Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Ehhh...podczytuje te Twoje wypowiedzi i dla mnie po prostu to jest chore
Wiesz tak jak mówi Sury uważaj, bo jeszcze przyjdzie Ci nauczyć sie pokory. Nie masz pewności, ze zachodząc w ciąże urodzisz zdrowe dziecko, więc jak dla mnie ta twoja gadanina o chorych dzieciach to bzdura.
ona jak na prenatalnych się dowie, że dziecko chore to dokona aborcji bo przecież "takie jednostki się eliminuje" ale przecież kochać potrafi.... nosz ja Cię sram co za przypadek !rybka, monia91, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Twój bóg w takim bądź razie jest ch**em. W Biblii jest napisane, że jest sprawiedliwy j miłosierny, uczenie pokory to mściwość co jest sprzeczne z przymiotnikami Twojego boga, tak przy okazji. Jeśli ja nie popełnie błędu, nikt inny mnie nie ukarze.
Sury, rybka, XxMoniaXx, livia30, przyszła mama:), Sana, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
równowaga w przyrodzie musi być
dlatego są wszy, pchły, pasożyty ..ebola itd
25staraczka25 wrote:popełniłaś błąd że w ogóle na świat przyszłaś zajęłaś miejsce bardziej inteligentnej istocie ....Sury, rybka, przyszła mama:), kapturnica, Simba, kkisia, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
Bella93 wrote:W wypadkach samochodowych ginie rocznie ok 87osób na mln, o mało.
Trzeba być naprawde mało uważnym i przebywać w niebezpiecznym miejscu. W dużych miastach, wypadki śmiertelne z winy innej osoby są rzadkie. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny... Serio???? Nie szkoda Wam prądu??? Traktujecie ją jakby była normalna, a ona sama pisała że po psychiatrii jest Ja osobiście myślę że uciekła z jakiegoś zakładu Dajcie sobie spokój bo tylko sobie nastrój psujecie
rybka, Sury, 25staraczka25, Mona_M, Morwa lubią tę wiadomość
-
Mnie się po prostu wydaje, ze Ty nie wiele w życziu przeszłaś, bo człowiek który cokolwiek widział, stracił, przeszedł mimo wszystko zachowuje się inaczej. Piszesz, że chorzy ludzie to Jednostki Do Wyeliminowania, a liczysz się z tym, ze Ty młodsza nie bedziesz, ze Twoi rodzice też, Twój partner, mąż, kochanek czy nie wiem tam kto ? I co wyeliminujesz ich bo nie bedzie Ci się chciało im pomagac ?
A te Twoje dane o wypadkach to chyba troszke zaniżone są. Owszem Ty możesz prowadzić auto i jeździć bezbłędnie, ale wystarczy, ze za kierownicą innego pojazdu bedzi jechał pijany, naćpany, albo po prostu bedzie jechał na pamięć a zmienią znaki i już możesz zostać Inwalidą.rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:o ja ty to naprawde masz jakis swoj swiat niewiem co to za swiat poierwszy raz sie spotkalam z tak dziwnym tokiem myslenia ale fakt niemusze ciebie zrozumiec i tak szczerze jzu niechce bo sie nawet nieda zgadzam sie w stu procentach ze staraczka sama piszesz najpierw jedno za chwile inne zdanie a jeszcze za chwile sie wymadrzasz
ulica , chodnik, korytarz ,schody, dom ,basen ,przychodnia ,szpital ,park ,wanna , prysznic , balkon, auto, samolot , tramwaj, autobus , praca , sklep jeszcze wymieniać każde miejsce jest potencjalnie niebezpiecznym ... kurwa co za ludźrybka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:W wypadkach samochodowych ginie rocznie ok 87osób na mln, o mało.
Trzeba być naprawde mało uważnym i przebywać w niebezpiecznym miejscu. W dużych miastach, wypadki śmiertelne z winy innej osoby są rzadkie.
Nie staraj się niech sie głupota nie rozmnaża.rybka, livia30, Sana, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:36
-
25staraczka25 wrote:ja nie wiem skąd ona te dane bierze niebezpieczne miejsca odcinek 1 hmmmm
ulica , chodnik, korytarz ,schody, dom ,basen ,przychodnia ,szpital ,park ,wanna , prysznic , balkon, auto, samolot , tramwaj, autobus , praca , sklep jeszcze wymieniać każde miejsce jest potencjalnie niebezpiecznym ... kurwa co za ludź -
Bella jeszcze jedno obliczylas prawdopodobienstwo wypadkow okreslilas to jako malo ..
to jak chcesz ocenic ryzykow wystapienia u Twojego dziecka ryzyka wystapienia wad genetycznych , wrodzonych .. dane ktore podaja przy badana prenatarnych te okresla ci tylko pradwopodobienstwo..moze byc one znikome a wada wystapi..
moja siostra miala badane wyszlo ze najrawdopodobniej jej dziecko bedzie mialo zespol downa,... synek urdzi sie zdrowy ..
jestem w wyksztalcenia fizykiem.. i mysle bardzo racjonalnie..
co do dziewczynki ktra sie opiekowalam - ona opiekowala sie walsnym bratem.. wiec nie samodzielna nie byla.. ja przychodzilam aby spedzic z nia czas i przy okazji robilam badania na temat zachowan dzieci z zespołem Downa..
rybka lubi tę wiadomość
-
.
-
.
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Nie drwie, Wasza wiara drwi sama z siebie, majac tyle sprzecznosci.
Mieć zajebiste życie, żyć na sto procent każdego dnia, jeść smaczne potrawy, jeździć dobrym samochodem, zwiedzać świat, założyć rodzine, wybudować dom marzeń. Takie reczywiste, realne rzeczy. Stanowczo nie będę, żyć skromnie, bo ktoś sobie wymyślił, że jest życie wieczne, ponieważ nie radził sobie z problemami.
chrześcijaństwo nie broni jeść smacznych potraw, zwiedzać świata czy mieć porsche xD dobrze jest krytykować coś czego się -jak widać - nie znarybka lubi tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualnyto prawda, że na psychologię i psychiatrię idą ludzie z największymi problemami hahahahaha
słuchaj koleżanko, jestem wykształcona, mój mąż też, oboje mamy dobre prace, niczego nam nie brakuje, mamy zdrowie a teraz także dziecko i jakoś chrześcijaństwo mi tego nie zabrania wręcz przeciwnie :)Bóg chce, żeby ludzie żyli w obfitościrybka lubi tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Mam nadzieję, że bóg pozwoli zebyc urodzila zdrowe dziecko madralo:)
rybka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:37