto lubi tę wiadomość
-
Kwiatek1234 wrote:Udało mi się dziś porozmawiać z panią z recepcji, która była zorientowana i powiedziała, że w przypadku osób nieszczepionych podpisuje się oświadczenie i żeby się tym nie przejmować.
Mam jeszcze pytanie - czy już po zabiegu miałyście umawiane te baloniki z wyprzedzeniem, czy na danej wizycie balonikowej dowiadywałyście się dopiero o kolejnym terminie? I czy osoby na balonik są umawiane w miarę w porannych godzinach? Zastanawiam się jak to jest zorganizowane, bo czeka mnie 7 baloników.
Po doświadczeniach z wizyty konsultacyjnej gdzie weszłam z 5godzinnym opóźnieniem względem umówionej godziny i wróciłam po godzinie 23ciej do domu w Warszawie trochę się tym martwię, jak to pogodzić z pracą.Kwiatek1234 lubi tę wiadomość
11.2022- drożność jajowodów
02.2023- strata 6tc
07.2023- ciąża bliźniacza ,strata 8tc i 15tc
09.2024- usunięcie przegrody macicy
02.2025- usunięcie torbieli pochwy -
Kwiatek1234 wrote:Udało mi się dziś porozmawiać z panią z recepcji, która była zorientowana i powiedziała, że w przypadku osób nieszczepionych podpisuje się oświadczenie i żeby się tym nie przejmować.
Po doświadczeniach z wizyty konsultacyjnej gdzie weszłam z 5godzinnym opóźnieniem względem umówionej godziny i wróciłam po godzinie 23ciej do domu w Warszawie trochę się tym martwię, jak to pogodzić z pracą.
Niestety są opóźnienia.. ja maksymalnie czekałam 4 godziny a raz udało mi się wejść od razu a poza tym minimum godzina opóźnienia lub dłużej.. (miałam 8 balonów umawiałam co tydzień i zazwyczaj były godziny które mi odpowiadały)Kwiatek1234 lubi tę wiadomość
-