Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny,
@ przyszła za wcześnie cykl miał 26 dni!!! Laparo mam zrobić w 1 połowie cyklu i teraz może nie wyjść. Szit nie wiem co robić... No i mój plan ch** strzelił. Jeszcze wstałam i tak mnie brzuch bolał, ale wzięłam pyralginę i mi przeszło. Ale i tak cały dzień będę przymulona teraz...
Jeśli chodzi o winko to czerwone podobno wpływa na endomerium, ale to musiałyby być cysterny także raczej placebo, ale kieliszeczek nie zaszkodzi. Ja osobiście bardzo lubię czerwone wytrawne Cote - dobre, bo dobre i tanie Ja piję krople resweratrol - to jest takie skondensowane wino, piję je ze względu na endomendę. Na endomerium są też dobre migdały.
Ona, idź i odpocznij dzisiaj, owulka przed Tobą!!!
Hipisiątko, właśnie dziś sobie o Tobie pomyślałam, wchodzę, patrzę i jesteś
A jakie mamy plany na ten tydzień? Kryska i Ona chyba macie wizyty? A reszta staraczek?hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet przykro mi że @ przylazła a dlaczego laparo ma nie wyjść? Jeśli masz termin wyznaczony zawsze możesz zadzwonić do lekarza z prośbą o przesunięcie.
Na gogglebox się spóźniłam niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 09:59
-
Ja się zabieram za "Przyjaciółki" o ile znajdę stronkę, na której będę mogła to oglądać za darmo Mam mały problem tutaj, bo często są te stronki poblokowane ;/
Idę sobie wstawić 2 herbatkę. Co do gogglebox to żałuję, bo nie mam możliwości oglądania go tutaj, a szkoda.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualnyKarolina, laparo ma się odbyć w pierwszej fazie cyklu, a jak będę miała takie krótkie cykle to 13.11. może być II faza wiem, że mogę przesunąć, ale wolałabym tego nie robić, chcę mieć to za sobą, bo do laparo już nic dobrego się nie wydarzy.
Karolina, a Ty na jakim etapie teraz jesteś?
Kryska, kiedy masz gina? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam cykle 27-31 dni, więc nie przyszła aż tak wcześnie, tylko pod termin laparo wolałabym, żeby był chociaż 28. Jak będzie owu w tym cyklu, to mniej więcej będę wiedziała co dalej będzie. Dobra już o tym nie myślę, bo i tak nie mam wpływu na to. Chyba, że znacie jakieś sposoby na wydłużenie cyklu?
Karolina, jakie książki lubisz?
A gdzie staraczki Moa, Youstyne, Tosia, Sylwia1986, kto tam jeszcze do nas zaglądał? Odezwiecie się?
U nas piękne słoneczko idę podwórko ogarnąćZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Anet_86 w poniedzialek. Chyba musze sobie jakas liste pytan przygotowac. Na pewno o te smieszne plamienia. Prolaktyna zbadana, to nie to. Cytlogia w miare swieza, tez OK, chyba ze sie jej bedzie chcialo powtarzac pod katem infekcji. USG warto zrobic, dawno mnie nikt od srodka nie ogladal, a ostatnia @ byla cholernie bolesna.
Ide do kuchni, gloda mam. Nie piszcie za duzo, bo nie nadaze
Zaraz zamykam kompa, więc na mnie możesz liczyć. Ja mam notesik w kt spisuję pytania i notuję sobie co gin mówi na wizycie, bo potem się zastanawiam. Starość nie radość.
Trzymam kciuki za dobre wieści w poniedziałekZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Dzień dobry wszystkim
Słonko mnie obudziło zaglądając do okna. Pogoda piękna będzie więc trza ruszyć tyłek ale najpierw kawka. Pije zapewne znów w samotności bo ostatnio żadna nie chciała dotrzymać mi towarzystwa
Miłego dnia dziewczyny
Kawy niet, ale ocet moge z Toba wypic -
nick nieaktualnyAnet ja tak tylko na chwilę nie przesuwaj terminu chodzi o to że przed owulacja żeby była pewność że ciąży nie ma
Więc dla pewności nie staraj się żebyś nie miała potem jakiś wyrzutów i idź na stół
Jak wrócę z pracy to doczytam bo dużo piszecieZnowu.ta.kryska, Anet_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem już- po pracy;-) tzn moja część zrobiona teraz burdel ogarnia reszta:-P
No więc tak dokładnie ja mam wizytę na 3.10
Pierwszy raz idę do nowej doktor którą zachwyca się moja siostra , trochę mnie irytuje np pisząc nie zchrzan tego bo to dobra lekarka itd - może i dobra jak wszyscy ale jak zaczyna się problem to ponad połowa lekarzy odpada ...
I właśnie wtedy kiedy plamilam prosiłam sióstre bo była na wizycie o dupka albo luteine to odpowiedź Pani doktor brzmiała: nie przepisuje tych lekarstw bo nie mam do nich zaufania .
Dla niej może ok doktor jest świetna problemów siostra nie miała ( mimo że ma ciążę wysokiego ryzyka) ale idzie do lekarza i tylko ogląda rosnące dziecko i słyszy że wszystko ok przy tak wyglądającej sprawie każdy doktor będzie dobry
Karola no spróbuj mierzyć temperaturę czasem można z niej dużo się dowiedzieć
Ja chyba znów zacznę na siłkę chodzić, póki co mam mega bóle kręgosłupa:-/ myślałam na początku że to od miesiączki ale bóle trwają nadal ...
Ja już obiad wstawiony dziś pierś z kury z sosem śmietanowo ziołowym ( własnym oczywiście) i ziemniaki dla męża dla mnie ryż bo ziemniaków nie jadam no i buraki
Jutro kluchy pieczeń i kapusta z boczkiem mniam mniam
Acha i moja tempka zupełnie normalna dziś podobną do pierwszej więc wczoraj to jakaś żyłka musiała być
A jak myślicie kiedy zacząć sikac na testy owu zawsze miałam w okolicach od 11dc-14dc owulacje
EDIT
siknelam tak z ciekawości na owulacyjny dziś 5 dc tam bladzioch już dość widoczny:-o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 13:59
-
nick nieaktualnyKarola co do e bookow czytam książki bo lubię walnelam całego greya wszystkie te arabskie opowieści o dziewczynach zakochujacych się w arabach ( horrory takie ) parę Sag w tym jedna 39- tomowa saga wiatr nadzieji którą mega polecam
Ogólnie lubię czytać jak się wkrece to 2 dni mnie nie ma próbowałam e booka no i zdecydowanie odpada wolę jednak " naturalnie "Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna, dzięki za odpowiedź, bo ja w ogóle nawet nie zapytałam dlaczego w pierwszej fazie.
Posprzątałam doniczki na podwórku, porobiłam porządki, został jeszcze żywopłot, ale nie dałam już rady... Chociaż tyle.
Teraz deser, kawcia i chyba książeczka. Ona, a Sparksa czytałaś? -
nick nieaktualnyAnet a może @ się przedłuży i będzie git tak czy siak nie przejmuj się ok. Ona dobrze radzi w razie czego
Co do książek to lubię fantasy powiązane z przygodą, magią itp. no po prostu mam swój świat gdy czytam taką książkę ale ostatnio poszukuję poradnika hmmm... nie wiem jak nazwać tego typu książkę mianowicie chodzi mi o ''Kod kobiety'' i zamówię ją przez net bo nawet nie chce mi się szukać w empiku. Ogólnie kilka mam na myśli by przeczytać ale od którejś muszę zacząć więc zdecydowałam się na tę.
Ona masz rację nie ma to jak prawdziwa książka, ten zapach kartek/papieru mierzyć tempkę postaram się bo akurat wskoczy mi konto premium za punkty to bd miała kolorowo hehe troszkę jestem ciekawa jak będzie wyglądał wykres na dragach
Lago ocet??? Oszalała Ty?! co Ty grzybki marynujesz czy co?
-
nick nieaktualnyMnie tak gin powiedział że pierwsza no i wiadomo im bliżej @ tym mocniejsze krwawienie podczas samej laparo choć chyba tobie Macicy otwierać nie będą? Zresztą nie masz się naprawdę czym martwić, to mogą być 3 dni poslizgu więc nie też aż taka różnica
Aaaa nie czytałam a polecasz ? O czym ?
Dla zaawansowanych polecam mężczyźni są z marsa a kobiety z Wenus- poradnik dla par małżeństw rewelacja ciężko to ogarnąć i nie wciąga tak jak dobry romantyk czy Fantasy dlatego to opcja dla zaawansowanych
Najlepiej ze dwa razy przeczytać
Karola a ten Twój poradnik to o czym?
No ja też mierze zaczęłam choc dla mnie będzie problem niedziela poniedziałek bo mierze o 4 30 boję się za jak nastawie budzik to klapa nie zasnę późnej
-
nick nieaktualnyOna sama nie wiem jak nazwać tego typu książkę czy to poradnik czy pomoc naukowa czy co tam jeszcze innego ale tutaj podsyłam Ci linka do stronki z książką bo gdybym miała podesłać te kilka słów to jednak za dużo zajęłoby tu miejsca Mnie osobiście zainteresował opis i chciałabym ją przeczytać.
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/285879/kod-kobietyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 16:13
-
nick nieaktualny