Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ja się dzisiaj okropnie czuje. Praktycznie cały cykl mam przebolały, podobnie jak poprzednie. Odkąd się staramy, mam bóle jajników zaraz po dość bolesnym okresie, około 11-12dc mam zazwyczaj owulację. Potem ze dwa dni przerwy i znowu zaczyna się jazda z bólami i kłuciem jajników aż do okresu. Cykle mam 26-28 dniowe. Masakra. Większość cyklu bolą mnie jajniki i większość cyklu jestem mokra na bieliźnie.
Czy ktoś też ma takie dziwne rzeczy? U mnie juz dawno po przypuszczalnej owulacji, śluz był w 12dc rozciągliwy. Parę dni potem byłam sucha a dzisiaj znowu śluz na majtkach, ale już taki lepiąco-wodnisty. Jajniki kłują, raz lewy, raz prawy. Czuję lekkie bóle jak na @ a to dopiero 19dc dzisiaj!
Czy inne staraczki z wczesną owulką i 26-28 dniowymi cyklami mają podobnie do mnie?
Podrawiam Was -
Nasturcja,ja niestety nie pomogę,choć cykle mam 26-27 dni,to ostatnio bóli (oprócz tych @,a te mam niestety okropne) nie odczuwam w trakcie cyklu w ogóle,a ze śluzem zwykle mam podobnie jak u Ciebie (poza ostatnim cyklem,gdzie śluzu płodnego nie zauważyłam ). A probowalas z testami owulacyjnymi? U mnie dziś 8dc.. A juz myslami przy owulacji..
-
Nasturcja wrote:Hej dziewczyny. Ja się dzisiaj okropnie czuje. Praktycznie cały cykl mam przebolały, podobnie jak poprzednie. Odkąd się staramy, mam bóle jajników zaraz po dość bolesnym okresie, około 11-12dc mam zazwyczaj owulację. Potem ze dwa dni przerwy i znowu zaczyna się jazda z bólami i kłuciem jajników aż do okresu. Cykle mam 26-28 dniowe. Masakra. Większość cyklu bolą mnie jajniki i większość cyklu jestem mokra na bieliźnie.
Czy ktoś też ma takie dziwne rzeczy? U mnie juz dawno po przypuszczalnej owulacji, śluz był w 12dc rozciągliwy. Parę dni potem byłam sucha a dzisiaj znowu śluz na majtkach, ale już taki lepiąco-wodnisty. Jajniki kłują, raz lewy, raz prawy. Czuję lekkie bóle jak na @ a to dopiero 19dc dzisiaj!
Czy inne staraczki z wczesną owulką i 26-28 dniowymi cyklami mają podobnie do mnie?
Podrawiam Was
Nasturcjo, co ciekawe, odkąd zaczęliśmy się starać, mam identycznie jak Ty A co ciekawsze - nic z tego nie wyszło do tej pory. Ja nie wiem, czemu tak się dzieje...
We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
nick nieaktualnymarti_marti bylas u lekarza z tym? Bo ja chyba po Swietach sie wybiore. To sa chyba bole na wczesna @, bo czasami jak sie zestresuje to i po 25 dniach dostaje. Ale te bole mam juz tak od 3 dni wiec to i tak za wczesnie jak na bole przedmiesiaczkowe. Ostatnie badania mialam robione na poczatku listopada. Potem zmienilam kraj zamieszkania i nie mam jeszcze wybranego gina. Jutro sie musze rozejrzec za jakims.
-
nick nieaktualnyPaula86 - ja to wszystko czuję na swoim ciele. Jeszcze nigdy tak nie było, żebym owulacji nie czuła. Zawsze boli jak cholera a śluz leci, że ho ho.
Ania1986 u Ciebie piękny wykres! Leci w górę jak strzała. Coś się kroi! Testowałaś już? Nie zapomnij się tu pochwalić. -
nick nieaktualny
-
Jak Wam minęły Święta? A może jeszcze swietujecie??? my już dzisiaj nie ruszamy się z domu, bo jutro trzeba wrócić do pracy, a więc ostatnie chwile, aby odpocząć. Zastanawiam się, czy któraś z Czarnobylek ma jakieś dobre wieści dla nas???
Ewik lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyEwik widzę u Ciebie zielono! Kiedy zamierzasz testować?
Ja dziś poszłam do lekarza z moimi bólami. W sumie nie dowiedziałam się nic. Miałam zrobiony smear test i sondę. Przyczyny bólów nadal nie znam. Sonda nie wykazała żadnych zmian a wyniki wymazu przyjdą za tydzień. -
Dziewczynki nie miałam dluższego cyklu od kilku lat niz 31 dni zawsze przychodził praktycznie co do godziny w danym dniu. Nie nastawiam się żeby nie było rozczarowania bo ten cykl od poczatku był dziwny moze pod koniec tygodnia zatestuje jak nie przyjdzie zołza
-
Nastrucja w jakim kraju mieszkasz?
Ewik ale trzymasz w niepewności. Założe się, ze nawet jak teraz zrobisz test, to będą 2 krechy jak nic. Po prostu miałaś późniejszą owulację i dlatego lekarz nic nie widział mam przeczucie, że się nie mylę...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Nawet dzisiaj Maż żartował rano "może kupisz jutro test zrobimy oboje sikańca i na pewno coś wyjdzie"
Magdalenka gdybym miała w domu pewnie bym nie wytrzymała bo by kusiło a jakoś tym razem mimo wszystko mimo tego,że się nie nastawiam bardzo się boję rozczarowania.
-
nick nieaktualny
-
Nastrucja, powiem tylko wow!!! Ale egzotycznie jak napisałaś smear test, to pomyślałam, że uk jak Ci się podoba życie na Filipinach?
Ewik jak bym wiedziała, gdzie mieszkasz, to sama bym Ci test podrzuciła no, ale już nie naciskam zrobisz, jak będziesz gotowa.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]