Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekamy i wspieramy i mamy nadzieję, a i tak będzie jak ma być, może owu miałaś później i teraz będzie @, ale może owu miałaś później, dzidzia młodsza testy negatywne a w pn piękna niespodzianka, jakkolwiek nie będzie jesteśmy z Tobą
Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
oj żeby chciało tak być dzisiaj to mi brakuje i cierpliwości i pozytywnego myślenia
mam zdecydowanie gorszy dzień jak mi powie boje się,że mi powie zamiast zielono jest infekcja i dalej od nowa jazda gwiazda.
Super,że masz zlecone badania
elektryzuj jak najwięcej
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
tego cyklu to wogóle nie jestem pewna czy coś było czy nie tzn.owulacja itp.
W każdym razie dziękuje bardzooooo za wsparcie jesteście Kochane
stęskniłam się dzisiaj za Wami nie miałam dostepu do neta niestety na uczelni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 18:15
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SiS! Seeerdeczne Gratulacje!!
Ewik, trzymam ciągle kciuki, bo takie wysoki masz te tempki...
Umieram z ciekawości jak się u Ciebie rozwinie sytuacja.
Dziewczyny ja na poprawę śluzu brałam Olej z wiesiołka w kapsułkach, już po miesiącu był piękny rozciągliwy.
Sis, ewelina27 lubią tę wiadomość
"Tylko wytrwali zostaną ukoronowani."
-
wytrzymasz i my jakoś tez choć będzie się dłużyćSis wrote:a ja wyników bety nie mam.. liczyłam przez cały dzień że się pojawią i nic
jak ja wytrzymam do poniedziałku..
Ewik trzymam kciuki żeby się udało bo nadzieja jest cały czas
-
Sis wrote:a ja wyników bety nie mam.. liczyłam przez cały dzień że się pojawią i nic
jak ja wytrzymam do poniedziałku..
Ewik trzymam kciuki żeby się udało bo nadzieja jest cały czas
kurcze szkoda mogli by już popatrzyć łaskawie bo wiedzą,że ktoś czeka z niecierpliwością. Tak do poki nie ma @ nadzieja jest zawsze sama to wszystkim powtarzam. Jeszcze 2 dni albo aż... -
Zgadza się. mama była pierwszy miesiąc w ciąży ze mną...magdalenka_ka wrote:Dziewczyny, a wiecie, że dziś rocznica wybuchu w Czarnobylu???

-
Podziwiam cie, mnie by siemie lniane przez gardło nie przeszło ;/ poza tym katrorgą dla mnie jest połykanie takich dużych tabletek jak m. in. wiesiołek. śluzu mam sporo, ale żeby był taki typowo rozciągliwy to nie jest. dlatego ratuje się troche wiesiołkiem, ale wydaje mi się, że muszę zwiększyć jego dawkę do 2tab 3x dziennie.marti_marti wrote:Ja na śluz biorę wiesiołka po dwie tabletki 2 lub 3 razy dziennie do owulacji i codziennie piję siemię lniane - łącznie z nasionami

POMAGA - śluz w tym miesiącu piękny. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny