Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Kochane
a ja się męczę z bólami glowy czwarty dzień
no i wczoraj dopadł mnie pierwszy ciążowy rzyg i to pod koniec pierwszego trymestru, dzis też rewelacji nie ma, ale na razie nie rzygam bleeemagdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
zdarzy się i to juz wkrótce a po dwóch miesiącach pełnych mdłości do tego stopnia, że raz na kilka dni jestem tylko wstanie podejść do zlewu lub kuchenki to cieszę się z dzidzi ogromnie, ale pytam ją czasem co ja CI dziecko takiego zrobiłam, że tak mnie męczysz
-
Cześć dziewczęta
Zmniejszono mi dawkę bromka do 1/4 tabl. na noc (przez tydzień)i jest w miarę ok.Przyznam szczerze, że miałam schizę jak zasłabłam po drugim dniu brania...
Szpilka ja też męczę się od dwóch dni z bólem głowy. Może to przez pogodę?
Ja jestem w 8dc i w pierwszym miesiącu mierzenia tempki:)
Ciekawa jestem wyniku i czy w ogóle cokolwiek zdołam zauważyć.
3mam kciuki za wszystkie testujące:)))
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ ja zaczęłam w listopadzie. Od tamtej pory przeszłam dwie torbiele i jedno odtworzenie cyklu bo po tygodniowym wypoczynku za granicą tak mi się pochrzaniło,że miałam krwawienie przez 31 dni... Teraz miałam pierwszy normalny cykl od kwietnia i mam cicha nadzieję,że się udało. Co prawda objawy bardziej na @ z wyjątkiem siusiania od soboty co troche a ja raczej tak często nie biegam.. Dopiero 22 dc więc staram się nie myśleć ale jakoś się nie udaje
-
u mnie nadciąga @, choć piersi mam mega nabrzmiałe i czuje się jak mleczarnia. do tego śluz mam dziwny, dużo jak na zbliżąjąca się @ i kremowy. w szafce mam tylko 4 tampony, więc mam nadzieje, że @ nie przyjdzie, choć marne szanse, bo wczoraj robiłam test i był negatywny.
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Aj Dziewczyny ciężko nie myśleć o tym czy się udało czy nie raz jestem przekonana, że to TEN cykl, a za chwilę wiem, że te objawy bardziej świadczą o nadciagajacej @...ale jak tak bardzo się chce dziecka, to ciężko nie myśleć...nie umiem się wyłączyć i już. Cierpliwości też mi brak wiem, co ma być, to będzie....
Szpilka ja też zazdroszcze tych rzygów patrze na Twòj i Kory suwaczek i nie wierzę, jak ten czas ucieka... strasznie chciałabym, aby w tym cyklu się udało, mogłabym całe lato być z Dzidziusiem na macierzyńskim Szpileczko przesyłaj wiruski, bo się rozmarzyłam!
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dokldnie Magdalenka ciężko się nie nakręcać ja do czasu owulki nie myśle kompletnie za to później jazda gwiazda mam tak sprany beret że ciężko się ogarnąć nie można tak sama to wiem ale nie da inaczej rady poprostu sam organizm płata figle.. jak już nawet nie chce patrzec na objawy bo i tak kicha z tego. Na razie jestem na etapie oswaja myślenia,że wcale tak super nie pójdzie szybko bo to już 9 cykl więc na 2 cykle odpuszczam monitoring bo szkoda kasy a najważniejsze teraz zeby Mężowi poprawić wyniki
-
szpilka wrote:świeża dostawa wirusków wedle życzenia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Niunia, to zaczęłyśmy staranka podobnie:)
Szpilka, też ogromnie zazdraszczam:) rzygów i zmieniającego się suwaczka. Wirusy łapę i ja! A co tam, mogę nawet dwa pod rząd złapać
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualnyWitam kochane żuczki u mnie trochę było spokoju do wczoraj ponieważ pojawił sie różowy śluz pomimo brania lutki i tak znowu zaczynam myślec co jest nie tak sama zwiększyłam dawke o 2 tabl żeby przestawiło się ze śluzem i głupieje może luteina jest dla mnie za słaba ciort wie chyba bede musiała wybrać sie do gina na wizytę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam zaplanowane usg na 19.07 będzie to 28 dc i się zastanawiam czy to trochę nie za późno?ale nie wiem czy uda mi się zarejestrować na wcześniejszy termin
Szpileczko ale juz masz wolne?czy jeszcze musisz pracować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:25