Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
bella dla twojej swiadomosci dzieci niepelnosprawne radza se w zyciu bardzo czesto lepiej niz nie jedna osoba zdrowa i nieobrazaj Boga i katolikow bo przekraczasz kolejna granice !!!!!!!!!!!!!!! bede sie modlic o rozumu choc troszke dla ciebie bo jak widze masz swoj swiat swoje poglady i nie akceptujesz innych ludzi innych od ciebie a ty dla mnie jestem wyjatkiem
Sury lubi tę wiadomość
-
Sury wrote:nawet jeśli Bóg da mi chore dziecko to będzie dla mnie najważniejsze i najlepsze na świecie a już na pewno nie będziesz miała prawa mówić, że trzeba je wyeliminować! uważaj, żeby Ciebie ktoś nie wyeliminował
Sury, XxMoniaXx, Anuśka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella to aspołecznik typowy, niedopasowała się, odstaje pewnie czuje się przez to gorsza i nadrabia - tyle co pamiętam ze studiów z zajęć z psychologii
Najgorsze jest to, że takie umysły mają największe predyspozycje do zostania np. seryjnym mordercąprzedszkolanka:), Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:37
-
ale z tą ładną twarzą żartowałaś prawda?
XxMoniaXx, rybka, monia91, Sury, 25staraczka25, zizia_a, kapturnica, Morwa, Simba, kkisia, Sana, LaRa, caffe, Arienna, Dorka1979, Mega, rah, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:37
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:38
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:38
-
monia91 wrote:No tak bo przecież wypadki w domu się nie zdarzają
monia91 lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Bella93 wrote:To nie sa obliczenia tylko dane unijne.
Nie mam zamiaru oceniac ryzyka tylko wykonac badania. Przeczytaj wczesniejsze wypowiedzi zamim zdsz pytanie
jak sie opierasz na danych unijnych to gratuluje..
wiekszosc z nich jest nieadekwatnych do realiów.
zawyzaja na swoja korzysc czesc rzeczy a zanizaja to co chca ukryc..
zadaje proste pytanie..
a czy robilas z praterem przed staraniami testy na obecnosc u partentra mutacji w kodzie genetycznym.. CFTR i AZF ??
bo sa to bardzo znaczne informacje i realne..
jesli parter posiada taka mutacje np CFTR a Ty takze jestes nosicielem tej mutacji twoje dziecko bedzie chore na mukowiscytze...
jelsi ma jakas mutacje AZF przekaze geny swojemu dziecku w linii meskiej
wiec skoro chcesz zawezic "wadliwe jednostki" to powinnas jes zrobic..
i skoro jestes az tak madra to powinniscie zrobic szereg badan w kierunku wystapienia nowotworow przed staraniami ...
w kierunku krzepliwosci krwi..
bo togłowny czynnik komplikacji okoloporodowej .. przez co dziecko moze urodzic sie z niedotleniemm...
dwa bardzo czesto zdarza sie ze cdzieci rodzac sie sa wlasnie nie dotlenione.. i tego nie przewidzisz ..
rybka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Milego dnia
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Wiem, że to moje słowa nie mam z tym problemu. To Wy pytałyście o to poglądy, więc nie rozumiem Twojego zarzutu. Jestem wstanie zbadać czy będzie cierpiało na choroby genetyczne. Nie przemieszcam się komunikacją miejską, będąc za kierownicą panuję nad sytuacją nawet jeśli ktoś inny popełnia błąd. Nie wiem dlaczego nawiązujesz do chorób nabytych i umierania. Nic się nie mija, to ma sens. Trzeba uważnie czytač i łączyć fakty.
Nie mam kompleksów, mam ładną figurę, twarz, nie mam problemów z nauką, nawiązywniem znajomości, mam zajebistą prace i dom. Samotna też nie jestem, mam wiele kochających ludzi dookoła. Nie kłamię i potrafię złożyć logiczne zdanie.
Musisz po mnie jeździeć żeby bronić swoich przekonań, nie umiesz inaczej? Smutne. Żegnam.rybka, Lena87, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny