Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Ona a co ten Twój znowu odwala co? Mam nadzieję że się szybko ogarnie
Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze matkę sponsoruje alimenty 500 zł płaci konto dla małego otworzył wpłaca mu 200 zł od jego urodzenia czuli 2 lata regularnie każdemu pomaga
A ja od 3 lat doprosic się nie mogę samochodu i zmywarki! Wczoraj mi powiedział ze jeśli chce to mam z czegoś zrezygnować na stałe np paznokcie czy cokolwiek -
nick nieaktualnyOna29 wrote:Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze matkę sponsoruje alimenty 500 zł płaci konto dla małego otworzył wpłaca mu 200 zł od jego urodzenia czuli 2 lata regularnie każdemu pomaga
A ja od 3 lat doprosic się nie mogę samochodu i zmywarki! Wczoraj mi powiedział ze jeśli chce to mam z czegoś zrezygnować na stałe np paznokcie czy cokolwiekZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Faceci....
My na kasie nie spimy..czesto brakuje do przyslowiowego 1 a moj zawsze gada ze jakby mial kupe kasy to by sie jego problemy skonczyly...i zawsze sie rozwija kłótnia...a jak sie kłócimy to juz na amen...
Po 9 latach małżeństwa i wieeeeelu klotniach...oststnim dosc poważnym kryzysem stwierdzilam ze faceci to naprawdę są nieodpowiedzialni i zapatrzeni w siebie....gorzej niz dzieci...i tacy nieporadni...
A czas tyka...ja zaraz 33 lata...
Teraz mam takie nastawienie jedlu chodzi o dziecko ze albo teraz albo nigdy...nie chce w wieku 40 lat sie starać bo moze już byc za pozno
Akurat tu się nie zgodzę z tym co piszesz Jeżeli chodzi o mojego M to jest bardzo odpowiedzialny i nie jest zapatrzony w siebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JA z ciekawości spojrzałam na wyniki TSH i progesteronu z maja i sie załamałam.
Proga miałam ciut ponad 9 a tsh 2.66. Wszystko niby w normach więc nie leciałam do lekarza a tu po przestudiowaniu tematu jednak na "starającą" się to nie za dobre wyniki. Czlowiek mógł sie już w maju leczyć a tu d.pa ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze matkę sponsoruje alimenty 500 zł płaci konto dla małego otworzył wpłaca mu 200 zł od jego urodzenia czuli 2 lata regularnie każdemu pomaga
A ja od 3 lat doprosic się nie mogę samochodu i zmywarki! Wczoraj mi powiedział ze jeśli chce to mam z czegoś zrezygnować na stałe np paznokcie czy cokolwiek
No cholera a może niech on zrezygnuje ze sponsorowania mamusi. W końcu jest teraz z Tobą a nie z mamusią. To samjak powinien wyjść z takim założeniem a nie to zawsze kobieta musi sobie czegoś odmawiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy też mamy wspólne konto ale czasem wolę mieć kasę w portfelu dla siebie bo to czasem tu się pójdzie a tu a tak wszystko na koncie a karta u mojego w portfelu.
Janess no jak nie wiesz. Twój ciuła dla dzidziZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Ona, czekaj bo ja się pogubiłam. Przepraszam. Jak dla matki i dla małego?
Też się właśnie pogubiłam.
My mamy kasę, bo obydwoje dobrze zarabiamy. Męża też mam cudownego. Kurde, czego ja chcę od życia?
Dziś idę do gina w wynikami histo.
Trzymajcie kciuki!Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny