Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:Ja jestem ze stycznia, ale poszlam rok wczesniej do szkoly więc zawsze bylam najmłodsza, na studiach również. Nikt mnie nie prześladował, nie wysmiewal. Byłam jedna z najlepszych w klasie, jezdzilam na konkursy i zawody sportowe. Pracowałam i się obronilam w terminie, bez dziekanek na wielu innych. Bylam uparta.
To że najmłodsza nie znaczy że gorsza i bedzie trudniej. A jak ktoś sobie żartował z tego, to mmowilam że za pare lat to ja sie z nich będę śmiać bo oni będą mieli 30 a ja wciąż dziescia latWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 09:54
-
nick nieaktualny
-
Nie ona po prostu nie jest świadoma nawet tego co pisze ! Ona uważa się za zdrowa , a zdrowy człowiek na umyśle nawet nie pomyślał by w ten sposób a co dopiero powiedzieć to na głos! Czuję się strasznie urażona tym co powiedziała bo kompletnie nie jestem w stanie tego zrozumieć...
Tak jak tu juz zostało napisane takie dzieci mają w sobie tyle dobroci i miłości jak nikt!rybka, mana, Redhotka lubią tę wiadomość
-
MiSia :) wrote:Nie ona po prostu nie jest świadoma nawet tego co pisze ! Ona uważa się za zdrowa , a zdrowy człowiek na umyśle nawet nie pomyślał by w ten sposób a co dopiero powiedzieć to na głos! Czuję się strasznie urażona tym co powiedziała bo kompletnie nie jestem w stanie tego zrozumieć...
Tak jak tu juz zostało napisane takie dzieci mają w sobie tyle dobroci i miłości jak nikt!kapturnica, gretka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Droga Bello idąc Twoim tokiem myślenia...sądzę, że czas zapytać rodziców dlaczego Ciebie zrobili..
SOrry ale choroby psychiczne też pod to podlegają.
Przykre co piszesz. Bardzo przykre.
Mam nadzieję, że jednak nie urodzisz brzydkiego, chorego dziecka... chociaż nie wiem czy w ogóle.. bo przecież nie ma ideałów
Bella93 wrote:Uznam ją za jednostkę do eliminacji. Przecież jej nie zabiję. Będę szanowała ją mniej, jak każdą taka osobę i każde dziecko, które w fundacji "tvn nie jestes sam" chce zostac strazakiem, a nie umie sie normalnie poruszac. To chore, dawac nadzieje takiej osobierybka, kapturnica, gretka, kkisia, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny zbierajcie siły, po świętach Bella wróci z kanarów z nowym zestawem badań o upośledzonych kanaryjskich dzieciach Chora dziewczyna nic więcej nie umiem powiedzieć...
Troll czy nie troll, ale już któryś wątek rozpieprza swoim anty nastawieniem na wszystko, ewidentnie ma jakiś problem ze sobą.
Zacytuję z innego wątku, dla wyjaśnienia mojego nawiązania
Bella93 wrote:Witam po przerwie:)
Widzę, że temat lekko martwy.
W związku z tym, że nie podzieliłam się z nikim wątkiem o rozstaniu, nie miałam z kim podzielić się dalszym ciągiem...oprócz Was.
To był długi weekend i Peter stwierdził, że wyjedzie na 4dni do Gdańska, żebym się zebrała sama w sobie i spakowała swoje rzeczy. Wyjechał rano, ok 23napisał mi smsa na dobranoc, a o 1 w nocy zadzwonił i powiedział, że wraca i przeprasza, że mnie obudził. Myślałam, że stało się coś z jego mamą, która jest dość chora. Miał się ze mną podzielić tym co się stało jak dotrze do domu. Tak więc o godz. 3 rzucił torbę w przedpokoju położył się w łóźku, przytulił mnie i powiedział, że przeprasza iż sprawił mi przykrość zostawiając mnie samą w Łodzi. Płakał... Nie chciał powiedzieć, dlaczego wstał w nocy i wrócił.
Dwa dni później przyszła moja siostra z córką, prosiłam, żeby zabrała psa do siebie, bo ja niedługo niw będę mogła się nim zająć. Kiedy zapytała dlaczego, Peter wyszeptał mi do ucha, żebym nie mówiła, bo to raczej nieaktualne.
Podpisał wkońcu pozew rozwodowy, lecimy na święta z jego rodzicami na Wyspy Kanaryjskie, w dodatku stwierdził, że jeśli pani doktor pozwoli w styczniu odstawić anty, to postaramy się o dziecko. Za każdym razem kiedy wracam zmęczona po pracy i go nie przytulam, przeżywa, że mniej go kocham...
Nie wiem czy dobrze robię, bo zranił mnie kilka razy, ale czuję, że coś się zmieniło.
Jak myślicie kochane?
W te mikołajki, życzę Wam bobaskowych prezentów w najbliższym czasie:*rybka, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
MiSia :) wrote:Rybka jakby by była obok nas to od niejednej dostała by po prostu w pysk!
-
Ewa99 wrote:Dziewczyny zbierajcie siły, po świętach Bella wróci z kanarów z nowym zestawem badań o upośledzonych kanaryjskich dzieciach Chora dziewczyna nic więcej nie umiem powiedzieć...
Troll czy nie troll, ale już któryś wątek rozpieprza swoim anty nastawieniem na wszystko, ewidentnie ma jakiś problem ze sobą.
Zacytuję z innego wątku, dla wyjaśnienia mojego nawiązania -
judysia86 wrote:dziewczyny spokojnie, takimi to nie warto się nawet przejmowac... szkoda czasu na czytanie takich bredni
-
julka_kulka wrote:Nie miał kto jej nauczyć tego szacunku.... Życie jej nie doświadczyło.
Reni lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:34
-
Bella93 wrote:Przeczytaj wszystko, a nie urywasz z kontekstu. Przeciez to ironia. Jakbys czytala to dowiedzialabys sie ze w boga nie wierze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 11:33
przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:35