Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Racja, u Ciebie ostro w gore poleciała u mnie wykres jakis ciut inny niż zwykle. Ale moze to byc tez kwestia tego,ze chorowalam, tabletek i wielu innych rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 11:13
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Cześć Laseczki...
Witam wszystkie nowe Czarnobylki i życzę szybkiej zieloności...
Ja chyba odpuszczę dalsze mierzenie tempki...
Jak zmieniłam termometr z rtęciowego na elektroniczny to wychodzą głupoty (temperatura z rana jakaś dziwna)
W połowie cyklu...to tym bardziej wyjdą głupoty...i wykres będzie nieczytelny, a ja sama będę się wkręcała...
Jak sądzicie?
Cholera, czy on musiał się stłuc akurat wczoraj...? Czuję, że to zły znak ;/
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Malinka jak 3 dni po terminie juz to dawno bym robiła
Edzik, oczywiście ze wyjdą głupoty, ale w przyszłym cyklu będziesz juz miała do czego porównać druga polowe cyklu -
Malinka twarda jestes 3 dni po terminie a Ty nie testujesz
ja w pierwszej ciąży testowałam 5 dni po terminie
a teraz jeszcze przed @
Lenka może to znak że na ten cykl mierzenia już wystarczy :*
trzymam za was kciuki dziewczynyLenka@ lubi tę wiadomość
-
Malink_a wrote:Robic test w trakcie dnia czy czekac do jutrzejszego poranka?
A ile masz testów ?
Reguła jest niby taka, że przed spodziewaną miesiączką najlepiej test robić z samego rana, natomiast po spodziewanej @ można o dowolnej porze.
Wiadomo jednak, że stężenie jest najwyższe rano, więc jeśli masz tylko jeden test...to ja zrobiłabym jutro. Jeśli masz kilka...to zrób i dziś i jutroInni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Gratulacje!
U mnie dzis skok temperatury znaczny, wuec owu byla albo wczoraj albo dzis. Wczoraj mielismy przerwe w serduszkowaniu, bo malz pozno wrocil, ale dzis mu nie odpuszczematko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Gosia, bo to tak jest jaknapisalam Malince wczoraj :p to dopiero 2 miesiac starań, mam nadzieje ze historia bez problemów, chorób itp wiec Malinka spokojna, "obojętna".... To my tu jesteśmy trzepniete i testujemy 10 dni po owu ;p
Ja w pierwszej ciąży zamiast okresu dostałam krwawienia 2 dni przed okresem, mega nagle (na pogrzebie ;p w lesie przy cmentarzu sie wycieralam i pakowalam tampona - wybaczcie wylewnosc ale to było zabawne) i po 2 godzinach był koniec. Nic nie podejrzewalam. Zrobiłam test jakis tydzień po terminie...gosia86, Lenka@ lubią tę wiadomość