Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam nadzieję, że zdarzy się w Twoim życiu coś co nauczy Cię pokory i szacunku dla innych. Za "rozmowę" dziękuję, niestety, nie mój poziom. Nigdy jeszcze nie spotkałam tak bezczelnej, cynicznej, pysznej i zadufanej w sobie osoby!
przedszkolanka:), 25staraczka25, monia91, Redhotka, Sana, Mega lubią tę wiadomość
-
ja nie wyraziłam swojego zdania.. ja się tylko zapytałam ..mogę? mogę!
Bella93 wrote:Nie pytam o Twoje zdanie, tylko jak sama czuje sie ze soba, uwierz mi zajebiscieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 13:20
rybka, mana, kapturnica, Simba, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
monia91 wrote:rybka no tak Myjąc okna możesz wypaśc. No musisz siostrze powiedzieć, zeby zaczęła się zastanawiac i myśleć przede wszystkim co robi aa no i jak robi to chyba najważniejsze
monia91 lubi tę wiadomość
-
A wracając do tematu, to moje dziecko czwartego grudnia skończyło 18lat i jest świetnym facetem (bo chłopcem to już nie wypada pisać ) i nie zauważyłam żeby coś było z nim nie tak
rybka, Mona_M, Ania_84, Reni, Lena87, kkisia, Misi@, Arienna, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Sury wrote:Mam nadzieję, że zdarzy się w Twoim życiu coś co nauczy Cię pokory i szacunku dla innych. Za "rozmowę" dziękuję, niestety, nie mój poziom. Nigdy jeszcze nie spotkałam tak bezczelnej, cynicznej, pysznej i zadufanej w sobie osoby!
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Nie drwie, Wasza wiara drwi sama z siebie, majac tyle sprzecznosci.
Mieć zajebiste życie, żyć na sto procent każdego dnia, jeść smaczne potrawy, jeździć dobrym samochodem, zwiedzać świat, założyć rodzine, wybudować dom marzeń. Takie reczywiste, realne rzeczy. Stanowczo nie będę, żyć skromnie, bo ktoś sobie wymyślił, że jest życie wieczne, ponieważ nie radził sobie z problemami.livia30, rybka, zizia_a, mana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:To moze sie nie ruszajmy z domu jak jest tak niebezpiecznie? Chociaz w domu pewnie tez moge zostac inwalida, jak sie przewroce o dywan. Fuck, serio?
Anuśka, livia30, zizia_a, Mega lubią tę wiadomość
-
Ufff od początku do końca z zapartym tchem - co za emocje
Przy okazji chciałam podziękować: mana, marnut, Arienna, 25staraczka25 - wasze komentarze są boskie, uwielbiam was!!! Serio serio
Bella dziewczyno zniknij, przepadnij i nie rozmnażaj się. Jeśli nie dało Ci do myślenia to ile osób z Tobą się nie zgadza i uważa, że pier.dolisz głupoty to jesteś po prostu głupia. Mam w głowie jeszcze kilka epitetów skierowanych w Twoim kierunku ale zważając na to, że jesteś tępa jak siekiera do rąbania cukru odpuszczę. Wzruszające jest, że tak wiele wiesz o życiu mając 21 lat - o ciąży, wychowywaniu dzieci, związkach, studiach i wykształceniu... W ciąży nie byłaś, dzieci nie masz, jesteś po rozwodzie w toksycznym związku, studiowałaś psychiatrię ha ha Co za bagno!!!
I podpisuję się pod tym co napisała któraś z dziewczyn (przepraszam nie zapamiętałam która) - jeśli to Twoje zdjęcie jest w avatarze to zaopatrz się w papierową torbę i nie strasz ludzi swoim widokiem "wadliwa jednostko"...rybka, Anuśka, Lena87, XxMoniaXx, Mona_M, 25staraczka25, Sury, przedszkolanka:), marnut, zizia_a, Madziulka, ara, mana, kkisia, Redhotka, Sana, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:A wracając do tematu, to moje dziecko czwartego grudnia skończyło 18lat i jest świetnym facetem (bo chłopcem to już nie wypada pisać ) i nie zauważyłam żeby coś było z nim nie tak
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySury wrote:Mam nadzieję, że zdarzy się w Twoim życiu coś co nauczy Cię pokory i szacunku dla innych. Za "rozmowę" dziękuję, niestety, nie mój poziom. Nigdy jeszcze nie spotkałam tak bezczelnej, cynicznej, pysznej i zadufanej w sobie osoby!
rybka lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:co ty pieprzysz ?? Co Ci z tego że otoczysz się ładnymi rzeczami ?? Jak w tobie nie ma krzty uczuć czym dla Ciebie jest miłość ?? Ładną figurą , dobrym samochodem . przystojnym mężem i pięknym dzieckiem ?? co znaczy dla Ciebie piękne dziecko ?? to taki element który dobrze zgrywa się z resztą twojego wyobrażonego świata ?? Jesteś chora po prostu narcystyczna słodka idiotka ... Co Ci z tej inteligencji ?? z tych danych z tego wszystkiego ??? Idź naprawdę szkoda czasu na Ciebie !!!!
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Przy okazji chciałam podziękować: mana, marnut, Arienna, 25staraczka25 - wasze komentarze są boskie, uwielbiam was!!!
I pomyśleć, że Marnut jest z grudnia. :*
rybka, XxMoniaXx, livia30, 25staraczka25, zizia_a, ara, mana, Mega, rah lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Dziewczyny dajcie spokój
Nie dyskutuje się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem. -
Możesz sobie mieć swój super nowoczesny i urządzony dom, super pracę, zajebisty samochód, przystojnego męża, duzo kasy, ale jak przyjdzie co do czego to za kase nie da się wszystkiego kupić. Uważaj bo za pare lat obudzisz się z eką w nocniku czemu jesteś sama, czemu nikt Cie nie chce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 13:39
rybka, 25staraczka25, zizia_a lubią tę wiadomość
-
PS .. Bella czy masz spiasna ostatnia wole.. jelsi bede chora wyeliminujcie mnie..zostawcie pod mostem i niech nikt na mnie nie placi .. nie robi nic... chce umierac w samotnosci ..bo nie jestem godna uwagi ??
bo z Twoich wypowiedzi rozumiem ze wlasnie tak tez chcesz byc potraktowana w razie co ...rybka, 25staraczka25, Sury, zizia_a, Mega lubią tę wiadomość
-
monia91 wrote:Możesz sobie mieć swój super nowoczesny i urządzony dom, super pracę, zajebisty samochód, przystojnego męża, super prace, duzo kasy, ale jak przyjdzie co do czego to za kase nie da się wszystkiego kupić. Uważaj bo za pare lat obudzisz się z eką w nocniku czemu jesteś sama, czemu nikt Cie nie chce.
25staraczka25, monia91, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:PS .. Bella czy masz spiasna ostatnia wole.. jelsi bede chora wyeliminujcie mnie..zostawcie pod mostem i niech nikt na mnie nie placi .. nie robi nic... chce umierac w samotnosci ..bo nie jestem godna uwagi ??
bo z Twoich wypowiedzi rozumiem ze wlasnie tak tez chcesz byc potraktowana w razie co ...25staraczka25 lubi tę wiadomość