Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu, to kciukam, żeby i progesteron był u Ciebie ładny.
Aniu, dobre wieści...cieszy mnie Twój optymizm :* Trzeba wierzyć. Nadzieja umiera ostatnia.
Wierzę, że i Wam się uda :*
Ja czekam do czwartku, a właściwie piątku z testowaniem. Choć mimo uregulowanej tempki, raczej ten cykl czuję, że nie był owocny (dziś nieznaczny spadek temperatury).
W ubiegłym cyklu nie zdążyłam nawet testować, bo rano się obudziłam...zobaczyłam gwałtowny spadek tempki i już wiedziałam, że małpa przyjdzie
Ania1986 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Umnie raczej też przyjdzie, pewnie jutro, bo już widzę jakieś plamienia. Temperatura spadła do 36,90 i się nie nastawiam już na nic w tym miesiącu.
Mąż mi zaproponował, żeby może olać to wszystko, mierzenie temperatury, sprawdzanie śluzu, OF i po prostu wyluzować, ale ja się obawiam. Z jednej strony pewnie ma racje, ale z drugiej strony ta moja cała "księgować" pomogła mi lepiej poznać cykl i zwiększyć szanse. Sama nie wiem
a tymczasem wróciłam z areobiku, ledwo żyje ale jestem mega naładowana pozytwnie póki nie ma dzidziusia to zadbam o to, żeby zrzucić to i owo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 19:00
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Under, mimo, że pojawiło się u ciebie plamienie, ja nie tracę nadziei na zieloną kropeczkę wyganiam małpe która idzie do ciebie; "a kysz małpo!"
gosia86, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Aja, dziękuję ślicznie!
Raczej tempka juz tego nie potwierdza, ale miło, że ktoś wierzy bardziej ode mnie Jakby sie udało, to gdziekolwiek jesteś, prześlę czekoladę!rah, aja lubią tę wiadomość
-
Gosia, znam ten ból, mi test owulacyjny kazał działać, a mąż akurat pracował do 24. Próbowaliśmy na drugi dzień rano, ale czuje, że to niewiele dało, bo zaraz po musiałam spadać do pracy. Ech, wymyślił sobie, żeby być lekarzem
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Mi testy wychodzą negatywne od soboty tylko blada kreska ledwo widoczna
ale pęcherzyk ma 2,10 cm i lekarz kazał działać
under ja bym byla dumna z męża lekarza
ale te dyżury potrafią pokrzyżować plany
mój mialbyc około 18 a będzie po 22
no a sama niestety nic sobie nie zrobię
szkoda mi tego pęcherzyka bo to pierwszy po poronieniumagdalenka_ka lubi tę wiadomość
-
jestem z niego piekielnie dumna, bardzo ale jego nocne dyżury mnie wykańczają. Czasami jest tsk, że się kilka dni z rzędu nie widzimy nawet. Ja pracuje w firmie tłumaczeniowej, więc godziny pracy mam "standardowe", mój małż niestety nie.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Gosiu, moje pęcherzyki maja po 2,6-2,7! Moze testy wychodzą blade, bo pęcherzyk jeszcze urośnie i owu bedzie dopiero za dzien /dwa! Nic straconego, nie trać wiary
gosia86, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Gosiu, skąd ja to znam, że się nie ma ochoty na seks...a tu akurat "ten dzień". Nie poddawaj się. Spróbuj się jakoś nastroić I zaskocz swojego męża zaraz po jego przyjściu
Under, śledzę Twój wykresik...i kciukam mocno. Nic straconego. Tempka może i spadła, ale nadal utrzymuje się w górnej granicy. A plamienie nie jest wyznacznikiem.
Ja oprócz większych i bolących piersi...nie miałam i nie mam żadnych objawów w tym cyklu. Dwa następne dni będą decydujące...ale czuję, że nawet nie zatestuję...Jeśli jutro znów tempka spadnie to już po zachodzie słońca ;/
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
rah wrote:O widzisz! Brak ochoty na seks moze byc kolejnym znakiem. Ze to jeszcze kilka dni
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Jestem tego pewna Motywuję Cię Kochana z całych sił...:*
A jeśli jest faktycznie aż tak dziś czujesz się wypompowana, to może Rah ma rację...wyśpijcie się i rano podziałajcie.
Ehhh, mnie dziś ta noga stłuczona wykończy. Ogromnie mnie ciągnie i boli ;/ Ale twarda jestem Nawet nie wyobrażacie sobie jaki piękny piruet zrobiłam wywalając się To był widok
-
Dzięki Lenka za słowa pocieszenia. Wolę się nie nastawiać, @ powinna zawitać jutro. Jedyne co mnie pociesza to całkowity brak PMS-u. Poza lekkim ciągnięciem jajników dziś rano, zero, nic żadnych objawów - nawet mnie na twarzy nie wysypało. Robiłam test wczoraj, był negatywny. Zrobiłam go po to, żeby nie mieć złudnych nadziei.
Jak się jednak coś wykluło, to następnym razem jak będziesz w Krakowie to zapraszam na moją szarlotkę!gosia86 lubi tę wiadomość