Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój dzień dziś minął baaardzo leniwie:)
Aja, a jak wysoki masz androstendion? I jakie miałaś TSH przed leczeniem?
U mnie nie zdiagnozowano PCOS. Na USG jajniki są dobrej wielkości, bez zmian / torbieli itp. Dlatego mój endo na razie nie kazał mi się tym zamartwiać.
Fakt, jedyna pozytywna sprawa nadchodzącego okresu to nabrzmiałe piersi:) I w sumie tak mogłoby już pozostać
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Mój dzień dziś minął baaardzo leniwie:)
Aja, a jak wysoki masz androstendion? I jakie miałaś TSH przed leczeniem?
U mnie nie zdiagnozowano PCOS. Na USG jajniki są dobrej wielkości, bez zmian / torbieli itp. Dlatego mój endo na razie nie kazał mi się tym zamartwiać.
Fakt, jedyna pozytywna sprawa nadchodzącego okresu to nabrzmiałe piersi:) I w sumie tak mogłoby już pozostać -
Czyli faktycznie dobrze by było zbić nieco TSH i PRL do starania.
Moja PRL jest w granicach 22,03 ng/ml
Dziewczynki, tak na koniec dnia - życzę Wam nabrzmiałych piersi, ale oczywiście przy jednoczesnym braku @ i dwóch kreseczkach !!Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dziewczyny,
Strasznie się czuję po bromergonie chyba...czy może po euthyroxie...
Zasłabłam dziś i wymiotowałam. Nie nadaję się do życia. Bromergonu mam dawkę 1/2 tabl na noc, a euthyrox 1 tabl rano na czczo.
Czy to możliwe, że aż tak ten lek na mnie działa?? Czy może oba w połączeniu?
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Cześć Czarnobylki jak nastroje dzisiaj? U mnie zaczęła się właśnie faza wkręcania i chęć testowania, a to dopiero 8 dpo. Kiedy ja się z tego wyleczę???
Czy któraś z Was testuje w tym tygodniu?Izik, Niunia86 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
a u mnie w końcu zaczynają się jakieś krwawe gluty alleluja oby @ przyszła4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Ja chce testować za tydzień. Co prawda to dopiero 21 dc ale brzuch pobolewa,sutki bolą i mam cichą nadzieje,że wreszcie sie udało,ale 2 m-ce temu miałam podobnie i nic się nie wykluło Cóż...Trzeba być dobrej myśli.
magdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
Niunia no to jesteśmy na tym samym etapie, u mnie też 21dc bolą mnie piersi i mam wilczy apetyt, wczoraj i dzisiaj po południu uciełam sobie drzemki, pierwszy raz od wielu lat! No i niby dni niepłodne, ale śluz jakiś jest cały czas. Wiem, że to sprawka progesteronu, więc objawy mogą być zarówno na @ jak i na Dzidziusia...ja zatestuję dopiero 11 lipca o ile @ nie przyjdzie,...obiecałam sobie, że już nie zobaczę 1 krechy na teście
Niunia86 lubi tę wiadomość
Magdalenka_ka ja też dzisiaj w ciągu dnia złapałam drzemke ale podejrzewam,że to przez pracowity weekend bo miałam wesele z poprawinami. Co do apetytu to zawsze mam wilczy bo choruje na hashimoto... Mam jednak nadzieje,ze sie udalo. W tamtym miesiącu brałam leki na odtworzenie cyklu wiec mam nadzieje,że owulacja była. A co do śluzu to obecnie brak. Od rana sucho. Dobrej nocki.
-
Izik dziwny ten Twòj cykl, myślałam, że Ci się udało i dlatego @ nie przyszła po odstawieniu dupka...
Niunia oby to był ten cykl trzymam kciuki i informuj mnie o objawach, będziemy porównywać hehe...najgorsze jest to, że to wszystko może wskazywać na @ jak i na bejbi, tylko teścior prawdę Ci powie[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Jak tak czytam te Wasze wpisy to chyba i ja od nastepnego cyklu zaczne mierzyc temperature. Nigdy jakoś nie przywiązywalam do tego wagi, ale chyba czas najwyższy.Tylko nie wiem za bardzo kiedy i jaka tempka coś oznacza... Chociaz mam nadzieje,że @ nie przyjdzie
-
Spróbuje na pewno Jak na razie mam objawy na @ i na Bejbi... Tyle,że na @ nigdy tak wcześnie brzuch nie pobolewal i sama nie wiem.... Chyba za bardzo się nakręcam. Muszę przestać o tym myśleć bo może wszystko w psychice siedzi...
-
Niunia oby to bylo na Bejbi...mi dziś gorzej, oprócz wczorajszych objawów dzisiaj dodatkowo mam ból jajnika identyczny jak na owulke (!) I mleczno biały śluz, którego nigdy wcześniej nie widziałam, jezeli jednak to na @ to od przyszłego cyklu uśpię się na fazę wkręcania bądź nie będę tu zaglądała. Śmieję się sama z własnej głupoty
Ewik lubi tę wiadomość
Ponoć mleczny śluz towarzyszy podczas ciąży więc trzymam kciuki. U mnie wczoraj sucho,dzisiaj dziwny bo rano przezroczysty, teraz żółtaso-kremowy..... cuda na kiju. Chyba przestane sie nastawiać,nakręcać i poczekam na @