Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:Jesteś chora po prostu narcystyczna słodka idiotka ... Co Ci z tej inteligencji ?? z tych danych z tego wszystkiego ??? Idź naprawdę szkoda czasu na Ciebie !!!!
25staraczka25, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:Taka ciekawostka:
"Dzieci urodzone w grudniu są bardziej podatne na zachorowanie na chorobę afektywną dwubiegunową oraz muszą się liczyć z większym ryzykiem wystąpienia zaburzeń snu. Ponadto narodziny w grudniu zwiększają ryzyko wystąpienia alergicznego zapalenia spojówek (o około 15,8%).
Według amerykańskich badaczy, maluchy z grudnia mają również mniej wykształcone matki w porównaniu do dzieci urodzonych w innych miesiącach. Statystycznie najwięcej kobiet bez matury, bez studiów rodzi w grudniu."
Statystycznie jak ja mam mozg a Ty go nie masz to oboje jestesmy połgłówkami!
Wiec statystyka nie jest tu zadnym argumentem!25staraczka25, Malenq, rybka, Ania_84, Isia93, mana, Redhotka lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
25staraczka25 wrote:to taki związek frazeologiczny robi z siebie piękna kobietę ale mądrością nie grzeszy
rybka, 25staraczka25, zizia_a, Mona_M, mana, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Ufff od początku do końca z zapartym tchem - co za emocje
Przy okazji chciałam podziękować: mana, marnut, Arienna, 25staraczka25 - wasze komentarze są boskie, uwielbiam was!!! Serio serio
Bella dziewczyno zniknij, przepadnij i nie rozmnażaj się. Jeśli nie dało Ci do myślenia to ile osób z Tobą się nie zgadza i uważa, że pier.dolisz głupoty to jesteś po prostu głupia. Mam w głowie jeszcze kilka epitetów skierowanych w Twoim kierunku ale zważając na to, że jesteś tępa jak siekiera do rąbania cukru odpuszczę. Wzruszające jest, że tak wiele wiesz o życiu mając 21 lat - o ciąży, wychowywaniu dzieci, związkach, studiach i wykształceniu... W ciąży nie byłaś, dzieci nie masz, jesteś po rozwodzie w toksycznym związku, studiowałaś psychiatrię ha ha Co za bagno!!!
I podpisuję się pod tym co napisała któraś z dziewczyn (przepraszam nie zapamiętałam która) - jeśli to Twoje zdjęcie jest w avatarze to zaopatrz się w papierową torbę i nie strasz ludzi swoim widokiem "wadliwa jednostko"...rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agnes175 wrote:Statystycznie jak ja mam mozg a Ty go nie masz to oboje jestesmy połgłówkami!
Wiec statystyka nie jest tu zadnym argumentem!25staraczka25, rybka, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Ja napiszę tylko tyle Bella: Cieszę się, że w avatarku masz swoje(?) zdjęcie- dzięki temu dajesz nadzieję i pokazujesz ludziom ,że istnieje większa tragedia, niż to co się obecnie dzieje
Reni, 25staraczka25, Anuśka, rybka, Sury, XxMoniaXx, zizia_a, mana, Cigaretta, Lena87, livia30, Simba, kkisia, Sana, Dorka1979, Mega, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co... Tak sobie myślę i myślę i coś mi się w tym moim małym rozumku wykluło... A może admin OF wynajął kogoś, kto miał poudawać tępą dzidę i zrobić szum na jakimś wątku. Wtedy rośnie liczba wejść na stronę, liczba wpisów wzrasta okrutnie i pozycja w google od razu lepsza... A my tu się unosimy bezpodstawnie
25staraczka25, rybka, zizia_a, Mona_M, przyszła mama:), mana, ara, Lena87, Blondik, kkisia, Dorka1979, Mega, rah, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:według Ciebie liczy się tylko to by być tą idealną rasą żyjąca w idealnym społeczeństwie czyż nie?
Sury, 25staraczka25, Morwa, rybka, przyszła mama:), mana, Cigaretta, Natka88, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Ja napiszę tylko tyle Bella: Cieszę się, że w avatarku masz swoje(?) zdjęcie- dzięki temu dajesz nadzieję i pokazujesz ludziom ,że istnieje większa tragedia, niż to co się obecnie dzieje
przedszkolanka:), rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Nie pytam o Twoje zdanie, tylko jak sama czuje sie ze soba, uwierz mi zajebiscie
przecież napisałas ze nie szanujesz grubych i brzydkich!! a sama taka jesteś a to, ze się z tym dobrze czujesz to juz inna kwestia gubimy się gubimy:)
co do statystyk moja kochana i wypadkach idiotów...wiesz miałam przyjaciółkę zasłabła w łazience, nagle straciła przytomność udusiła się własna krwą, która leciała z nosa,była w 5 mies ciąży...fakt musiała być głupia, ze wchodziła do łazienki:)
pozdrawiam:)Reni, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tak w ogóle witam wszystkie moje kochane dziewczyny:)...!! próbowałam nadrobić dzisiejsze nowości ale sie nie da wysiadłam w połowie:)....wczoraj miałam nerwa jakbym dorwała tego pucybuta rozszarpałabym na części...a dziś ogarnia mnie śmiech i może taka litość...ale współczujmy Belli my w przeciwieństwie do niej szanujemy niepełnosprawnych!
25staraczka25, Sury, Anuśka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Wiecie co... Tak sobie myślę i myślę i coś mi się w tym moim małym rozumku wykluło... A może admin OF wynajął kogoś, kto miał poudawać tępą dzidę i zrobić szum na jakimś wątku. Wtedy rośnie liczba wejść na stronę, liczba wpisów wzrasta okrutnie i pozycja w google od razu lepsza... A my tu się unosimy bezpodstawnie
25staraczka25, Anuśka, rybka lubią tę wiadomość