Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry w deszczowy poranek
Kor_a dzieki zs info z wizyty, trzymamy kciuki za Was by wszystko bylo ok! Mezczyzni chyba zawsze sie wiecej ciesza niz kobity
Ida my myslelismy o adopcji,ale to ostatecznosc, najpierw staranie naturalne pozniej za pomoca medyczna jak bedzie trzeba. Uwazam ze wiele dzieci jest ktore szukaja milosci wiec adopcja jest ok. Daj znac jak bedziesz miala wyniki.
Eklerka szkoda ze nas opuszczasz na jakis czas,ale szanuje twoja decyzje. Zycze powodzenia
Vaniliaa odnosnie staran to szkoda chyba przerywac, ale musisz ustalic swoje priorytety
Dziewczyny jesli cos pokrecilam z opiwiedziami na posty to z gory przepraszam,ale nie nadazam za wami
Kor_a, Ewik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kora najważniejsze, że nie jest to ciąża biochemiczna, że nie jest to ciąża pozamaciczna, ważne że wszystko idzie w dobrym kierunku, będzie dobrze zobaczysz
Za 9 miesięcy będziesz tuliła swojego skarbuszka
A na pocieszenie jeszcze powiem, że przed tobą multum badań, wyssą z ciebie duuużo fiolek krwi, będą ciągle ważyć, i znowu wysysać krew Ale za to będziesz widziała jak pięknie rośnie Ci dzidzia , w końcu poczujesz pierwsze ruchy ach tyle fantastycznych chwil przed tobą.
Przesyłaj nam co jakiś czas wiruski abyśmy też się ciążą "zaraziły"marti_marti, Ewik, Kor_a, elcia86, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Czarnobylkom
Oj czytam Was i coś tu smutno się zrobiło na tym forum...
U mnie właśnie rozpoczął się cykl nr 2. Trochę mi smutno, ale z drugiej strony za 2 tyg jedziemy na urlop, a same starania się są takie przyjemne nie zapominajcie o tymEwik, ewelina27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ewik a moze nie przyjdzie @ tylko zielona kropka. Twoja tempka ladnie pnie sie w gore
Ash i Magdalenka nowy cykl nowe nadzieje wiec powodzenia
Dziewczyny mam dylemat, mam zrobic progesteron miedzy 20-22 dc, tylko ze swieta i moge go zrobic w 19 lub 23dc. Doradzcie mi kiedy bedzie bardziej wiqrygodny.
Ewik robilam bad tarczycowe: anty tpo 25.91 (34 norma), anty tg 24.11 (115 norma), co o tym sadzisz?Ewik, ash lubią tę wiadomość
-
elcia86 - nie nastawiam się troszkę ten cykl był zakręcony. Co do badania ja osobiście bym zrobiła 23dc. Jeśli masz możliwość to skontaktuj się z ginem i on Ci doradzi najlepiej.
Co to anty..tarczycowych jak na moje oko wszystko dobrze mieszczą się w normie o chorobach wykrywanych przez te badania mówi się wtedy kiedy wyniki anty przekraczają znacznie normę.
Niektórzy uważają,że samo wykrycie przeciwciał to są jakieś zaburzenia autoimmunologiczne ze strony tarczycy więc zapewne każdy lekarz też inaczej interpretuje wyniki. Myślę,że nie ma się czym martwić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 11:36
elcia86, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Mam wyniki:
TSH - 2,680
Ft3 - 3, 07 (2,00-4,40)
Ft4 - 1,09 (0,93-1,70)
Anty-TPO 133 (<34) H
Progesteron - 14,2 (1,7-27,0)
Jak widać TSH trpchę za wysokie na starania. Ale najbardziej martwi mnie Anty-TPO, o co chodzi, dlaczego mam takie wysokie??
A Progesteron chyba dobry, nie? Nie za niski??
Czekam jeszcze na Anty-TG i TRAb, mają być dzisiaj. -
Ewik wrote:TSH jest do opanowania ale to anty TPO jest zbyt wysokie może Świadczyć ogólnie że tarczyca jest chora przy podwyższonym anty TPO robi się badania w kierunku Hasimoto
A co sądzisz o Progesteronie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 13:59