X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
Odpowiedz

Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)

Oceń ten wątek:
  • Kati86 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwariować można!!!!!!! odbieram maile a tam-
    -
    -
    -
    -
    DUREX ODKRYJ WIBRUJĄCĄ ROZKOSZ.....

rah, szpilka, gosia86 lubią tę wiadomość

IVF MAJ 2016 <3 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka <3
    14.08.2016 ;( żegnaj synku
    krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01 <3
    Bruno 18.07.2017
    krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn :)
    Aleks 5.04.2019
  • rah Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Tez mam alergie na roztocza:) i nie tylko ;p

Moimi pierwszymi objawami było to, ze nie mogłam pic piwa i palić. Akurat byliśmy ze znajomymi na wakacjach i wtedy jeszcze paliłam. "Wmuszalam" w siebie chociaz jedno piwo....i było mi niedobrze w aucie juz po minucie jazdy. Ledwo dojechaliśmy do domu...kolejne, w kolejnych dniach to odrzucenie od kawy i ciagle zmęczenie i spanie. A ja nigdy nie śpię popołudniami. Zamiast imprezował, grillowac w wakacje, to marudzilam i ciagle chciałam leżeć w łóżku. Potem pobolewalo podbrzusze i tak zostało na kilka tygodni. po teście za kilka dni, doszedł bol piersi. Coraz mocniejszy kazdego dnia. I ogromna ochota na seks.

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • rah Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kati86 wrote:
    Witam laseczki :)
    Dziś dzień jakby trochę lepszy ale to pewnie zasługa wczorajszego wieczoru ;)
    Już zapomniałam jak to "smakuje" po dokładnie 34dniach celibatu :/
    Po takim czasie to dla mnie jak pierwszy raz ;)
    O dziwo nic się stało po bo jak miesiąc temu <3 to trochę brzuch bolał a pół godziny później pojawiło się trochę krwi a teraz nic.
    Nawet nie chcę dopuszczać do siebie myśli że wtedy te nasze chwile szczęścia mogły zaszkodzić maluchowi :/ ale niestety przeszło to przez głowę :/

Gosia u nas chyba też dziś sprzątanie się szykuje bo ostatnie 2 tyg były naprawdę leniwe i bezrobotne - nic dziwnego że mnie kichanie i katar bierze jak ja z alergią na roztocza a po moim mieszkaniu biega tysiące małych kotów :/ WSTYD!

Hehe, tak polubiłam Twój "pierwszy raz", ze pokazuje mi sie ze 2 razy lubię tę wiadomość ;D

gosia86, Kati86 lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu przywoluje Cie na skype!;)

gosia86 lubi tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane
    Kati tamten raz 34 dni temu byl zbyt wczesnie żeby zrobić krzywdę a tym bardziej wywołać pusty pęcherzyk, pusty pęcherzyk raczej zdarza się niezależnie od czynników zewnętrznych, w którymś momencie coś się źle podzieliło lub była bakteria w nasieniu lub u kobiety, ale to raczej nie u Was bo przed inseminacja na pewno Was na takie rzeczy przebadali

Gosiu u mnie początkowe objawy pierwszej ciąży i drugiej były całkiem inne
    w 1 ból piersi mocny, mdłości i ślinotok jeszcze przed terminem miesiączki, głód na przemian ze zgagą
    w 2 senność, zmęczenie, ból piersi lekki i wrażliwe sutki, skurcze macicy pojedyncze w ciągu dnia i bolał mnie orgazm przez pierwsze kilka razów jeszcze przed testem, bo potem do wizyty żadnych serduszek no i tak gdzieś ten ból sie utrzymywał do 6tc

rah, gosia86 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nie mogę się od was oderwać
    piekę ciacho szarlotkę

Szpilko podobno każda ciąża jest inna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 11:46

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby z Wami tez tak jest ?;)d712da43a3eded4bm.jpg

bo u nas raz na miesiac, dwa musi byc taki dzien ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 12:05

szpilka, gosia86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie Kasiu !!!

polecam Ci i ogolnie dziewczyna ktore stracily malenstwo ksiazke : "Cisza pod sercem" ja mam ja na kompie jakby ktoras chciała moge przesylac, naprawde polecam!!

• szpilka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze wszystko słyszę :) w dawnych czasach jak mój m gdzieś z chłopakami czas spedzał to jego telefon zawsze ze mną współpracował i odebrał się w kieszeni sam, więc wiedział z kim, gdzie i w jak bardzo wskazującym stanie balują (dzieliło nas wtedy wiele km i widywalismy sie tylko w weekendy pewnie to znacie dzwonisz raz nie odbiera dzwonisz drugi raz nie odbiera dzwonisz trezci a tu myk tel odebrał sie sam w kieszeni spodni )

Ania1986, gosia86 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    ja jeszcze wszystko słyszę :) w dawnych czasach jak mój m gdzieś z chłopakami czas spedzał to jego telefon zawsze ze mną współpracował i odebrał się w kieszeni sam, więc wiedział z kim, gdzie i w jak bardzo wskazującym stanie balują (dzieliło nas wtedy wiele km i widywalismy sie tylko w weekendy pewnie to znacie dzwonisz raz nie odbiera dzwonisz drugi raz nie odbiera dzwonisz trezci a tu myk tel odebrał sie sam w kieszeni spodni )
    hehehe dobre! kurcze moj tzn tel mojego męża nie chciał tak współpracować niestety, ale moj mąż sie nauczyl ze lepiej odebrac odrazu niz pozniej wysłuchiwać kazania przez cały dzien ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 12:10

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAhaha Aniu to chyba przychodzi z wiekiem u kobiet bo moja Mamusia jest w tym ekspertką :D

Szpilka fajnie miałaś :) gdzie sprzedaja takie modele telefonów??

Ania1986, rah lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    hehehe dobre! kurcze moj tzn tel mojego męża nie chciał tak współpracować niestety, ale moj mąż sie nauczyl ze lepiej odebrac odrazu niz pozniej wysłuchiwać kazania przez cały dzien ;P
    czasem sie zastanawiam jak to sie stało, ze byłam wtedy taka młoda i głupia i go nie zostawiłam :) a teraz jestesmy nudnym starym ale szczesliwym malżenstwem

Ania1986, gosia86 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    czasem sie zastanawiam jak to sie stało, ze byłam wtedy taka młoda i głupia i go nie zostawiłam :) a teraz jestesmy nudnym starym ale szczesliwym malżenstwem
    My w sumie tez juz straym nudnym jestesmy w koncu 5 lat za nami z gpsem na palcu, no ale ja lubie sobie raz na jakis czas urzadzic dzien sadu ostatecznego ;P co by za nudno nie było;) ale za to jakie godzenie przyjemnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 12:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/photo.php?v=461692340590548

heheh skad ja to znam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 12:21

• Kati86 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u nas jest jakoś inaczej :/ mój mało co wychodzi z kimkolwiek innym niż ja ale jak już to chyba większe obawy u Niego niż u mnie :/
    Ja jestem pewna że nigdy nie zrobi nic po czym między nami mogłoby być bardzo źle ale On niestety nigdy takiej pewności nie miał i chyba nie może mieć :/ a mimo wszystko nie panikuje i nie wydzwania do mnie co chwilę nawet jak wyjeżdżałam na weekend do Wrocławia i wracałam dopiero w poniedziałek ;)

Faceci myślą zazwyczaj dołem a baby sercem u nas mąż myśli wstydem a ja "wścikiem macicy" a przynajmniej jeszcze 2 miesiące temu.

Bruno 18.07.2017
    Aleks 5.04.2019
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    filmik świetny a dzien sądu i w straym nudnym małżenstwie jest potrzebny a jeszcze teraz to moja cierpliwośc jest bardzo ograniczona

Ania1986 lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kati86 wrote:
    No to u nas jest jakoś inaczej :/ mój mało co wychodzi z kimkolwiek innym niż ja ale jak już to chyba większe obawy u Niego niż u mnie :/
    Ja jestem pewna że nigdy nie zrobi nic po czym między nami mogłoby być bardzo źle ale On niestety nigdy takiej pewności nie miał i chyba nie może mieć :/ a mimo wszystko nie panikuje i nie wydzwania do mnie co chwilę nawet jak wyjeżdżałam na weekend do Wrocławia i wracałam dopiero w poniedziałek ;)

Faceci myślą zazwyczaj dołem a baby sercem u nas mąż myśli wstydem a ja "wścikiem macicy" a przynajmniej jeszcze 2 miesiące temu.
    u nas teraz tez jest inaczej bo mojemu meżowi słuszny wiek 36 lat stuknąl w tym roku i teraz to ja wychodze wieczorami z kolezankami na jakies smaczne drinki a nie on z kolegami (teraz w sensie w ostatnich latach, bo ostatnio to ani checi ani sił ani drinków, choc i tak czas się rzadko znalazł i ilościowo mało, ale czas spedzony z dziewczynkami bezcenny)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kobitki ja uciekam w koncu sprzatac bo sie nigdy za to nie zabiore;) a syf po tygodniu straszny , a jeszcze jak sie ma w domu zwierzaki to juz wogule pol dnia bede walczyc;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 12:29

• Kati86 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    https://www.facebook.com/photo.php?v=461692340590548

heheh skad ja to znam :P

Proponuję większe prześcieradło ;)

ja tylko raz tak walczyłam jak właśnie za małe prześcieradło kupiłam... na opakowaniu że 160/200 a w rzeczywistości nawet na wersalkę 140/200 było za małe :/

Bruno 18.07.2017
    Aleks 5.04.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kati86 wrote:
    Proponuję większe prześcieradło ;)

ja tylko raz tak walczyłam jak właśnie za małe prześcieradło kupiłam... na opakowaniu że 160/200 a w rzeczywistości nawet na wersalkę 140/200 było za małe :/
    kochana czasem i z duzym jest kino :P ja to wogule nie mam nerwow do przebierania poscieli i tym sie zajmuje małzonek i chwala mu za to :)

‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: