Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka, ja dostałam @ 2 dni wcześniej w sumie mało boli,ale ten cykl był jakiś dziwny- bóle lewego jajnika już od owulki miałam.
czyli serduszkowanie moje i męża nic nie daje, bez sensu. zdołowana jestem -
ash wrote:hej dziewczyny, mogę Was prosić o pomoc?!
Knajpa sushi mojego brata bierze udział w konkursie. Proszę o głosy na SENSO SUSHI
http://www.waszwilanow.pl/ranking-restauracji-sushi-wilanowie/
Dziękuję ślicznie
Nie lubię sushi, ale zagłosować mogę Gotowe -
Knajpa sushi mojego brata bierze udział w konkursie. Proszę o głosy na SENSO SUSHI
Dziękuję ślicznie
Jasne, nie ma problemuash lubi tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:hejka, ja dostałam @ 2 dni wcześniej w sumie mało boli,ale ten cykl był jakiś dziwny- bóle lewego jajnika już od owulki miałam.
czyli serduszkowanie moje i męża nic nie daje, bez sensu. zdołowana jestem
Trzymaj się Kochana - musimy mieć nadzieję!asioczek86 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję ślicznie
Proszę bardzo Życzę powodzeniaNiedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
asioczek86 wrote:hejka, ja dostałam @ 2 dni wcześniej w sumie mało boli,ale ten cykl był jakiś dziwny- bóle lewego jajnika już od owulki miałam.
czyli serduszkowanie moje i męża nic nie daje, bez sensu. zdołowana jestem
Asioczku, walcz dalej, nie poddawaj się! Na pewno doczekasz się dwóch kreseczek, musisz w to mocno wierzyć, KochanaManieczka86, Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
dziękuję dziewczyny, jesteście kochane
szukam w necie ciekawych informacji, czym mogłabym się jeszcze wspomóc i w tym cyklu sobie daruję, ale od następnego albo castagnus albo zioła o.sroki. co do poprzedniego cyklu, to dobrze wyznaczyłam sobie dzień owulacji i było z żelem C+ i ogółem bez stresu, więc nie wiem czemu nie zaskoczyło. widocznie tak już musi być, nic na siłe._Ania_, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:dziękuję dziewczyny, jesteście kochane
szukam w necie ciekawych informacji, czym mogłabym się jeszcze wspomóc i w tym cyklu sobie daruję, ale od następnego albo castagnus albo zioła o.sroki. co do poprzedniego cyklu, to dobrze wyznaczyłam sobie dzień owulacji i było z żelem C+ i ogółem bez stresu, więc nie wiem czemu nie zaskoczyło. widocznie tak już musi być, nic na siłe.
a castagnus pomaga w zajsciu w ciąze...? bo czytam o tym cosik ale nie wiem co to za lekarstwo ?? -
Rudasek wrote:a castagnus pomaga w zajsciu w ciąze...? bo czytam o tym cosik ale nie wiem co to za lekarstwo ??
mi nie pomógł na ani jedną rzecz z tych, no PMS nie mam w ogóle, reszta bez zmian;) -
castagnus może uregulować cykle. wiele dziewczyn sobie go chwali, nawet pisząc, że "dzięki" niemu zaszły w ciążę. jest nawet parę wątków tutaj na ovu. no i tak jak robotka pisała- na prolaktynę i PMS
-
kurcze zjadłam całą czekoladę "na raz". dziś jeszcze nie zrobiłam nic pożytecznego. muszę wziąć się do roboty...
Swoją drogą to podobno w staraniach o dzidzię trzeba by było zrezygnować ze słodyczy i kawy. litościWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 12:55
Ida lubi tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:kurcze zjadłam całą czekoladę "na raz". dziś jeszcze nie zrobiłam nic pożytecznego. muszę wziąć się do roboty...
Swoją drogą to podobno w staraniach o dzidzię trzeba by było zrezygnować ze słodyczy i kawy. litości
ja w ramach poniedziałkowej chandry zjadłam prawie całą paczkę Rafaello:-)Ida, asioczek86 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki! Widzę, że coś nie w humorach dzisiaj. Asioczku - nie teraz to później.
Ale z drugiej strony czasem mnie zastanawia to, że jak to jest - dwie młode, zdrowe osoby, wszystko z nimi w porządku, kochają się regularnie w dni płodne i nic... Ale mój gin powiedział, że taka właśnie para ma tylko 20% szans na zajście. To według mnie naprawdę mało...asioczek86, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:Kora moje nastroje sa zmienne jak wiatr przewaznie jestem pesymistka, ale probuje z tym walczyc, ale skutek jest rozny
Ania to na wszelki wypadek juz dzialaj!
Ida jak u Ciebie??
Ewelina to samo pytanie? Prosze sie meldowac -
asioczek86 wrote:kurcze zjadłam całą czekoladę "na raz". dziś jeszcze nie zrobiłam nic pożytecznego. muszę wziąć się do roboty...
Swoją drogą to podobno w staraniach o dzidzię trzeba by było zrezygnować ze słodyczy i kawy. litościManieczka86, ewelina27 lubią tę wiadomość