Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
https://nieplodnirazem.pl/po-6-latach-staran-4-poronieniach-i-w-momencie-gdy-chciala-sie-poddac-pojawily-sie-one/
Artykuł podobny do przypadków dziewczyn które tu poznałam. Jedna chyba z 8 razy poronila teraz ma dwójkę dzieci a druga z 6 lat starań i urodziła bliźniaki. Ta drugą możesz kojarzyć Hipi. -
nick nieaktualnyDzień dobry
U mnie już słonko za oknem a ja robię kawkę więc wstawać dziewczyny
Ona jak nadal plamisz to leć do lekarza żeby się nie powtórzyła historia. Lepiej dmuchać na zimne.
Co do hsg to wymagają tego przed IUI przed ivf nie jest potrzebne ale póki co ivf u mnie jeszcze zostaje w oddali bo zdecydowałam się pójść do pewnego lekarza który myślę że może mi pomóc.
Werni super pomysł na sobotni, ciepły dzionek Baw się dobrze!werni lubi tę wiadomość
-
Ja juz pezed 6 wstalam do wc i tak sie krece bo nie moge zasnac a popoludniu bede pewnie padac na twarz
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Karolina nie chcialam budzic meza a mamy rolety zewnetrzne zasloniete tak ze tylko kilka szparek zostali zeby cokolwiek widziec wiec ksiazke darowalam ale juz przejrzalam i poczytalam polowe internetow bo tez dziala i nic niestety... mala tez sie juz wiercic zaczela haha...
No wlasnie od jakiegos czasu jak sie wyspie rano konkretnie ze np jak wczoraj czy w czwartek uda sie pospac do tej 10-11 to popoludniu nie czuje zazwyczaj zmeczenia... weszlam w etap w miare normalnosci w drugim trymestrze ale tez nie odrazy dopiero moze kolo 18-19tc (wczesniej zdarzaly sie i dwie drzemki zwlaszcza na poczatku) ale jak wstane jak teraz to 13-15 czuje sie jakby polnoc byla haha...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
nick nieaktualny
-
Karolina nie wiem czy czas bedzie haha... musze dzis skoczyc do jubilera za bransoletka dla chrzesniaka na chrzest, maz chce za spodenkami popatrzec, musimy cos synkowi kuzynki na urodziny kupic, musze roze na balkonie i hortensje przesadzic bo juz male doniczki maja, nad jezioro na spacer i lody z psiakuem chcemy skoczyc a wieczorem moze grill haha... w przyszlym tyg zapowiadaja deszcze to chcemy korzystac... moze sie uda dociagnac wieczora w nadmiarze ruchu... no chyba ze nie to balkon poczeka
Mi tez suwaczek pedzi jak szalony... do terminu jeszcze z 3 miesiace i niecale 4 tyg... a przeciez dopiero co do ivf podchodzilam...
Mowie ostatnio do meza ze zostaly 4 miesiace i jak pomysle ze 5 miesiecy juz za nami i nie wiem kiedy zlecialy to te 4 to juz tez nie duzo...
Oby nic nie nie zlapalo! Ja sie czasem tez budze jak psu z gardla wyjeta a jak musze tu isc tam zajechac itp to jakos energia wraca mimo ze w domu na sama mysl mi slaboWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 08:04
Karolina2787, Paula83 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
nick nieaktualnyHej...
A ja na nogach od 1...pojechalam z moim do pracy...i tak tylko w samochodzie siedzialam..nie mogee spac..moj teraz spi...a ja wypucowalam lazienke...zmusilam sie do sniadania..mam zero apetytu...jedynie czego mi sie chce to owocow takich soczystych...werni tez swego czasu myslalam nad nutridrinkami... -
nick nieaktualnyUuuu... no to rzeczywiście mało dnia dla Ciebie dziś ale masz rację korzystaj póki pogoda dopisuje.
Ten czas leci jak szalony chociaż czasem chciałoby się żeby zwolnił choć na moment. U Ciebie oczywiście niech czas pomyka bo do dzidzi ujrzenia to chciałoby się przyspieszyć
Ja właśnie mam dziś zero energii by dupe ruszyć a wczoraj myślałam co zrobię i gdzie pójdę też muszę się ruszyć póki co ciuchy układam bo zamiankę na letnie zrobiłam, oby tylko zima nie wróciła Dobra muszę się zmotywować i jechać do miasta bo buty trza znaleźć do kiecki, garnitur mojemu upatrzeć i do rossmanna skoczyć -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja dzis jakos tak z lepszym nastawieniem
Ccierpliwa to prawda za pierwszym razem jak poronilam chcialam bardzo juz teraz odrazu ... teraz tak nie jest tzn mam mieszane uczucia
U nas jakby role sie odwrocily kiedy to bardzo chcialam maz pytal czy znow chce przez to wszystko przechodzic ... , teraz nie pyta chce szybko dzialac ...
Wedlug moich obliczeń dni plodne zaczna się pod koniec przyszlego tygodnia - sprobujemy
Problem w tym ze na nadal plamie , o ile nie mocniej niz wczesniej dodatkowo mam mega rozmisty sluz jak nie woda ( przy doglebnym podcieraniu ) nie wiem o co chodzi ...
Jannes juz sama dieta i zmiana stylu odzywiania moze zachwiac gospodarka , nie od dzis wiadomo ze kobiety ktore staraja się o dziecko nie powinny sie odchudzac ...no chyba ze to ma pomoc
Jakos ciezko mi w to uwierzyć ze suple moga wplynac na hormony
Masz pewnie zawirowania , organizm świętuje bo dostal dużo tego co powinien a malo tych zlych rzeczy
Wydaje mi sie tzn mysle sobie ze moze to taki wybryk az sie wszystko unormuje
Trzymam kciuki aby tak bylo
Konczynka ojjj tam nie ma sie co wzruszac tylko przec do przodu ...
Janess, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Ja z mężem wylądowałam na pogotowiu- leci mu krew z ropą z ucha...jeszcze tego nam brakuje do szczęścia...
U mnie już ok..czuje lekki dyskomfort,ale bardziej podbrzusza.
Hipisiatko nie wiem...mam mieszane uczucia..przedemna kobiecie robiła i było ok... -
nick nieaktualnyDobry dzień
Wstawać dziewczyny
U mnie jakby trochę lepiej z gardłem ale kaszel doszedł i katar tak czy siak wyprawę na ryneczek trza zaliczyć, póki pogoda
Hej Hipi cieszę się że u Ciebie już ok z małżem, mam nadzieję że będzie tylko lepiej. Nic tak nie działa pocieszająco jak kupienie sobie czegoś na poprawę humoru
Ja niestety butów nie kupiłam, szczerze to nigdy w życiu nie pomyślałabym że kiedyś założę różowe szpilki haha a teraz takowych szukam bo jako jedyne pasują do sukienki. Koleś z olx ma idealne ale oczywiście nie odpisał mi na wiadomość więc szukam dalej, do czerwca mam czas, za to spodnie w H&M i zwiewną kieckę co by mieć na lato, ostatnio bardzo podobają mi się kwiatowe motywy Za to w Rossmannie kupiłam sobie krem wybielający przebarwienia i kilka pierdoł takich jak antyperspirant (ostatnio nie mogę trafić na jakiś dobry co by chronił, nie zostawiał plam i jeszcze ładnie pachniał) tak wiem za dużo wymagam a i coś do higieny intymnej miałam ten płyn już wcześniej i nie zmienię na inny bo jest moim zdaniem najlepszy. Ot moje zakupy w R.
A jak tam Wy laski spędzacie niedzielę? -
nick nieaktualnyHej hej Karola jaki masz rozmiar nogi ? Mam szpilki na zbyciu moge je Ci podeslac jedynoe za koszt wysylki
Fakt sa kolorowe ale rozu w nich sporo - do rozowej kiecki powinny pasować
Hipi jesli chodzi o moje plamienia to mam je bardzo często je mam po @ , wedlug mojej nowej lekarki to wina niskiego lh ...
Ohhh ... niewiem moze masz racje ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Ona rozmiar się zgadza, jednak są trochę za kolorowe i w połączeniu z kiecką wyglądałabym za pstrokato ale dziękuję Ci bardzo :* Szukam całych różowych, bardziej wpadających w fuksję, no i wolałabym zakryte, jakoś nie lubię odkrytych palców. No chyba że miętowe w sumie też by pasowały bo sukienka jest... Oj zaraz podeślę zdj. nie chce mi się opisywać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma problemu
Na opakowaniu wlasnie pisze ze kolor fuksja
Generalnie masz duzo wzorkow na sukience, ja mialam rozowa spodniczke i rozowy zakiecik do tego i wygladalo to dobrze ( na zdjeciach patrzalam ) i ogólnie czulam sie tez dobrze
Mialam pisac jeszcze , w siepniu 6 bedziemy na mazurach moze uda sie jakos spotkac
W samych mikolajkach mam zarezerwowany domek ale jesli maz zaplanuje sobie w ktorys dzień wyskoczyc na ryby bo chcialabym sie z Toba spotkacKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo też musiała bardzo ładnie wyglądać ta Twoja kreacja O i właśnie jak mówisz różowe i miętowe szpilki byłyby idealne i ten koleś ma właśnie dwa te kolory butów ale cholera nie odpisuje Buty z Deezee za 60zł nówki!
Kochana ależ oczywiście, byłoby super się spotkać -
Ona rozumiem doskonale bo sama mowilam jak teraz zaszlam w ciaze na poczatku te najciezsze tygodnie ze jesli znow pojdzie cos nie tak to chyba nie bede miala juz sily kolejny raz tak sie szarpac a pozniej znow w takim steachu oczekiwac:*
Hipi dobrze ze z mezem lepiej! Oby sie ulozylo!
Fakt tez mam wrazenie ze dopiero do ivf podchodzilam a tu wczoraj mala szalala na calego podczas kiedy ja zajadalam sie skrzydelkami z grilla chyb tez jej smakowaly haha...
Karolina piekna sukienka!
Ja za 2 tyg na chrzciny i czekam na paczke z h&m bo zamowilam kilka rzeczy moze uda mi sie w cos ubrac...
A w czerwcu wesele ja swiadkowa wiec po mlodych centrum uwagi wiec wypada wygladac tylko jak tu kupic sukienke na slonia... szukam od dluzszego czasu i nic
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700