Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki moja @ jakaś skromna i już koniec dziś trzeci dzień cyklu i badanie lh i fsh,
wyobraźcie sobie że dziś pierwszy raz zeszłam pani pielęgniarce gdy się obudziłam po kilku minutach to byłam cała mokra od potu coś strasznego nikomu nie życzę4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
paula86 wrote:zai2014, tak właśnie robię - tuż przed pójściem spać i wkładka hig. obowiązkowo Dziwi mnie trochę, że na forach (wrzuciłam tylko hasło w google i kliknęłam w pierwsze lepsze linki z listy wyników) piszą o zakazie współżycia, podczas gdy mi gin powiedział, ze to nie przeszkadza, a nawet mam nie przerywać starań
szpilka, tak, u mnie to w sumie tylko stan zapalny, o paciorkowcu słyszałam, że to wredne i trudne do wyleczenia paskudztwo, dobrze, że masz to za sobą.
Gwiazdeczka27, oby u nas tak było !
aja, witamy
Z tego co pamiętam to ja robiłam sobie wtedy przerwę w starankach.
A tak poza tym to koniec tego popiep..go cyklu- dziś początki @Bliźniaki są z nami :* -
Izik wrote:hej dziewczynki moja @ jakaś skromna i już koniec dziś trzeci dzień cyklu i badanie lh i fsh,
wyobraźcie sobie że dziś pierwszy raz zeszłam pani pielęgniarce gdy się obudziłam po kilku minutach to byłam cała mokra od potu coś strasznego nikomu nie życzę
Daj znac jak wyszly wyniki -
Wyniki tragiczne fsh 7 lh 184.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Cześć dziewczynki
Izik - wyniki zawsze da się uregulować troszkę cierpliwości. najważniejsze,że działacie i coś idzie do przodu. Głowa do góry i się nie załamuj.
U mnie beznadziejna pogoda pada, pochmurno. Brak wogole jakiej kolwiek checi do wszystkiego przez taka pogodę. Okresu dalej nie ma temp.na tym samym poziomie od kilku dni. Co jest grane? Mkbr jakaś, brak jakich kolwiek objawow zeby miala sie zblizac. Jak ktoś sprzedaje cierpliwosc chetnie kupie -
Ewik ja zaglądam do Ciebie codziennie z nadzieją, że w końcu zobaczę zielony punkcik na wykresie, żeby móc w końcu w euforii Ci gratulować i nie mogę uwierzyć, że nadal go tam nie ma. Mnie by szlag trafił normalnie. Jak tu nie zwariować jak taki wykres jest ładny...
-
Ewik Kurcze twój wykres jest tak ładny że aż nie możliwe że te testy nie wychodzą. Może fasolka nie chce się ujawnić na razie, ile mogą negatywne wychodzić a mimo to być w ciąży, bo chyba są takie przypadki.
-
Ewik ja to zawsze sobie wmawiam że jestem takim przypadkiem jak negatywny wychodzi a @ nie ma, ze po prostu za małe stężenie hormonów i wierze tyle że ja nigdy tak długiej fazy wyższych nie miałam jak TY więc pewnie bym już świrowała i nawet na @ nie czekała
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, że mimo tego, że jestem już zaciążona to lubię do Was zaglądać. Zaczęłam pisać na forum dla ciężarówek, ale tam nie jest tak fajnie - nikt nie lubi wpisów, poza tym wszystkie prawie na L-4... jestem jedną z nie licznych, która jest na chodzie. Człowiek się czuje jak dziwoląg!
Jednym słowem możecie liczyć na moje wsparcie na całej linii A kciuków oczywiście nie puszczammagdalenka_ka, ewelina27, zai2014, szpilka, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny