Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Hej Kochana A właśnie, że nic nowego... niestety:( Czekam na @, która już powoli daje o sobie znać. A co u Ciebie?
U mnie też narazie do D. Zaczęłam nowy cykl, byłam u nowego lekarza, który na dzień dobry złożył mi odrazu takie bardzo radykalne działanie, a nawet się nie skupił na moich wynikach, czy ich przypadkiem nie można poprawić.
Stwierdziłam, że się resetuję i od Nowego Roku zaczynam wszystko od nowa! Nowe badania, nowe zabiegi, wszystko! Niestety czeka mnie laparo, ale chyba nie mnie jedynąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 10:27
-
wirbażka wrote:Aaaa ja jakoś doła złapałam i marudzę oczywiście na pocieszenie zjadłam ociekającego czekoladą croissanta ;d a później będę jeczeć że schudnąć trzeba ... ach te baby heh
Wirbażka, ja to ciągle jestem na diecie ale jakoś ciągle mi się czekoladki plątają po domu jak mam chandrę -
Fipsik wrote:I ja do Was dołączę. Wczoraj przyszła @ Więc zaczynamy od nowa..
-
Macierzanka:) wrote:Wirbażka, ja to ciągle jestem na diecie ale jakoś ciągle mi się czekoladki plątają po domu jak mam chandrę
ja bardziej fastfoodów się boję bo lubię ale od jakiegoś czasu słodycze podjadam. trza wyciągnąć chodakowskiej płytę i ruszyć zadzikMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja luzuje postanowiłam że będę minimalnie się tutaj udzielała i tylko wykres uzupełniała jak mi się będzie chciało bo on też mnie bez sensu nakręca muszę odpocząć bo wiem że źle będzie ze mną jak tego nie zrobię tak mi podpowiada zdrowy rozsądek bo może właśnie w psychice u mnie problem zobaczymy a nuż o to chodzi
Tak więc życzę wam wszystkim powodzenia zafasolkowania wesolych świat i szczęśliwego nowego roku do napisania kiedyś -
nick nieaktualnyDziękuję kochane za wsparcie i kciuki aby do jutra .
przed ostatnią małpa cos mnie rozkładalo i tak jak bym miała gorączkę a na drugi dzień @ zawitała narazie cisza . Boże jak bym jutro zobaczyła dwie kreski na teście to normalnie skacze do sufituMacierzanka:) lubi tę wiadomość