Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
A brałyście kiedyś Pentasę? Mój mąż brał kilka lat i był spokój aż do lipca kiedy lekarz zmienił mu ją na Asamax i to chyba był nasz największy błąd bo prawdopodobnie stąd to zaostrzenie oba leki niby mają ten sam lek ale inne składniki pomocnicze i widocznie mojemu mężowi te w Asamax nie służą. Różnica w cenie też jest duża więc coś jest na rzeczy...
Adele przykro mi ja też plamie ale u mnie właśnie okres się kończy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo widzisz tak jak mowisz co lekarze to opinia. Wiesz moze to tez inaczej bo ja mam zajety koncowy odcinek, odbytnice. I w sumie poki co zapalenia takiego typowego nie mialam. Pentase bralam od razu jak zauwazylam tylko slad krwi. Pozniej od razu ustepowalo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrozpaczona ja mam zajety końcowy odcinek odbytnice. Fajnie,ze będziesz miała hsg tez bym chciala ale na nfz u mnie nie ma szans a prywatnie nie mam kasy ehh u mnie kolejny cykl..
-
nick nieaktualnyAdele27 czyli jesli chodzi o wzjg to jestesmy w podobnej sytuacji..
No 15 grudnia planuje sobie zrobic badania hormonalne, 20 odbieram wyniki z rektroskopii i te na celiakie i mam wizyte u mojej Pani doktor. A w styczniu jedziemy na kolejne badanie nasienia od razu chcemy zapisac sie do urologa no i ja na to hsg. Dosyć 'pracowicie' rozpocznie sie 2018...