Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beata86 wrote:dziewczyny, czy jest to normalne?
Na piersiach i brzuchu powychodziły mi takie jakby pajączki naczyniowe, czerwone punkciki. dzis mi to wylazłoi cały czas przybywa, zaniepokoiło mnie to. czy to moze miec coś wspólnego z ewentualną ciażą?, bo nie chce sobie nic wkrecać. Co myslicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Ja jak bylam w ciazy to takie mialam jeszcze nie wiedzialam ze w ciazy jestem...zeby tak bylo i zeby skonczylo sie inaczej niz u mnie..powodzenia
Obyś miała racje 2 dni spóxnia mi sie @ ale boje sie testować...Madziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata86 wrote:Obyś miała racje 2 dni spóxnia mi sie @ ale boje sie testować...
Zrob jutro test tylko sie denerwujesz stresujesz a to moze zle wplywac na ciaze....ja wlasnie nie mialam rzadnych objawow poza czerwonymi pajaczkami jak male siniaczki ale wtedy nie podejrzewalam ze to ciaza ...ale niestety musialam usunac bo serce nie bilo w 9 tygodniu to juz byla duza ciaza a wlasnie wtedy mialam wiele stresu bo maz mial wypadek ... jak wy bede miec 28 lat ...i w drugiej ciazy tez tak mialam ....niestety poronilam ale ciaze byly...wiec oby Ci sie udalo ....ale zrob test i nie poddawaj sie napieciu czy stresowi.....jak nie bedzie nastepny raz....a bedziesz patrzec na swoja dzidzie tak jak ja moge patrzec na prawie moja
powodzenia Wam wszystkim zycze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 21:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny