Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Tęsknię za Wami 🥺
A my za Tobą, wróć do nas 🥹 Nie musisz nic mówić, zrozumiemy i uszanujemy, ale pusto tu bez Ciebie 🥹♥️grazka0022, CoffeeDream, Zaczarowan, Gregorka, MagicznaNuta, Dropsik, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
CoffeeDream wrote:Dziękuję Wam za wszystkie rady 🩷 😘
Najbardziej mnie irytuje to, że jednak koniec końców trzeba samemu sobie radzić, dociekać i nie liczyć na łaskę lekarzy. Zwykły internista to w ogóle stwierdziłby, że wszystko jest w normie, więc o co chodzi...
Ja z podobnymi wynikami byłam u internisty i spojrzał tylko na widelki i wszystko ok czyli pewnie masz rację… aaaa no i jeszcze mi powiedział, że żelazo czy morfologia nie ma wpływu na zajście w ciążęCoffeeDream, Dropsik lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Najbardziej mnie irytuje to, że jednak koniec końców trzeba samemu sobie radzić, dociekać i nie liczyć na łaskę lekarzy. Zwykły internista to w ogóle stwierdziłby, że wszystko jest w normie, więc o co chodzi...
To ja trafiłam na normalną Panią Doktor - która patrzy całościowoCoffeeDream lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
notsobadd wrote:Ja z podobnymi wynikami byłam u internisty i spojrzał tylko na widelki i wszystko ok czyli pewnie masz rację… aaaa no i jeszcze mi powiedział, że żelazo czy morfologia nie ma wpływu na zajście w ciążę
Eeeech... I ja się pytam, kto im dał przyzwolenie na dawanie porad i leczenie ludzi 🙄notsobadd lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:To faktycznie miałaś szczęście. Ja byłam już u kilku i schemat się powielał. 😉
To znaczy u mnie to trwało zanim ją znalazłam byłam chyba u 12 innych, którzy twierdzili, że jestem "młoda i wystarczy się starać" jak widać nie wystarczy“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Ja pokazałam swoje wyniki ferrytyny i stwierdził, że faktycznie za mało i mam kupić sobie żelazo 🤣MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Tyle się nauczyli na studiach, czyli tabelki i zakresy referencyjne, a samym im się doszkalać nie chce..
Niestety takich paradoksów jest cała masa, nie tylko w kwestii płodności/starań o ciążę, ale przy walce o życie tak samo
Otóż to... A jak przychodzisz bardziej odkształcony od nich, to oburzenie, jakim prawem ja mogę coś więcej wiedzieć...
Można napisać o tym książkę...🙄MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Mój zakwas z buraka już w paczkomacie 😁
CoffeeDream, MagicznaNuta, Dropsik, Pati2804, Liyss🧚🏻, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CoffeeDream wrote:Oby u Ciebie coś zdziałał 😁
Zobaczymy w sierpniu 😁 -
nick nieaktualny
-
Majlen lubi tę wiadomość