Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze w to nie wierzę.. zacznę się cieszyć jak wyniki bety będę miała w ręku bo teraz boje się że to jednak nie prawda
Jeśli chodzi o objawy to brzuch mnie boli jak na okres, może trochę inaczej ale dziwnie mi tam jest. Dokuczliwe uczucie W zeszłym miesiącu miałam cykl 27 dniowy, a w obecnym cyklu 28 dnia miałam śluz lekko zabarwiony i już myślałam że to okres się zaczyna. Nic jednak nie przyszło, dziś 30 dzień cyklu.
Jedyny "objaw" to uczucie senności, wczoraj poszłam spać po 21, dzień wcześniej o 22. Zazwyczaj chodzę spać w okolicach północy a przez ostatnie dwa dni już mi się od 20 oczy kleiły.
Poza tym czuję się zupełnie normalnie.
Dziękuję Wam bardzo, już niedługo każda z Was zobaczy 2 kreski!!)marti_marti, magdalenka_ka, Ida, elcia86, Ewik, Eklerka lubią tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g -
Sis wrote:Hej hej rano 2 testy wyszły pozytywne, kreska ciemniejsza od wczorajszej ale nadal trochę jaśniejsza od kontrolnej. Byłam na becie i teraz czekam niecierpliwie na wynik. Mam nadzieję że dziś będzie bo może się okazać że dopiero w poniedziałek
-
nick nieaktualny
-
Ja na śluz biorę wiesiołka po dwie tabletki 2 lub 3 razy dziennie do owulacji i codziennie piję siemię lniane - łącznie z nasionami
POMAGA - śluz w tym miesiącu piękny.magdalenka_ka, ewelina27 lubią tę wiadomość
We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
magdalenka_ka wrote:Marti a jak długo stosujesz wiesiolek i siemie? Po jakim czasie zobaczylas poprawe? Jak w tym miesiącu się nie uda, to wyprobuje od następnego...
Stosuję drugi cykl - pierwszy był taki sobie, za to ten - jest bardzo duża poprawaWe are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
Ewik wrote:cześć dziewczynki dopiero dotarłam do domu już mam dość na dzisiaj. U mnie nic nowego 41dc nic się nie dzieje zero objawów @ temp.wyższa i dalej nie wiem co jest grane.
-
nick nieaktualnyEwik u Ciebie bedzie zielono i koniec a ja po wizycie jestem spokojna wyprosiłam badania na testosteron i estriadol zrobię w 3-4 dniu cyklu wiec czekam na @ dzisiaj było elektryzowanie czekam i cierpliwosci ty moja pozostań ze mna jak najdłużej Sis gratuluje serdecznie
Ewik lubi tę wiadomość