Dziewczyny które są tutaj rok i dłużej i dalej walczą o dzidzie...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Ja tam powiedzialam w pracy bo sie ciagle pytali, ze sie lecze i skonczyli, takze problem z glowy.
Brunette moze idz do innego lekarza, zrob od poczatku badania, i trzeba szukac przyczyny, moze masz problemy hormonalne? A moze psychika?
Ale nawet jak miałam wsio w normie i tak nic nie ruszyło do przodu, więc.... coś jest na rzeczy czuję to -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiesiączka występuje naturalnie, jednak jest bardzo silna, na tyle że kończy sie pobytem w szpitalu, skurcze, drganie mięśni, utrata przytomności, drętwienie kończyn, wymioty i biegunka - norma, jeśli jestem w stanie sama robie sobie zastrzyk, gorzej jak jestem sama w domu i bóle złapią mnie nagle.... ahh szkoda gadać
-
Hej dziewczyny, mam pytanko wczoraj mezem sie przytulalismy a dzis strasznie boli mnie jajnik, tzn cmi mnie, lapie i chwile trzyma(prawy). Mam jeszcze 14 dni do @. A moj cykl to 16dc. Miesiaczkuje co 29-30 dni, myslicie ze cos moze byc? Bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam i buziolki dla was!
-
nick nieaktualnyowieczka1804 wrote:Hej dziewczyny, mam pytanko wczoraj mezem sie przytulalismy a dzis strasznie boli mnie jajnik, tzn cmi mnie, lapie i chwile trzyma(prawy). Mam jeszcze 14 dni do @. A moj cykl to 16dc. Miesiaczkuje co 29-30 dni, myslicie ze cos moze byc? Bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam i buziolki dla was!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas...nooo sporo sie pozmienialo. sznas na naturalna ciaze nie mamy .. jesli kuracja meza sie uda to daja nam 57% szans na znalezienie plemnikow w biopsji jader... a pozniej ICSI ..
wiec jeszcze dluga walka przed nami
ale mam nadzieje ze zakonczy sie II kreskami a po 9 miesiacach placzem na porodowce -
nick nieaktualny
-
Ehhh to faktycznie swieza tragedia i mlody wiek
wcale sie nie dziwie .. ja po porstu sobie nie umiem wyobrazic jak zabraknie mi rodzicow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny