Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewik no to jeszcze mocniej trzymam kciuki! I pamiętaj, jak dwie krechy się pojawią, to nie mozesz tak od razu od nas uciec będziesz musiała wiruski regularnie nam przesyłać
Spojrzałam dzisiaj na listę na początku i zastanawiam się, co się dzieje z dziewczynami, które są na liście, ale nie widać na forum?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Wracam na forum
U mnie kolejny cykl, tym razem zastanawiam się czym się wspomóc aby uzyskać wreszcie choć odrobinę śluzu...
Ewik, ja bym nie wytrzymała nawet do jutra
Kora i jak tam reakcja rodziny na bocianie wieści?
Nasturcjo, witaj Filipiny?????!!!!!!Nasturcja, szpilka, Kor_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w UK też mieszkaliśmy. Ponad 5 lat w Manchesterze. Ale potem mąż dostał transfer z pracy i tak oto wylądowaliśmy w stolicy Filipin.
Mieszka się ok. Opieka medyczna nie jest na jakimś rewelacyjnym poziomie, ale jest strasznie drogo. Zwykłe pobranie krwi na badania w prywatnym, dobrym szpitalu kosztuje 80 funtów (nadal przeliczam na GBP). Na razie jesteśmy tu ponad rok czasu. Kontrakt mamy do końca roku a potem zobaczymy czy wracamy do UK czy gdzieś indziej. Podoba mi się Singapur, ale chciałabym już zamieszkać na stałe w jednym miejscu. No i upały u nas są nie do zniesienia. Cały rok gorąco. Za dnia koło 40 stopni, w nocy prawie 30. Powiem Wam, że tak mi tęskno za śniegiem albo chociaż jakimś powiewem wiatru
No i przy takich upałach to się nic człowiekowi nie chce. -
Eklerka witaj
Ja w zeszłym cyklu nie widziałam u siebie ani grama śluzu plodnego, przez jakiś czas tylko taki kremowy. Dziewczyny poleciły picie dużej ilości wody. A więc tak robie, może pomoże. A probowałaś już coś? Jeszcze łykam witaminę b6.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witaj po przerwie Eklerka
Magdalenka tutaj się zakorzeniłam i mi dobrze
Eklerka pij wode i mozesz syropek mi pomoglo troszke ale mozesz miec tak jak ja schowany gdzies dalej i go nie odczuwasz.
Właśnie sama się zastanawiam jak Nasza Kora i ogłoszenie wieści.
Od kilku dni mnie pobolewa jajnik lewy nie wiem czy na @ czy tak tylko jakos. -
nick nieaktualnyMagdalenka - czasami jak sobie wspomnę Nandos to aż drgawek z tęsknoty dostaję U nas w czerwcu zaczyna sie pora monsunowa i będzie lać z nieba do października. Ale i tak będzie gorąco
Ewik - ja bym jeszcze się wstrzymała z testem do 17dpo. Jeszcze troszkę - wytrzymasz. Wiem, że korci. Ale dobrze, że nie masz testów w domu. Jest łatwiej. Ja sobie zamówiłam parę miesięcy temu Basal Body termometr z UK i przysłali mi także 25 testów owulacyjnych i 25 ciążowych. I korci mnie zawsze jak cholera. Mąż już mówił, że je schowa, żeby mnie nie kusiło następnym razem
Ja akurat ze śluzem problemów nie mam. Zawsze mam go "tam" pełno
Ale wiesiołek podobno pomaga. Sama biorę, tylko że u mnie akurat na problemy z cerą. -
Cześć Czarnobylki!
Jak tam po świętach? Ja nie przygotowywałam zbyt wiele, ale mama i babcia sprawiły, że jeszcze przez jakieś 3 dni będziemy dojadać resztki
Ewik, również trzymam mocno kciuki, bo faktycznie jakiś zawiruskowany Czarnobylek by się nam przydał - Kora sama nie da rady porozsyłać wirusków nam wszystkim , ale nie będę Cię nakręcać, bo to nic dobrego. Mam nadzieję, że już za kilka dni będziemy wszystkie cieszyć się razem z TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 23:11
Ewik, Eklerka, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
CZEŚĆ ANIU
nie nakręcacie mnie oj po Świetach jak zawsze dużo pracy a tylko 2 dni ja jestem zdecydowanie przejedzona nigdy nie robimy zbyt wiele bo Rodzice jedni i drudzy strasznie nas obdarowują i nie sposób przejeść to wszystko.
Dobrze,że dzisiaj było słoneczko to sporo spacerowałam._Ania_ lubi tę wiadomość
-
Eklerka wrote:Wracam na forum
U mnie kolejny cykl, tym razem zastanawiam się czym się wspomóc aby uzyskać wreszcie choć odrobinę śluzu...
Ewik, ja bym nie wytrzymała nawet do jutra
Kora i jak tam reakcja rodziny na bocianie wieści?
Nasturcjo, witaj Filipiny?????!!!!!!
Eklerko i jak z Twoim serduszkiem?? -
Hej dziewczyny pierwszy raz w życiu dostałam okres 28 d c duphaston działa;-)
Ewik no testuj bo pęknę z ciekawości proszę proszę4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Witam nowe koleżanki
Ewik za ciebie trzymam mocno kciuki - ja bym na bank już nie wytrzymała Podziwiam za cierpliwość
Reakcja rodziny super, choć w nocy mi się śniło, że zareagowali tak jakbym miała 15 lat i wpadła Moja mama powiedziała, że już się zaczęła martwić, że coś jest nie tak i że przy najbliższej okazji idzie na emeryturę i po macierzyńskim będzie się zajmować dzieciątkiem. Tata powiedział, że nawet nie śniła mu się taka wiadomość. Moja siostra też przeszczęśliwa - ma mi oddać pościel po swoich dzieciach i łóżeczko też jak tylko zechcę.
A jak poinformowaliśmy najbliższych? Dostali od nas zdjęcie na którym stały 3 pary butów - moje, męża i dziecięce (dokonaliśmy pierwszego zakupu ). Nad butami były imiona (na dziecięcymi znak zapytania), a pod spodem nasze daty urodzenia, a pod dziecięcymi grudzień 2014. Jest radość i mama zabroniła mi myśleć, ze coś będzie nie tak:-)
U mnie zaczęły się mdłości. Trwają przez cały dzień. Nie są silne, ale już trochę uciążliwe. Na szczęście guma do żucia pomagamagdalenka_ka, Eklerka, Beata86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdalenka - trochę zainspirowany internetem, ale wszystkim się podobał. Mama powiedziała, ze weźmie do pracy i zobaczy czy koleżanki będą wiedziały o co chodzi W majowy weekend dowiedzą się Teściowie (mieszkają 400 km od nas i dopiero wtedy pojedziemy). A za tydzień kolejna wizyta - mam nadzieję, że dzidzia się już pokaże
-
Kor_a Świetny pomysł i wspaniałe nowiny na te święta dla rodziny i oczywiscie dla was
Ewik kciuki i testuj już dziewczyno taki ładny wykres coś z tego musi być
Nie składałam życzeń i cop prawda jest już po świętach ale nie miałam za bardzo jak.
Wiecie mimo to że każdej życzę swojego małego zajączkaKor_a, Ewik lubią tę wiadomość