Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Potwierdzam - nas wątek jest wyjątkowy. Próbowałam się udzielać na forum dla ciężarnych, ale kiepsko - szybko zrezygnowałam. Dziewczyny wspierają tylko te stare, które tworzą wątek od początku, a na problemy nowych kompletnie nie reaguję... Jednak nasz rocznik jest wyjątkowy:-)
Ida, Ewik, gosia86, magdalenka_ka, aja lubią tę wiadomość
-
Oj, jak mi miło Dzięki dziewczyny za wsparcie To dla mnie wiele znaczy. Będę tęsknić, ale rozumiecie - cel jest jasno określony i dla niego warto zrezygnować na jakiś czas nawet z takiego forum Ale na pewno wrócę, obiecuję Prędzej czy później
I jeszcze mam garść dobrych informacji - odebrałam wyniki.
tsh- 1,49 (a było 2,68)
ft4-1,13 (a było 1,09)
aTPO 117 (a było 133)
Tak więc jest dobrze, bo tsh spadło do fajnej wartości, ft4 się podniosło, ale to też dobrze, bo ponoć ma być w górnej granicy, a aTPO samoistnie trochę spadło, choć nawet na to nie liczyłam. A to wszystko w zaledwie 4 tygodnie Jestem zadowolona i teraz mam nadzieję, że łatwiej będzie o ciążęEwik, gosia86, marti_marti, Eklerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chyba lepiej brać je tyle ile gin Ci kazał, to juz tylko dwa dni
Iduś wyniki piękne
mi tu też atmosfera pasuje jeszcze na poronieniu jest tak miło a na innych wątkach różnie bywa, na razie jestem w rozkroku między różową a fioletową stroną, ale tu zaglądam cały czas, bo to że jestem szalona i zrobiłam 3 betę to wiem sama a także że świadomie robiłam przed terminem @ my się tu wspieramy i pomagamy a nie za wszelką cenę próbujemy komuś coś wyperswadować lub dowieść jak bardz nie ma racji
a i nowa dostawa wirusków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Ida, Nasturcja, gosia86, Ewik, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej przypominam że i ja tu jestem
Przesiaduję u rodziców , słoneczko grzeje pięknie
Ja mam nawet dobry nastrój mimo tego że dziś tempka poleciała mi na łep na szyje i już od samego początku dnia nastawiałam się że dziś mnie zaleje wredota, nawet rano miałam taki śluz leciutko różowy prawie nie zauważalny, ale teraz znów jest biały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 18:51
magdalenka_ka, Ewik lubią tę wiadomość
-
Mała Mi86 wrote:Mam pytanko.Dziś mam 8 dzień brania dupka.Powinnam brać 10 dni.Czy mogę np skrócić branie tych tabletek????
Mała Mi86 nie przerywaj brania dupka, test powinnas zrobić PO skończeniu brania go, a jeżeli @ nie przyjdzie po 3 dniach test powtórzyć. Chodzi o to, że nagłe odstawienie progesteronu może zaszkodzić fasolce, jeżeli oczywiście zamieszkała w Twoim brzuszku czego oczywiście Ci życzę[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Vaniliaa wrote:hej hej przypominam że i ja tu jestem
Przesiaduję u rodziców , słoneczko grzeje pięknie
Ja mam nawet dobry nastrój mimo tego że dziś tempka poleciała mi na łep na szyje i już od samego początku dnia nastawiałam się że dziś mnie zaleje wredota, nawet rano miałam taki śluz leciutko różowy prawie nie zauważalny, ale teraz znów jest biały
Już dzisiaj pisałam, że zazdroszcze Wam pogody. U mnie jest tak jesiennie i taka pogoda mnie przygnebia. Jak słońce świeci, to od razu tak jakoś lepiej się robi na sercu, no i ja osobiście kocham sezon grupowy
Vaniliaa a testowałaś wczoraj ???
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnymagdalenka_ka wrote:Mała Mi86 nie przerywaj brania dupka, test powinnas zrobić PO skończeniu brania go, a jeżeli @ nie przyjdzie po 3 dniach test powtórzyć. Chodzi o to, że nagłe odstawienie progesteronu może zaszkodzić fasolce, jeżeli oczywiście zamieszkała w Twoim brzuszku czego oczywiście Ci życzę
-
magdalenka_ka wrote:
Vaniliaa a testowałaś wczoraj ???
Nie testowałam bo rano tempka mi spadła i brzuch mnie bolał więc stwierdziłam że nie będę marnować , dziś 14 dpo i na dziś miała być w 100% @ ale jej nie widać oprócz incydentu z ranka.
Zapodam wam teks na dobry wieczór
dziś idąc przez miasto z moją siostrzenicą (lat prawie 3)
Mała zobaczyła siostrę zakonną przechodzącą przez przejście odrazu skomentowała to dość głośno : "O ciociu Matka Boska poszła! "
myślałam że padnę ze śmiechu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 20:14
Ewik lubi tę wiadomość
-
Vanilia poki nie ma @ jest nadzieja wiec zaciskam kciuki
No takie dzieciaczki są nieziemskie moja chrześnica tak samo mnie zagina ma 4 lata i ostatnio w kosciele na kazaniu ksiadz mowil o Bogu i padlo pytanie przed czym nas w zasadzie chroni na co ona glosno " chroni nas przed niebezpieczenstwem" ludzie w smiech lacznie z ksiedzem