Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Schmetterling wrote:Nie, do in vitro nie podejdziemy.
Rozumiem, a mogę zapytać jaki macie teraz plan leczenia? Inseminacja ma jakieś szanse na powodzenie?
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
nick nieaktualnyjuna wrote:Rozumiem, a mogę zapytać jaki macie teraz plan leczenia? Inseminacja ma jakieś szanse na powodzenie?
Inseminacja podobno nic nam nie da, więc nawet mie próbujemy. Póki co mąż bierze leki z nadzieją, że coś drgnie. Oddałam się calkowicie woli Boga i jestem pogodzona nawet jeśli nigdy nie będę matką biologicznych dzieci.Znowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KoniczynkaNaSzczęście wrote:Ja kiedyś mieszalam mleko slodzone skondensowane ze spirytusem pol na pol i wychodzi cos ala krowka...
Mozna kukulki zalac i jak sie rozpuszcxa to masz kukulke...skitelsy- skitelsowke..itdakurat skitelsy mnie przerazaja z uwagi na kolor.
Poprosze o ten przepis na chleb na drozdzach
360g maki chlebowej
1/4 lyzeczki drozdzy w proszku (u mnie tylko takie sa)
1 lyzeczka soli
354ml cieplej wody
Wymieszac wszystko razem (nie wyrabiac) i odstawic do wyrosniecia na kilka godzin. Ciasto musi bardzo lepic sie do rak. Po okolo 3 godzinach zagniesc ciasto tak z 10 razy i przelozyc do naczynia wylozonego papierem do pieczenia i odstawic na nastepna godzine. Nagrzac piekarnik na maksa i wstawic go niego garnek gliniany z pokrywka. Jak sie nagrzeje przelozyc ciasto razem z papierem i naciac wierzch. Przykryc i piec pol godziny, zdjac pokrywke i piec jeszcze 15 minut. Gotowe Jesc na cieplo z maslemKoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nova super ze sie dogadalas i idziesz na zwolnienie! Ja zaraz 4 miechy jak w domu siedze tak ten czas zapiernicza...
Dzis tez sniadaniowalam owsianka
Janess wspolczuje kanalowki!
Piszecie tu o takich dobrociach ze chyba przestane czytac
Ja moze jutro w koncu Focaccie upieke bo taka z czosnkiem maczana w oliwie juz jakis czas za mna chodzi...Janess, Schmetterling, Moa, hipisiątko lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ma dziś obok siebie na kanapie przyjaciela Lenia....
Zaraz druga kawa, laptop, kocyk...
Zlituję się nad mieszkaniem i przelecę na szmacie. Na obiad resztki do podgrzania. Popołudniu jadę na parapetówę. Też mi się nie chce...
Chodzą za mną ptysie z budyniem.... Ale żeby tak się same chciały upiec...
No leń totalny nade mną zapanował i nawet i się nie chce z nim walczyć
Cierpliwa, prześliczna jest Twoja Mia:-)
Schmetterling, hipisiątko, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo tu taka cisza?
My wracamy od rodziców. Cieszę się na resztę dnia z książką, bo wczoraj sprzątałam mieszkanie 8h Dziś zaczęłam chodzić na rekolekcje. Najwyższy czas się trochę nawrócić po tych wojażach w Egipcie
@ Hipisiątko, jakie leki bierzesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Po zwykłym usg lekarz nie stwierdził czy to torbiel endo. Dał te leki niby też na wyciszenie pracy jajników i wysłał na badanie markerów nowotoworowych. Wyniki za tydzień. A na wizytę mam się zgłosić w 17 dniu przyjmowania tego leku.
Trzymam kciuki :*hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. U mnie humor nie tego. Od soboty mecza mnie takie mdlosci ze sie nic nie chce. Dzisiaj w domu siedze bo mloda chorobsko rozlozylo. Wogole wszyscy wokol chorzy i modle sie zeby mnie nie wzielo bo sie chyba pochlastam.
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Hej. U mnie humor nie tego. Od soboty mecza mnie takie mdlosci ze sie nic nie chce. Dzisiaj w domu siedze bo mloda chorobsko rozlozylo. Wogole wszyscy wokol chorzy i modle sie zeby mnie nie wzielo bo sie chyba pochlastam.
W ciąży jesteś, czyli stan o którym wszystkie marzymy, a Ty masz humor nie tego? Jeśli to wpędza w depresję, to ja się chyba muszę dobrze zastanowićWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 16:13
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Schmetterling wrote:W ciąży jesteś, czyli stan o którym wszystkie marzymy, a Ty masz humor nie tego? Jeśli to wpędza w depresję, to ja się chyba muszę dobrze zastanowić
Schmetterling, KoniczynkaNaSzczęście, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KoniczynkaNaSzczęście wrote:Nova. Ja doskonale to rozumiem...
Polecam hetbatke imbirowa- zalewasz plasterki imbiru...albo dziurawiec...
Witam wszystkie i od razu mowie dobranoc.