Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekamy i wspieramy i mamy nadzieję, a i tak będzie jak ma być, może owu miałaś później i teraz będzie @, ale może owu miałaś później, dzidzia młodsza testy negatywne a w pn piękna niespodzianka, jakkolwiek nie będzie jesteśmy z Tobą
Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
oj żeby chciało tak być dzisiaj to mi brakuje i cierpliwości i pozytywnego myślenia mam zdecydowanie gorszy dzień jak mi powie boje się,że mi powie zamiast zielono jest infekcja i dalej od nowa jazda gwiazda.
Super,że masz zlecone badania elektryzuj jak najwięcejewelina27 lubi tę wiadomość
-
tego cyklu to wogóle nie jestem pewna czy coś było czy nie tzn.owulacja itp.
W każdym razie dziękuje bardzooooo za wsparcie jesteście Kochane stęskniłam się dzisiaj za Wami nie miałam dostepu do neta niestety na uczelniWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 18:15
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SiS! Seeerdeczne Gratulacje!!
Ewik, trzymam ciągle kciuki, bo takie wysoki masz te tempki...
Umieram z ciekawości jak się u Ciebie rozwinie sytuacja.
Dziewczyny ja na poprawę śluzu brałam Olej z wiesiołka w kapsułkach, już po miesiącu był piękny rozciągliwy.Sis, ewelina27 lubią tę wiadomość
"Tylko wytrwali zostaną ukoronowani."
-
Sis wrote:a ja wyników bety nie mam.. liczyłam przez cały dzień że się pojawią i nic jak ja wytrzymam do poniedziałku..
Ewik trzymam kciuki żeby się udało bo nadzieja jest cały czas -
Sis wrote:a ja wyników bety nie mam.. liczyłam przez cały dzień że się pojawią i nic jak ja wytrzymam do poniedziałku..
Ewik trzymam kciuki żeby się udało bo nadzieja jest cały czas
kurcze szkoda mogli by już popatrzyć łaskawie bo wiedzą,że ktoś czeka z niecierpliwością. Tak do poki nie ma @ nadzieja jest zawsze sama to wszystkim powtarzam. Jeszcze 2 dni albo aż... -
magdalenka_ka wrote:Dziewczyny, a wiecie, że dziś rocznica wybuchu w Czarnobylu???
-
marti_marti wrote:Ja na śluz biorę wiesiołka po dwie tabletki 2 lub 3 razy dziennie do owulacji i codziennie piję siemię lniane - łącznie z nasionami
POMAGA - śluz w tym miesiącu piękny. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny