Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Under a dziś testy owu wychodzą Ci pozytywnie?
A co do koleżanki to tak zawsze jest... jak się nie planuje to wychodzi a jak się chce to zawsze pod górkę Dla niej narazie to szok bo nie planowała
Ale jak będzie dłużej przeżywać to strzel jej i ode mniemagdalenka_ka, rah lubią tę wiadomość
-
Under gratulacje!!!!!
Koleżance powiedz, że to nie wpadka, to 'łaska Pańska na nią zstąpiła' haha. Sorry dziewczyny, ale ja nie wierzę we wpadk, bo mi się to nigdy nie przydarzyło a tak serio to koleżanka niech się cieszy...Cranberry, ewwiel lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Brała któraś z Was Duphaston na początku cyklu? Np. od 7-8 dnia?
I jeszcze jedno ... wstyd, ale nie znam grupy krwi swojej i gin kazał mi zrobić koniecznie. Pamiętacie czy się płaci czy można na NFZ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 19:30
-
Pewnie jak poprosisz lekarza 1 kontaktu, to moze da skierowanie. Jak nie, to ja placilam chyba 14zl. I tez nie znałam swojej grupy krwi do 24 roku życia
Cranberry lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja dalej się staram. Miałam w tym cyklu strasznie długi czas i czekałam co się wydarzy. W 48 dniu cyklu przyjechała @ właśnie po Duphastonie. Czy wiecie może co można jeszcze stosować aby mieć jakoś te cykle bardziej regularnie? Byłam na usg bo wmawiałam sobie że wreszcie się udało i nie spytałam...
-
Dziewczyny, wpadłam się pożegnać przed wyjazdem. jestem mega przerażona tym spaniem pod namiotem, bo pogodę nie bardzo zapowiadają. mam nadzieję, że jakoś to będzie.
Under, gratuluję awansu
Czarnobylki, trzymajcie się i do "zobaczenia"rah, Cranberry, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik614 wrote:Cześć dziewczyny, ja dalej się staram. Miałam w tym cyklu strasznie długi czas i czekałam co się wydarzy. W 48 dniu cyklu przyjechała @ właśnie po Duphastonie. Czy wiecie może co można jeszcze stosować aby mieć jakoś te cykle bardziej regularnie? Byłam na usg bo wmawiałam sobie że wreszcie się udało i nie spytałam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCranberry wrote:Brała któraś z Was Duphaston na początku cyklu? Np. od 7-8 dnia?
I jeszcze jedno ... wstyd, ale nie znam grupy krwi swojej i gin kazał mi zrobić koniecznie. Pamiętacie czy się płaci czy można na NFZ?
A co do grupy krwi nie jesteś sama ja tez nie wiem jaka mam grupęCranberry lubi tę wiadomość
-
Bo w sumie to było tak, może od początku zacznę...
Tydzień temu w niedzielę i poniedziałek miałam krwawienie spore. Wtedy myślałam, że to jakieś krwawienie w ciąży bo wyszły mi kilka dni wcześniej 3 pozytywne testy. Okres miał być w środę testy robiłam pon, wt i środa. W tamtą niedzielę akurat wracałam z urlopu z zagranicy (24 godz w drodze) a do gina dostałam się we środę dopiero. Na usg nic nie widział, kazał zrobić bhcg w ten sam dzień i brać właśnie Duphaston na podtrzymanie jakby ciąża była... Którego w sumie nie wzięłam bo bhcg wyszło 0.2 - czyli nie było czego podtrzymywać. Skąd pozytywne testy?? Nie wiadomo. Czyli krwawienie mogło być miesiączką. Jeszcze 2 dniowych okresów nie miałam nigdy, ale cóż różnie bywa. Nie przyznałam mu się, że wtedy nie wzięłam tego duphastonu więc kazał "zmniejszyć" do 2x1 żeby wywołać okres.
Skomplikowane to wiem. Podsumowując jeżeli tamto krwawienie było okresem to czy jak zacznę ten Duphaston brać od jutra (a to będzie np 9 dzień cyklu) nie rozreguluje się jakoś? Brać nie brać ?? heh... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochane ja znowu po dupku czekałam prawie 2 tyg na okres ale przyszla malpa nastepny cykl juz z clo;-)
teraz leze i dogorywam bo spalona jestem....Ida, magdalenka_ka, Lenka@ lubią tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Cześć Dziewczynki! Wróciłam :*
Smok Wawelski kazał Wam przekazać tonę wirusków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Tylko trzeba je równomiernie rozdzielić
Weekend super. Nie sądziłam, że będę się aż tak świetnie bawiła...dowiadując się o kolejnej ciąży...(w ciągu kliku dni, było ich dwie)
Co u Was:)? Grupy krwi też nie znam :P:P A myślałam, że jestem ewenementem... Mam zamiar na dniach iść na badania.
A właśnie Czarnobylki. Doradźcie proszę...chciałam zrobić w tym cyklu progesteron. Gosiaczek mi słusznie doradził, żebym robiła go 23dc (7 dni po owu).
I tak miałam zrobić. Ale dzisiaj po wpisaniu kolejnej tempki ovu wyznaczyło mi owulke na 17dc...a licząc od tego dnia - 7dpo będzie wypadało w piątek...czyli w wolne Co robić?? Popatrzycie na mój wykresik :*
Nie wiem teraz, czy się wstrzymać z badaniem na kolejny cykl Czy robić go w 6dpo czyli w najbliższy czwartek...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Cranberry wrote:Under a dziś testy owu wychodzą Ci pozytywnie? /QUOTE]
Od wczoraj juz negatywne wychodzą.
Ale dzisiaj mnie strasznie jajniki bolą, tak klują i miałam (chyba) jakieś plamienie lekkie, bo na wkładce brązowa strużka.
KOleżanka dzisiaj zobaczyła jedną kreskę i się uspokoiła. Kazałam teraz kciukać za moje dwie :OP
@Lenka, byłaś u mnie w Krakowie!Lenka@ lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.