Dziewczyny z rocznika '82 starające się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenuś wrote:Agis, ja też mam podwyższony androstendion
-
nick nieaktualny
No właśnie Lucy - nic nie wiadomo bez usg. Mi też wydaję się, że niby jest ok. Ale według mnie mało mam śluzu płodnego( 1 dzień) W sumie odczuwam jajniki ale tylko niby w okresie owulacji ale nie wiem czy na pewno do niej dochodzi. Dowiem się wszystkiego dopiero od nowego cyklu. Na pewno nie mam żadnych krwawień ani bólu takiego dużego.
-
Cześć dziewczyny
ja na ovu mam wykresik od zeszłego cyklu, teraz może i coś tu skrobnę
Otóż staranka ogólnie od 2008r z małymi przerwami na leczenie jakiegoś paskudztwa w piersi. Teraz prócz niedomogi ciałka ltealnego leczonej progesteronem po ovu od początku roku nic. M odbiera powtórne wyniki w poniedziałek może coś z tego będzie.olka30, Lenuś lubią tę wiadomość
-
dołączam się 32 lata na karku ale niestety to mój pierwszy cykl starań dopiero:( być może trochę za późno, być może za karę że nigdy nie chciałam dziecka teraz sobie długo poczekam. Mierzę tempkę od tego cyklu i codziennie stresuję się rano czy spadnie czy nie. To ja będę sobie zaglądać do Was:)
olka30, Lenuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Fajnie ze dolaczylyscie do Nas. Nigdy Nic nie wiadomo a noz widelec. U mnie juz 4 cykle..dopiero zaczelam robic badania. Niestety poronilam wiec teraz wole upewnic cz sie czy wszystko jest ok.
Wiecej Nas to zawsze razniej....
Zycze milego weeku bo niestety bede dopiero w poniedzialek! -
Witam Was,
dwutygodniowe L4 zakończone. W domu było cudnie, od dzisiaj praca pełną parą, wróciłam akurat w największy młyn. Wieczorem jadę na monitoring, ciekawa jestem co mi się tam wyhodowało.
Miłego dnia Wam życzę dziewczętaolka30 lubi tę wiadomość
-
To i ja sie przedstawie dlugo dojrzewalam do mysli o byciu mama, choc moj ukochany marzyl o tym juz od kilku lat. Zeszlej jesieni wzielismy slub i po nim rozpoczelismy starania o nastepce tronu to juz pol roku staran... no i zaczynam sie stresowac - ze za pozno te starania, ze stara juz jestem, a przeciez chcielismy miec dwoje... trzymam kciuki za wszystkie staraczki, nie tylko za te z mojego rocznika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 08:38
Lenuś, olencja, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie w pierwszym dniu przesympatycznego nowego tygodnia.
U mnie niestety wszystko źle.
Cały weekend praktycznie przepiłam, ale nawet ocean alkoholu nie poprawi mi samopoczucia
Zaczęłam 15 cykl starań i szykuję się do trzeciej inseminacji, więc od jutra znowu czeka mnie zabawa z uciekaniem z pracy, zrywaniem się i wymykaniem na kolejne monitoringi, faszerowaniem się pigułami, itp.
Mam wszystkiego dość, najchętniej zagrzebałabym się w domu na kanapie pod kocem i zeżarła opakowanie ptasiego mleczka. Niestety zamiast tego muszę kiblować w pracy i pozorować wydajne wykonywanie obowiązków służbowych
Pozdrawiam, życzę Wam milszego dnia i bardziej udanego tygodnia, niż mój.
-
XYZ, solidaryzuję się z Tobą, ja też niestety miesiąc w miesiąc przez ok. 7 dni czuję się podobnie. U mnie to już 22 cykl starań, w 23 robię inseminację, bo pewnie z tego cyklu i tak nic nie będzie... ale tym dopiero będę zawracała sobie głowę za 2 tygodnie.
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie staraczki!
Weekend bardzo milo spedzilam i cudowna pogoda byla ale dzis tez takie czuc wiosenne powietrze. Juz pierwsze paczki i listki na dzrzewach. Pieknie ptaszki spiewaja i wszystko budzi sie do zycia...moje sadzonki kielkuja jak szalone.
Odzczuwam silny bol brzucha . pewnie nic tylko @ bedzie bo i tak spoznia sie 3 dni. Mam nadzieje ze nic sie tam nie dzieje ale az mnie skreca. Do ginka mam isc po @. Kurcze troche sie denerwuje bo juz dawno nie mialam takiej sytuacji zeby tak bolalo.
Macie bolace @?