Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie z posiadaniem dzieci było tak, że od "zawsze" chciałam je mieć jednakowo mocno, tylko czekałam na odpowiedni moment, który z różnych powodów nadszedł dopiero niecałe 3 lata po ślubie. Instynkt macierzyński miałam już jako 10-latka , zresztą mam dość sporo młodsze rodzeństwo, któremu zawsze w jakimś stopniu matkowałam. Na studiach opiekowałam się dziećmi, teraz czasem zostaję z dzieciakami kuzynek, więc można powiedzieć, że dzieci są obecne na każdym etapie mojego życia. Niestety, zawsze cudze, ale mam kilkoro takich, które kocham jak własne.
Ida lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny! o jak mi gardło dokucza! już mam dosyć tego bólu! czy zawsze musi się jakieś cholerstwo do mnie przyplątać nie w porę
Z lepszych wiadomości to to że jestem po monicie i wszystko jest pięknie teraz tylko trzymać kciuki za dwie kreski to będzie bardzo długi tydzień coś czuję....ewelina27, Ida lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:cześć dziewczyny! o jak mi gardło dokucza! już mam dosyć tego bólu! czy zawsze musi się jakieś cholerstwo do mnie przyplątać nie w porę
Z lepszych wiadomości to to że jestem po monicie i wszystko jest pięknie teraz tylko trzymać kciuki za dwie kreski to będzie bardzo długi tydzień coś czuję....
W takim razie trzymam kciuki!!karmelek, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:Ania ah to z wrażenia już poprawiłam miało być ciałko żółte 17mm
Aniu oby z tym śluzem był dobry znak bo u mnie na razie też dość sucho tylko trochę kremowego jest, a zawsze było aż mokro ;)ja jestem 4-5dni po owu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:cześć dziewczyny! o jak mi gardło dokucza! już mam dosyć tego bólu! czy zawsze musi się jakieś cholerstwo do mnie przyplątać nie w porę
Z lepszych wiadomości to to że jestem po monicie i wszystko jest pięknie teraz tylko trzymać kciuki za dwie kreski to będzie bardzo długi tydzień coś czuję.... -
Dzisiaj 3dc. Więc zrobiłam badania i oto wyniki sama nie wiem co mam myśleć. Niby w normie:
FT3 4,94 (3,8-6)
FT4 10.06 (7.86-14,41)
ale martwi mnie:
P/c anty-TPO <10,0 IU/ml (0-35)
prolaktyna 31,06
a po obciążeniu prolaktyna 174,51
Chyba czas wybrać się do lekarza -
nick nieaktualnyaniulkab86 wrote:Dzisiaj 3dc. Więc zrobiłam badania i oto wyniki sama nie wiem co mam myśleć. Niby w normie:
FT3 4,94 (3,8-6)
FT4 10.06 (7.86-14,41)
ale martwi mnie:
P/c anty-TPO <10,0 IU/ml (0-35)
prolaktyna 31,06
a po obciążeniu prolaktyna 174,51
Chyba czas wybrać się do lekarza -
Witam Kochane Ja dopiero w domu, dziś zebranie z rodzicami, więc było dłuuuuuugo... Ale jutro znów na 12, więc na pewno się wyśpię
Aniu, ja też mam takie, które kocham jak własne. A jedno to aż chyba za bardzo i boję się czy będę tak potrafiła swoje pokochać jak je...
Karmelku - świetne wiadomości Oby tak dalej, cierpliwości życzę
Aniu1986 - ja po owulce zazwyczaj mam mniej śluzu właśnie, aż mnie to dziwi, bo przed mam sporo. Dziś zdecydowanie więcej niż wczoraj i to nawet kremowy.
Ewelince też życzę cierpliwości
aniulkob - jak wiesz nie znam się na wynikach, ale jestem tego zdania co Ania1986 - na pewno coś dostaniesz i szybciutko będzie git
A ja dziś 10 dpo. Do wczoraj piersi mnie nic a nic nie bolały, a teraz mam wrażenie, że bolą nawet przy oddychaniu. Masakra... Czuję jakby były siniakami, jakby paliły się od środka. Oj, daaaaawno mnie tak nie bolały. Tempka znów delikatnie w górę, teraz wieczorem znów czuję jak mi gorąco. Cały dzień przechodziłam w krótkim rękawku.
Hm, i coś tam czuję w brzuchu, ale naprawdę nie potrafię tego sprecyzować. Jakby ból na miesiączkę, ale to nie zupełnie to. I tak delikatnie, że prawie nie czuć. A może to jelita? Naprawdę nie wiem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:Ida ja już chyba na Twoim miejscu bym testowała ale Tobie życze wytrwałości i oczywiście pozytywu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:01
-
nick nieaktualnykochana radze czekać do terminu @ stresu sobie oszczędzisz a już uciekam bo jakoś spać mi się chce i jajcory zaczynają kuc pewnie jutro przylezie @ to nic szybciej pójdę do gina i zrobi mi badania szkoda moich nerwów żeby sie stresować ze będzie @