Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie chce niszczyć Twojej nadziei ale sama piszesz 4 dpo ...
W ogole sie dziwie dlaczego wydajecie pieniadze na te wątpliwej jakosci testy owu i ciążowe z Allegro jak widzicie ile stresu one wywołują ...
Ja wiem ze kazda z nas bardzo bardzo chce no ale po co sie stresowac testami przed terminem @ albo robic sobie nadzieje takimi testami ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Tez postanowilam ze przed@ nie testuje. Za bardzo wtedy bym sie denerwowala i smucila jak wyjdzie jedna kreska. A testy owulacyjne nie bralam i nigdy nie wezme. Nie daja 100% pewnosci.
-
Cześć dziewczyny, dopiero wstałam. Brak snu ponad 36 godzin, to nie jest dobry pomysł. Wczoraj odjechałam wieczorem, a dzisiaj nawet nie słyszałam jak mój M. wychodzi do pracy. Jakoś się pozbierałam i idę z pieskiem na szybki spacerek, bo ona też musi wyjść i załatwić co nie co...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:ale jest możliwość że ovu byłam 16 dc a 21 implantacja ;/ pierwszy raz wg mi wyszło cokolwiek na teście...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 12:07
-
nick nieaktualny