Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLucy wrote:To chociaż tyle dobrze Możesz być spokojna
-
Ewelina23 wrote:jak gin mi powiedzial ze widzi pekniety pecherzyk to az mi sie lzej zrobilo ale cos czuje ze nic z tego nie bedzie bo zadnych obiaw nie mam ostatnio pobolewal mnie tylko brzuch ale to tylko 2 dni
Do tej pory po clo, to już miałam bóle jajników, kłucia, a teraz 14dc i nic
Tempka mi spadła nisko, ale to pewnie zaśługa Bromka, wcześniej przez prolaktynę była wiecznie w górze.
No siedzę czekam na tą cholerną owulację
-
nick nieaktualnyLucy wrote:Oj i ja w tym miesiącu nic a nic nie czuję
Do tej pory po clo, to już miałam bóle jajników, kłucia, a teraz 14dc i nic
Tempka mi spadła nisko, ale to pewnie zaśługa Bromka, wcześniej przez prolaktynę była wiecznie w górze.
No siedzę czekam na tą cholerną owulację -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno byłam w 13 dniu cyklu tak mi kazał przyjść a wykres wskazal na owulke 10 dniaEwelina23 wrote:u mnie gin widzial pekniety pecherzyk
A ty ile bylas po owulce u gina
bo potem jesli byla owulacja zmienia sie w cialko zolte, ktore tez ginekolog moze zaobserwowac przez usg).Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 12:29
-
nick nieaktualnyagatasssss wrote:no byłam w 13 dniu cyklu tak mi kazał przyjść a wykres wskazal na owulke 10 dnia
Ale ja bym powiedziala ze jest to cykl bez owulki bodopiero teraz poszla ci tempka do gory no ale nie wysoko no i idzie do gory i pozniej spada i tak caly czas a jedna masz ignorowana a wtedy ovu jej nie bierze pod uwage . no i codziennie nie mierzysz jak zaczynamy mierzyc to lepiej codziennie bo ovu to tylko program mi raz tez wyznaczylo a cykl bez owulki byl i ewidentnie bylo widac ze mam 1 faze a druga tez przez tabl na wywolanie @ no ale tak nie powinna az skoczyc bo mialam 37,3Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 12:38
-
Melula wrote:już wróciłam... prl miałam 31.07.2012 roku badany ostatnio (bez obciążenia), wynik 10,9 ng/ml (N: 4,1-28,9), wcześniej w 2008 roku robione PRL 17,73 ng/ml (norma jak wcześniej)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ale ja bym powiedziala ze jest to cykl bez owulki bodopiero teraz poszla ci tempka do gory no ale nie wysoko no i idzie do gory i pozniej spada i tak caly czas a jedna masz ignorowana a wtedy ovu jej nie bierze pod uwage . no i codziennie nie mierzysz jak zaczynamy mierzyc to lepiej codziennie bo ovu to tylko program mi raz tez wyznaczylo a cykl bez owulki byl i ewidentnie bylo widac ze mam 1 faze a druga tez przez tabl na wywolanie @ no ale tak nie powinna az skoczyc bo mialam 37,3
-
nick nieaktualnyagatasssss wrote:Staram się jak moge, nie zawsze uda mi się mierzyć bo pracuję na różne zmiany też wydawało mi się że ten cykl bez owulki tak też powiedział gin, no ale po wypowiedzi którejs z dziewczyn się zasugerowałam tym, że lekarz mógł poprostu nie widzieć. ehhhhh coraz mniej sił Miałam nadzieje, że chociaż owulke mam
Mam pecherzyki torbielowe i moze w kazdym cyklu znow sie zrobic no teraz dal mi tabletki CLO zeby skrocic cykl i pecherzyki zeby szybciej rosly no i monitoring konieczny bo czytalam ze tez od tych tabletek moze zrobic sie torbiel no ale to wyczytalam na takim innym forum wogole nie z ovuF z ovuF tez czytalam skutki uboczne ze mona sie zle czuc