Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Warszawa kabaty
Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
elcia86 wrote:Dziewczyny a co sadzicie o moim wykresie? Tempka cos mi sie nie podoba jutro na kolejny monitoring ide. Musze zrobic sobie sciage bo mam dopytac sie o to hsg. A moze ktoras z Was miala?
elcia86 lubi tę wiadomość
-
elcia86 wrote:Dzieki moze sie przesunie ale co z tym pecherzykiem bedzie jak w 10dc mialam pecherzyk 18mm. A dzis 14 dc. Sama nie wiem.
elcia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
witam się weekendowo,mam nadzieje że prawidłowo przytulankowo spędzacie te czas trzymam za wszystkie kciuki i chce tu czytać że nasz rocznik w tym roku będzie bardzo szcześliwy
My na razie ledwo się powstrzymujemy, ale leczę nadżerkę, więc na razie u nas tylko ochota wzbiera.
Mam wyniki mojego AMH wyszło 4 ng/ml norma więcej jak 1,5, ale za dużo tez podobno nie jest dobrze może ktoś mi zinterpretuje. Czekam jeszcze na Inhibine B.Ida lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Nie chwaliłam się bo nie było kiedy
Tak więc dziękuję za gratulacje ale dopiero za 2 tygodnie najwcześniej będę wiedziała dokładnie co i jak. W czwartek i piątek robiłam testy sikane i nie wychodziło nic. Dopiero po południu w piątek wyszedł cień cienia drugiej kreski. Myślałam że mi się przywidziało wiecie, siła sugestii no ale pytam mojego K. czy coś widzi i powiedział że widzi ) więc w sobotę pojechaliśmy na betę ale wynik tylko 30,69... Więc dziś pojechaliśmy do lekarza prywatnie zapytać o parę rzeczy i powiedział żeby spokojnie do tego podejść, najważniejsze to nie stresować się, póki co jest to ciąża biochemiczna i około 4 tydzień, więc minimum za 2 tygodnie będzie cokolwiek widać na USG. A tymczasem we wtorek powtórka bety i zobaczymy czy ładnie przyrasta
Także kochane moje czekamy bez stresu
Ida, a recepta jest taka jak wiele z nas słyszy "wyluzuj "
Co prawda mieliśmy monitoring w tym cyklu i myślę że to też dużo dało dla nas.. I w dniach płodnych i w dniu owulacji było naprawdę duuużo serduszkowania Ale tak naprawdę na każdą z nas przyjdzie czas, u mnie to był 10-ty cykl także będę trzymać za Was kciuki :*
A tak poza tym to Białystok się kłania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 21:16
elcia86, Ida, marti_marti, ewelina27, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Ulaa, przepraszam, że 'wypaplałam' tu Twoją nowinę, ale jest ona tak radosna, że się nie mogłam powstrzymać. Kochana jeszcze raz gratulacje. Skoro testy sikane i beta tak wychodzą, to nie oznacza to nic innego
No to wyluzowywuję i działamy z mężem Nie ma to tamtoewelina27, elcia86 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,zaczynam wlasnie nadrabiać zaleglosci z calego weekendu. Zaczelo sie niefajnie,bo w piątek po pracy przyszła @... Niby sie w ogóle nie nastawiałam,ale tak po cichu liczylam,ze może się udało,a tu takie rozczarowanie smutno mi się zrobilo strasznie,do tego oczywiscie ból (tez mam bardzo bolesne @), a przed nami byl wyjazd do rodzicow-3h w samochodzie,które po wzięciu tabl.przeciwbólowej glownie przespalam. Potem staralam sie nie myslec,choć jak zobaczylam moja ciężarną szwagierkę,to znów myśli zaczely sie klebic sie w głowie,no nie da sie nad tym zapanować za to dzis wielkie wydarzenie dla nas-mężowi udalo sie zlamac 3h w maratonie,jest przeszczęśliwy,a ja mega dumna,tym bardziej,ze wie,ile miesięcy treningów i wyrzeczeń realizacja takiego celu go kosztowala.
Ida,wspolczuje z drugiej strony, takie "szczęście w nieszczęściu",ze tak szybko - tak naprawdę na początku starań wiecie na czym stoicie i możecie juz reagować. Zycze wam dużo zdrowia i dobrych wyników męża,trzymam kciuki!
a pytalas mnie chyba wcześniej co dostalam na stan zapalny-gynalgin 10szt dowcipnych. W ogóle to ulotka mnie zdzwila,ze występuje nietolerancja alkoholu. Dla mnie to oczywiscie żaden problem,w ogóle pije niewiele-sporadycznie z mężem lampkę wina czy jak sie spotkamy ze znajomymi,ale jak zaczne je brać po @,to akurat zaczna sie swieta,w trakcie których mamy impreze rodzinna,a tydzień później wesele,i juz widzę ta mas podchwytliwych pytań czemu nie piję...z drugiej strony,nie chcialabym juz odsuwać tej kuracji a przy okazji- macie z tym lekiem jakieś doświadczenia? Byl skuteczny?Ida, ewelina27, elcia86 lubią tę wiadomość