Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A przez ile miałaś brać dupka? Ja jeszcze nie orientuję się za bardzo w tym temacie. Trochę poczytałam o progesteronie, bo też mi lekarz przepisał i zaczynam brać od tego cyklu. Może zrób jutro bete, a jak nic nie wyjdzie, to przestań brać dupka i poczekaj na @. A jak lekarz zalecił Ci jego branie? Ja mam brać od 16 do 25 dc. Może masz po prostu ten cykl zaburzony?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnymagdalenka_ka wrote:A przez ile miałaś brać dupka? Ja jeszcze nie orientuję się za bardzo w tym temacie. Trochę poczytałam o progesteronie, bo też mi lekarz przepisał i zaczynam brać od tego cyklu. Może zrób jutro bete, a jak nic nie wyjdzie, to przestań brać dupka i poczekaj na @. A jak lekarz zalecił Ci jego branie? Ja mam brać od 16 do 25 dc. Może masz po prostu ten cykl zaburzony?[/QUOTE
Gin mi przepisał bo mi się @ spóźniała a w przypadku ciąży ma ją podtrzymać.Także ja nie zaczęłam w konkretnym dniu cyklu.A kazał mi brać 10 dni 2x1 tabl.Zrobić test i jeśli pozytywny to brać dalej jesli negatywny to odstawić.Ja zrobiłam dziś po południu i wydawało mi się,że coś tam widać,ale dla pewności pójdę jutro na betę i będę wiedzieć na czym stoję.Wizytę u gina mam we wtorek. -
nick nieaktualnymagdalenka_ka wrote:A przez ile miałaś brać dupka? Ja jeszcze nie orientuję się za bardzo w tym temacie. Trochę poczytałam o progesteronie, bo też mi lekarz przepisał i zaczynam brać od tego cyklu. Może zrób jutro bete, a jak nic nie wyjdzie, to przestań brać dupka i poczekaj na @. A jak lekarz zalecił Ci jego branie? Ja mam brać od 16 do 25 dc. Może masz po prostu ten cykl zaburzony?
-
Mała Mi86 wrote:http://zapodaj.net/282f9fed963a0.jpg.html
tu jeszcze raz zdjęcie
Witajcie po weekendzie
Chciałam się pochwalić, chociaż w sumie nie ma czym Serduszkowaliśmy od piątku baaardzo intensywnie i... w piątek zsunęła się gumka Czekałam na reakcję Mojego (bo tak jak pamiętacie zarzekał się, że dziecko absolutnie nie teraz), a ten po chwili zastanowienia... dokończył swoje dzieło bez zabezpieczenia... Wczoraj sam z siebie zaproponował, że gumki zostawimy na inną okazję i kolejne dwa razy postanowiliśmy zaszaleć Potem z nim porozmawiałam i na moje pytanie "A co jeśli zajdę w ciążę?" usłyszałam "Jak to co? Przecież to by było nasze dziecko. Nasze, rozumiesz?" Dziś rozsądek do mnie przemówił i go trochę przystopowałam, ale można powiedzieć, że powoli staję się staraczką
Mała Mi86 wrote:Najgorsze to jest to czekanie......Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 19:27
magdalenka_ka, Ewik, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa nic nie liczę.Może faktycznie to była biochemiczna?tylko ja dupka zaczelam brac 1,5 tyg. po terminie spodziewanej @ więc coś sie działo.A tak na marginesie moja koleżanka miała taką ciążę i zaczeła plamić pomimo brania dupka i wtedy lekarka kazała jej odstawic bo beta wyszla 0..Jutro sądny dzień. Co ma byc to będzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czytałam trochę tutaj na forum o dupku i tak niektóre dziewczyny pisały,że może troszkę podnosić i jest wynik niemiarodajny (poszukaj sobie na forum tego wątku bo jest dużo dziewczyn co go stosuje). W każdym razie trzymam mocno kciuki żeby wszystko wyszło dobrze. Daj znać co i jak.
-
nick nieaktualnyEwik wrote:Czytałam trochę tutaj na forum o dupku i tak niektóre dziewczyny pisały,że może troszkę podnosić i jest wynik niemiarodajny (poszukaj sobie na forum tego wątku bo jest dużo dziewczyn co go stosuje). W każdym razie trzymam mocno kciuki żeby wszystko wyszło dobrze. Daj znać co i jak.
-
nick nieaktualny
-
Będzie dobrze wiem,że łatwo się mówi ale musisz zacząć w miarę możliwości myśleć o czym innym bo się wykończysz. My się staramy 6 m-cy z czego ten odpuszczamy i powiem Wam,że jest mi z tą myślą dobrze może na początku byłam wściekła,że moje jajniki odmówiły współpracy w tym cyklu ale jak przeanalizowałam sytuacje to stwierdziłam, że nie mam zamiaru się szarpać i rozpaczać bo z tego i tak nic nie wyjdzie i tak bo widzę po temp.i obserwacji więc teraz pełen luz i czekam na kolejną @ i nowe starania. Akurat zaraz po świętach zaczynam monitoring to będzie okazja zobaczyć przy okazji co da przyjmowanie donga.
szpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwik wrote:Będzie dobrze wiem,że łatwo się mówi ale musisz zacząć w miarę możliwości myśleć o czym innym bo się wykończysz. My się staramy 6 m-cy z czego ten odpuszczamy i powiem Wam,że jest mi z tą myślą dobrze może na początku byłam wściekła,że moje jajniki odmówiły współpracy w tym cyklu ale jak przeanalizowałam sytuacje to stwierdziłam, że nie mam zamiaru się szarpać i rozpaczać bo z tego i tak nic nie wyjdzie i tak bo widzę po temp.i obserwacji więc teraz pełen luz i czekam na kolejną @ i nowe starania. Akurat zaraz po świętach zaczynam monitoring to będzie okazja zobaczyć przy okazji co da przyjmowanie donga.
Ewik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki wszystko bedzie dobrze moj m ostatnio fiksuje bo nie chce mu sie elektryzować jak go zachęcić nie wiem chyba na prawde musze odpuscic i kilka miesięcy odpocząc bo to wszystko nie daje rezultatów a tylko zniechęca do działania sama nie wiem głupieję mam tylko nadzieje ze kiedyś będe matka a wam życzę zielonego kropka na święta