Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
magdalenka_ka wrote:Szpileczko, to Synka będziesz miała? Cieszę się, że wszystko dobrze :*
-
ja zaczełam robic badania po 8 miesiącach niestety do lekarza z nimi nie dotarłam nowego, bo najpierw ciąża potem poronienie, potem znow rozchcwiane cykle ale unormowalismy tarczyce, androgeny same sie jakos usatwiły bardziej do normy i po stymulacji clo po 1,5 roku pojawiła sie ciąża a dziś już połowa 17 tygodnia, maz dwa razy co mial jechac badac nasenie to zaszłam, u nie skonczyło sie tylko na wymazach jak walczyłam z paciorkwcem
-
Szpilka...już całe 10cm małego człowieczka Kawał ludzia
Cześć Albuera. Witamy w gronie Czarnobylskich staraczek.
Dziewczyny u mnie też beznadziejna pogoda...do tego ciężki dzień w pracy...dużo niepotrzebnegoi stresu a przez co skrętu żołądka.
Jedynie co cieszy, to że nie zapeszając tempka mi się ładnie wyrównała w drugiej fazie. W porzednim cyklu skakała jak oszalała...
W czwartek idę na badanie progesteronu. Czy powinnam się jakoś do niego przygotować? Musi być rano i na czczo ?
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Podczytuję Was cały dzień, ale dopiero wieczorem mam czas, żeby coś skrobnąć..
Cześć Albuera
Lenka u mnie już czuć jesienią i pewnie tak już zostanie... ale lubię jesień, bo mam więcej czasu na książki. Już dwa razy w tym tygodniu przemokłam do majtek i stanika. Masakra w jednym momencie święci słońce a za chwilę oberwanie chmury...
Ania trzymam kciuki za wyniki!
Ja zapierdzielam cały dzień na max obrotach, bo od niedzieli nadchodzą mnie złe myśli i nie
oge spać. Muszę sie porządnie zmęczyć przed snem ciężkie czasem to nasze życie staraczkowe co ??[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hej dziewczyny
melduje ze żyję
Szpilka to masz już fajnego ludzika w brzuszku
Rah życzę abyś opanowala wyniki jak najszybciej
ja powtórzyłam prolaktyne w 6dc 14,59 po obciążeniu 313 wg gin ok
ale idę 18 do Endo to skontrolować
całuję was mocno :*
odwyk od of pomagaszpilka lubi tę wiadomość
-
U mnie wczoraj znów pasek brązowego śluzu/krwi na wkładce. Dziś temperatura jeszcze skoczyła. Przez tę pogodę czuję się strasznie rozbita.
Jeszcze w piątek wpadają do nas moi rodzice, więc dzisiaj sprzatam. Na dodatek mąż zostawił taki bałagan zanim poszedł do pracy, zę go uduszę jak powróci. Jutro c chyba zmuszę go do robienia wszystkiego, tego co ja codziennie i zobaczy jakie to cudowne i może przestanie taki chlewik robić. Agrr!
Właśnie zrobiłam sobie smoothie z brzoskwiń, jagód i moreli. A zaraz idę się kąpać )matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Owulacja zdarza się z plamieniami więc trzymam kciukasyIVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019