X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dzieci rodzone w grudniu
Odpowiedz

Dzieci rodzone w grudniu

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Jesteś chora po prostu narcystyczna słodka idiotka ... Co Ci z tej inteligencji ?? z tych danych z tego wszystkiego ??? Idź naprawdę szkoda czasu na Ciebie !!!!
    Polemizowałabym na ten temat... Słodka? Jakoś mi ta słodkość gdzieś umknęła :/

25staraczka25, Mona_M lubią tę wiadomość

• Fatim Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIE KARMIĆ TROLLA !!!!!!!!
    2541737wmyxydjncv.gif

Anuśka, rybka, Ania_84, 25staraczka25, zizia_a, przyszła mama:), mana, ara, Cigaretta lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Polemizowałabym na ten temat... Słodka? Jakoś mi ta słodkość gdzieś umknęła :/
    to taki związek frazeologiczny robi z siebie piękna kobietę ale mądrością nie grzeszy ;)

• agnes175 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Taka ciekawostka:
    "Dzieci urodzone w grudniu są bardziej podatne na zachorowanie na chorobę afektywną dwubiegunową oraz muszą się liczyć z większym ryzykiem wystąpienia zaburzeń snu. Ponadto narodziny w grudniu zwiększają ryzyko wystąpienia alergicznego zapalenia spojówek (o około 15,8%).

Według amerykańskich badaczy, maluchy z grudnia mają również mniej wykształcone matki w porównaniu do dzieci urodzonych w innych miesiącach. Statystycznie najwięcej kobiet bez matury, bez studiów rodzi w grudniu."

Statystycznie jak ja mam mozg a Ty go nie masz to oboje jestesmy połgłówkami!
    Wiec statystyka nie jest tu zadnym argumentem!

25staraczka25, Malenq, rybka, Ania_84, Isia93, mana, Redhotka lubią tę wiadomość

2015🤰Syn👦
    Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
    1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
    2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
    3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle
    Punkcja->3komórki jajowe->2zarodki->1zamrożona blastocysta😍💪🍀

Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    to taki związek frazeologiczny robi z siebie piękna kobietę ale mądrością nie grzeszy ;)
    Oj nie zakumałam... Kurczę a nie jestem z grudnia... ;D Chyba trzeba mnie wyeliminować bo mam za niskie IQ :P

rybka, 25staraczka25, zizia_a, Mona_M, mana, Foto_Anna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Ufff od początku do końca z zapartym tchem - co za emocje :D

Przy okazji chciałam podziękować: mana, marnut, Arienna, 25staraczka25 - wasze komentarze są boskie, uwielbiam was!!! Serio serio ;-)

Bella dziewczyno zniknij, przepadnij i nie rozmnażaj się. Jeśli nie dało Ci do myślenia to ile osób z Tobą się nie zgadza i uważa, że pier.dolisz głupoty to jesteś po prostu głupia. Mam w głowie jeszcze kilka epitetów skierowanych w Twoim kierunku ale zważając na to, że jesteś tępa jak siekiera do rąbania cukru odpuszczę. Wzruszające jest, że tak wiele wiesz o życiu mając 21 lat - o ciąży, wychowywaniu dzieci, związkach, studiach i wykształceniu... W ciąży nie byłaś, dzieci nie masz, jesteś po rozwodzie w toksycznym związku, studiowałaś psychiatrię ha ha Co za bagno!!!

I podpisuję się pod tym co napisała któraś z dziewczyn (przepraszam nie zapamiętałam która) - jeśli to Twoje zdjęcie jest w avatarze to zaopatrz się w papierową torbę i nie strasz ludzi swoim widokiem "wadliwa jednostko"...
    :) :)

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Oj nie zakumałam... Kurczę a nie jestem z grudnia... ;D Chyba trzeba mnie wyeliminować bo mam za niskie IQ :P
    :D :D wszystko z Toba okej nie martw się :D

Anuśka, rybka lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:49

25staraczka25, rybka, zizia_a, Lena87, Redhotka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnes175 wrote:
    Statystycznie jak ja mam mozg a Ty go nie masz to oboje jestesmy połgłówkami!
    Wiec statystyka nie jest tu zadnym argumentem!
    heheh dokladnie :D

25staraczka25, rybka, zizia_a lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja napiszę tylko tyle Bella: Cieszę się, że w avatarku masz swoje(?) zdjęcie- dzięki temu dajesz nadzieję i pokazujesz ludziom ,że istnieje większa tragedia, niż to co się obecnie dzieje :)

Reni, 25staraczka25, Anuśka, rybka, Sury, XxMoniaXx, zizia_a, mana, Cigaretta, Lena87, livia30, Simba, kkisia, Sana, Dorka1979, Mega, amelia04072006 lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... Tak sobie myślę i myślę i coś mi się w tym moim małym rozumku wykluło... A może admin OF wynajął kogoś, kto miał poudawać tępą dzidę i zrobić szum na jakimś wątku. Wtedy rośnie liczba wejść na stronę, liczba wpisów wzrasta okrutnie i pozycja w google od razu lepsza... :) A my tu się unosimy bezpodstawnie :)

25staraczka25, rybka, zizia_a, Mona_M, przyszła mama:), mana, ara, Lena87, Blondik, kkisia, Dorka1979, Mega, rah, Foto_Anna lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaa2.gif

25staraczka25, przedszkolanka:), rybka, kapturnica, kkisia, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    według Ciebie liczy się tylko to by być tą idealną rasą żyjąca w idealnym społeczeństwie czyż nie?
    Słyszałam o takim jednym co to chciał rasę idealną stworzyć a unicestwiał wszystkie nie pasujące jednostki... Hitler się nazywał...

Sury, 25staraczka25, Morwa, rybka, przyszła mama:), mana, Cigaretta, Natka88, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Ja napiszę tylko tyle Bella: Cieszę się, że w avatarku masz swoje(?) zdjęcie- dzięki temu dajesz nadzieję i pokazujesz ludziom ,że istnieje większa tragedia, niż to co się obecnie dzieje :)
    trafnie powiedziane :D

przedszkolanka:), rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka o tym samym pomyślałam, ale nie chciałam być "brutalna" hahaha to nam się 3 antychryst szykuje - Bella! :)

25staraczka25, Anuśka, zizia_a, rybka, monia91, mana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa Bella -władca wszystkich i wszystkiego

rybka lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:49

rybka, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Nie pytam o Twoje zdanie, tylko jak sama czuje sie ze soba, uwierz mi zajebiscie
    ale ż mie to bawi!!!:):):)
    przecież napisałas ze nie szanujesz grubych i brzydkich!!:):):) a sama taka jesteś:) a to, ze się z tym dobrze czujesz to juz inna kwestia gubimy się gubimy:):)

co do statystyk moja kochana i wypadkach idiotów...wiesz miałam przyjaciółkę zasłabła w łazience, nagle straciła przytomność udusiła się własna krwą, która leciała z nosa,była w 5 mies ciąży...fakt musiała być głupia, ze wchodziła do łazienki:):)

pozdrawiam:):)

Reni, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle witam wszystkie moje kochane dziewczyny:):)...!! próbowałam nadrobić dzisiejsze nowości ale sie nie da wysiadłam w połowie:):)....wczoraj miałam nerwa jakbym dorwała tego pucybuta rozszarpałabym na części...a dziś ogarnia mnie śmiech i może taka litość...ale współczujmy Belli my w przeciwieństwie do niej szanujemy niepełnosprawnych!:):)

25staraczka25, Sury, Anuśka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Wiecie co... Tak sobie myślę i myślę i coś mi się w tym moim małym rozumku wykluło... A może admin OF wynajął kogoś, kto miał poudawać tępą dzidę i zrobić szum na jakimś wątku. Wtedy rośnie liczba wejść na stronę, liczba wpisów wzrasta okrutnie i pozycja w google od razu lepsza... :) A my tu się unosimy bezpodstawnie :)
    anuśka to jest myśl bardzo racjonalna, bo do tej pory wydawało mi się, że aż tak dziwnych ludzi na swiecie nie ma:):)

25staraczka25, Anuśka, rybka lubią tę wiadomość

‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ