Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEch nie wytrzymałam i zrobiłam test. Wyszedł jakiś cień cienia, który później, po ponad godzinie zniknął. Rano zmierzyłam temperaturę i mam spory spadek. Z 36.7 do 36.2.
Także mój cień okazał się fałszywą nadzieją. Szkoda. Smutno mi.
Sis, piękna beta. Też tak chcę...Sis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no właśnie i ja jestem ciekawa, czy u Ciebie Ewik jakieś objawy występują? Mam nadzieję, że ta temperatura świadczy o ciąży. Ja pewnie bym kolejny test zrobiła mimo wszystko bo bym nie mogła wytrzymać.
Trzymam mocno kciuki kochana, aby ten cykl był udany. -
Ewik, nie trzymaj siebie, męża i nas wszystkich w niepewności Moim zdaniem wykres wróży pięknego, wielkiego, zielonego kropka a nie jakąś tam infekcję
Czy ja dobrze widzę? Wracam po weekendzie a tu kolejna Czarnobylka w ciąży?
Sis, wielkie gratulacje!!! Życzę szczęśliwych kolejnych miesięcy
Mnie niestety na poprawę śluzu nie pomógł ani wiesiołek (brałam go jakiś czas temu nawet nie wiedząc wówczas o jego właściwościach ), ani siemię lniane... Wody piję teraz co najmniej dwa litry, ale to też nie pomaga, a przecież nie będę się co miesiąc faszerować syropami wykrztuśnymi bez potrzeby...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 12:20
Sis lubi tę wiadomość
-
magdalenka_ka wrote:7 przy braniu progesteronu. No i nadal ani widu ani slychu śluzu płodnego...piję i łykam b6. Dziewczyny jaki to syrop się piję na śluz? Co Wam najbardziej pomogło?
Syropy wykrztuśne zawierające gwajafenezynę - GuajaVis (ok. 6zł za 150g i ok. 8zł za 200g), Guajazyl (ok. 11zł za 200g), Robitussin Expectorans (ok. 12zl za 100ml), Sudafed Muco (ok. 11zł za 150ml), Vicks MedExpecto (o smaku miodu i imbiru - ok. 17zł za 180ml)
Najtańszy jest więc GuajaVis, ale jeśli chodzi o skład, najbardziej opłacalny jest zakup Guajazylu (aż 125mg gwajafenezyny w 5ml), lub jeśli nie lubicie smaku mięty, Sudafed Muco w wersji miód i cytryna (100mg w 5ml) lub Robitussin Expectorans (bodajże wiśniowy - 100mg w 5ml). Vicks też jest całkiem dobry, ale w 5ml mamy niecałe 70mg
Choć mnie na śluz pomogła nawet Flegamina truskawkowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 12:48
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Eklerka dziękuję :* jak nic nie zdziałamy w tym miesiącu, to od następnego cyklu wyprobuje. Wczoraj wyszła mi blada druga krecha na teście ovu, a śluzu nic a nic...ale ponownie mało piję...
Ewik kochana, mocno trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Cześć Kochane! Co tam słychać? Coś cicho dzisiaj tutaj
U mni dobrze, już po @ na szczęście.
W tym cyklu planuję (ale nie wiem czy się uda) regularne , codziennie, co 2, max co 3 dni. Plemniczki muszą się mobilizować
Pozostaje mi czeać do owulki, ale u mnie to jeeeeeescze
Od jutra biorę Donga znów, bo mam wrażenie że ostatnia owulka to jego sprawka, inaczej bym jej nie miała przez chorobę i antybiotyki, tak czuję.
Zastanawiam się nad Conceive + i chyba go zakupię. Wprawdzie ze śluzem problemów nie mam w owulkę, ale by plemnikom lepiej się żyło to wypróbujemy Poza tym zazwyczaj przy używamy języka, to niewskazane, a tak bez niczego to trochę dziwnie, więc mam nadzieję, że się przyda Zastanawiam się tylko gdzie i w jakiej formie go kupić.
-
Sis, gratulacje! Juz oficjalne
Ja czekam na @, wedlug Ovuf miala przyjsc wczoraj ale to byl dopiero 25 d cyklu wiec spoznienie jeszcze nic nie znaczy. Czekanie jest dobijajace. Jak sobie z tym radzicie? Ja dzis caly dzien u znajomych i gotowalysmy rosol, obiadek, deser, telewizja a mysli i tak caly czas wracaja do jednego.
Ewik czekamy na nowosci.Sis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnielle ja też czekam na @ i niech już przyjdzie i spieprza w podskokach, bo ja tu mam pewne plany wobec męża w tym miesiącu. Już mu o tym powiedziałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 21:13
_Ania_, ewelina27, aja lubią tę wiadomość
-
Anielle wrote:Sis, gratulacje! Juz oficjalne
Ja czekam na @, wedlug Ovuf miala przyjsc wczoraj ale to byl dopiero 25 d cyklu wiec spoznienie jeszcze nic nie znaczy. Czekanie jest dobijajace. Jak sobie z tym radzicie? Ja dzis caly dzien u znajomych i gotowalysmy rosol, obiadek, deser, telewizja a mysli i tak caly czas wracaja do jednego.
Ewik czekamy na nowosci.
Dzięki jeśli chodzi o czekanie to było straszne.. biegałam co chwila do łazienki żeby sprawdzić czy nie ma @, w pracy pewnie myśleli że mam biegunkę ;p
Ewik przykro mi trzymam kciuki za następny cykl!!
29+1, 44 cm, 1430 g