Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Eklerko wizytę mam 08.09 i chyba kolejną 15.09 ale dowiem się dopiero 08.09
Malinko, wielkie gratulacje
Dziewczynki mam pytanie. Beta ze środy - 1038, beta z piątku 2298. Dobry przyrost odnotowałam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 14:29
-
Eklerka wrote:Ja też mam wizytę 15 września
Malinko, wielkie gratulacje
Dziewczynki mam pytanie. Beta ze środy - 1038, beta z piątku 2298. Dobry przyrost odnotowałam?
Eklerko beta bardzo ładna -
rah wrote:Witam nowe koleżanki
Z wykresem tez tak mam,ze czaruje go wzrokiem ;p
A dzis mam mega beznadziejny dzien tempka spada na łeb, na szyje. Dokładnie jak w każdym poprzednim cyklu. Cała noc sie budzilam i padam na twarz...aż mi niedobrze ze zmęczenia...i do tego leje u nas, ciemno za oknem...
Miłego dnia chociaz Wam życzę
Rah...ja też dziś całą noc się budziłam...nie wiem o co chodzi, na prawdę.
Nerwus się straszny zrobiłam...
Będzie dobrze Kochana, zobaczysz! Z tym wykresem to tak jest...że każdy spadek to kolejny dołek i smutek :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Gosiaku...czyli nie miałaś dziś robionego USG?
Ja mam wizytę u ginka 11-tego, a później czeka mnie endo.
Eklerko, beta piękna.
Ehhh, fajnie mieć ją tak wysoko...moja zawsze wychodziła 0,1... wredna małpa
Paulina, witamy ponownie!
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Rah...ja też dziś całą noc się budziłam...nie wiem o co chodzi, na prawdę.
Nerwus się straszny zrobiłam...
Będzie dobrze Kochana, zobaczysz! Z tym wykresem to tak jest...że każdy spadek to kolejny dołek i smutek :*
Jakieś fatum, bo ja dzisiejszą noc to samo miałam - budziłam się od 1-szej średnio co kilkadziesiąt minut ;/
Do pracy dotarłam - ale wyglądałam jak zombie - jeszcze ubrałam byle co - trampki, dzinsy i rozciągnięty sweter, ale przynajmniej się pomalowałam i uczesałam -
Uff, uspokoiłyście mnie, bo prawda jest taka, że nawet nie wiem jaki ten przyrost miałby być... Naczytałam się, że minimum to 66%... Ale wiadomo, im więcej, tym lepiej.
Lenka, Kochana, Ty też się doczekasz takiej pięknej bety!
Gosiu, ja gabinet będę okupować 15 września o 18.20. Drżę na myśl o tej wizycie, bo jeśli nie zobaczę na monitorze tego czego się spodziewam...
Jakoś nie mogę odciągnąć od siebie złych myśli... -
A mnie dzis strasznie ciagna jajniki, w ogole jakas taka "opuchnieta" sie czuje. Nawet olewam brazylijskie posladkimatko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Lenko, ja nawet nie to ze z nerwów. Strasznie chciałam spac a tu dupa czekam jeszcze ze 2 godzinki i do wyrka, bo ledwo siedze. Anooosiak, ja wlasnie najpierw zasnąć nie mogłam a jak zasnelamw koncu to sie budzilam co ok 40 minut:/ moze to przez ten front co do Polski przyszedł. A po Dupku ja zawsze miałam 2 dni wolnego i na 3 dzien rano przychodził bol i lekkie plamienie, czasem lekkie plamienie, a na 4 dzien mega krwawienie.
Under, ja dzis mam taki dzien (niewyspanie to podsyca), ze wszystko mnie boli, cała czuje sie jak balon, cycki jak dwa wiadra, do tego ciągną. A na dodatek zaczyna bolec podbrzusze...a to jeszcze kilka dni do @ wiec pewnie jutro/środa plamienie sie pojawi.
Ide w przyszłym tyg do lekarza, bo martwią mnie te dziwne bóle, plamienie, tycie, opuchlizna itp. -
I ja też się dzisiaj nie wyspałam! Do pierwszej w nocy oczy jak 5 złoty, potem jakoś udało się zasnąć ale i tak co chwilę się budziłam. Za to od momentu jak zadzwonił budzik, to mogłam spać i spać dobrze, że dzisiaj do szkoły szłam, a nie do pracy, to miałam dwie godziny więcej. Ja winą obarczam księżyc, bo w pełni..
Dzisiaj dowiedziałam się o kolejnej ciąży, oczywiście nieplanowanej :p i znów niżowo u mnie...[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kochane nie możemy spać bo jest pełnia i to księżyc jest winowajcą
Lenka nie mialam dzisiaj usg, będzie dopiero 16.09
w sumie wolałabym kilka dni później
Eklerko będę mocno trzymać za Ciebie kciuki 15.09
pierwsza ciąża jest trudniejsza od kolejnych, czlowiek czuje sie zagubiony i nie pewny i ciągle,towarzyszy lęk
druga nie jest łatwiejsza ale przynajmniej juz wiadomo co ze sobą począć
Anooosiak ja tylko teoretyk w kwestii dupka jestem mialam brać ale nie zdążyłam
Magdalenko tulęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 20:04
-
Pełnia dopiero dzis wieczorem
Na jednej linii z ziemia i słońcem bedzie o 3:38Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 20:14
-
Cześć dziewczyny! jestem z rocznika 86' i dwa cykle temu zaczęliśmy starania o potomka.Jestem przerażona..boję się bo już raz trzy lata temu poroniłami nie chcę przeżywać tego drugi raz. Bardzo długo i ciągle biore kwas foliowy i magnez z witaminą b6. jestem strasznie niecierpiwa...jakbym mogła to bym z chęcią robiła testy co drugi dzień
rah, Lenka@ lubią tę wiadomość
Daeneris -
Miałam wrzucić foto tatuażu ale jakos nie mam kiedy zrobic ;p tak, wiem, ze to chwila...
Wrzucam zdjecie z dnia po zrobieniu:)
Tekst z Kubusia Puchatka...nie wiem czy kojarzycie...czy czytaliście...po polsku było to cos w stylu:
Krzys ściskając Kubusia łapkę: a jesli pewnego dnia bede musiał odejść?
Kubus: nic wielkiego. Posiedze tu sobie i poczekam. Kiedy sie kogos kocha, ten drugi ktos nigdy nie znika...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c316bfb1090b.jpg -
Dodam, ze tekst własnoręcznie pisał moj najkochanszy i to jego pismo bede miała na sobie do końca życia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c333bca3aa8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 21:09
Lenka@, aja, magdalenka_ka, Eklerka, dora13 lubią tę wiadomość