Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina27 wrote:cieszyłam sie i byłam dumna z siebie ze udaje mi sie nie nakręcać a tu taki psikus człowiek nigdy nie bedzie miał spokoju
kochana zawsze musi być coś ale nie przejmuj się może za duża dawka nie wiem bo nie miałam nigdy styczności z luteiną tyle będę brała 2 cykl dupkaewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosiu, w 28dc to może nie być już nic widać. Chyba, że masz długie cykle i owulka występuje po 20 dc (ja tak miałam 3 cykle temu).
Ewik, a jak się udały urodzinki męża?
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Witajcie dziewczyny milego dniaEwik wrote:Gosia a to takie kontrolne usg chciałaś zrobić ? bo jak chcesz zobaczyć czy owulka się zbliża i jak to się tam ma to lepiej po okresie.
cykle mam 32 dni
no i nie wiem co robić?
będę dzwonić i pytać o wcześniejszy termin -
ja bym poszła po @ tak ok.14dc jak masz cykle 32 dniowe bo wtedy jest największe prawdopodobieństwo zobaczenia co piszczy w jajnikach jak pracują, zadzwoń i powiedz o co chodzi na pewno Cie przyjmie wcześniej
Lenka a dziękuje nawet szybko przeszedł najazd teściów, Maż zadowolony z prezentów to najważniejsze.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Niunia, pisz koniecznie!
Co to za info na suwaczku )) ?
Szpileczko, straszne to wszystko jest, że kobiety w ciąży muszą się w pracy ukrywać U mnie też nie ma atmosfery pro-rodzinnej...
A Państwo narzeka wielce, że kurcze kobiety nie chcą zachodzić w ciążę...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Niunia prosimy o wiadomości bo nie wytrzymamy w takim napięciu
Szpileczko współczuję bo dodatkowo taka sytuacja stresująca w Twoim stanie nie jest dobra. Brak słów narzekają,że coraz mniej dzieci się rodzi ale nie robią nic żeby ułatwić od podjęcia decyzji o chęci posiadania dzieciątka po sytuację w pracy,że trzeba ukrywać. Porażka..........Lenka@ lubi tę wiadomość
-
A tak z innej beczki Czarnobylki, ostatnio widzę same kobiety w ciąży...i wózki...i bociany. Bo nie wiem jak w Waszych stronach, ale w moich, bociany są oznaką zbliżającej się ciąży.
Wiem, zabobon..ale teraz jakoś taki bardziej przyjemny:)
-
Hej Dziewczyny,
jestem tu nowa to znaczy często czytam Wasze posty ale rzadko się udzielam:)
Chiałabym się Was poradzić, co o tym myślicie, bo nie mam z kim o tym pogadać
Cykle mam 27-30 dniowe, zazwyczaj co 28 dni. Dzisiaj mam 25 dc, nie wiem dokładnie kiedy miałam owulkę bo nie prowadzę obserwacji.
21 i 23 dc miałam lekkie prawie niezauważalne pojedyncze plamienie- widziałam tylko na papierze toaletowym, bez żadnych innych objawów.
Ostatnie przytulanie z mężem mieliśmy w 11 dc. Później na tydzień poleciałam do Grecji z mamą. Jak myśliscie czy te krótkie plamienia mogły być spowodowane wyjazdem, czy mogą świadczyć o tym że coś tam się zadziało w końcu?
Torbieli i takich innych rzeczy raczej nie mam bo niedawno byłam przebadana.
O dziecko staramy się 8 cykl.
Będę wdzięczna za Wasze wszystkie sugestie, chociaż zdaję sobie sprawę że bez pomiarów ciężko oceniać
PozdrawiamPoli -
Tak więc szybko odpisuję Ja już mówiłam @ powinna być 9 lipca ale ostatnio brałam 10 dni estrofen i 10 dupka na odtworzenie cyklu. Miałam ale plamienie ok 5 czerwca a później normalną @ 10 czerwca. Dzisiaj coś mnie tknęło bo jakos za szybko po planowanej owulce zaczął pobolewać brzunio i zrobiłam test. Ponieważ wynik wyszedł pozytywny to podejrzewam,że te plamienia przed @ to już mogła być @ bo 23 dc i test + to dziwne troche... Najważniejsze ,że pozytywny. Jutro Beta! Trzymać kciuki kochane to podeśle jeszcze więcej fluidów ciążowych
magdalenka_ka, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Niunia 3mam kciuki! Oby wszystko było ok i beta ładnie rosła.
Poli, z tym plamieniem to na dwoje babka wróżyła - mogło być zwiastunem np. zagnieżdżania się zarodka, albo po prostu jest to efekt wyjazdu.
Test może jeszcze nie do końca pokazywać prawdy, więc ja radziłabym bhcg...albo zaczekać do dnia @ Wiem, łatwo się pisze...
Mnie chyba jakaś choroba bierze, super jeszcze tego mi trzeba...
Niunia86 lubi tę wiadomość