Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
szpilka wrote:witajcie, ja podobnie jak Mysz jestem już po poronieniu, dziś odebrałam ostatnie wyniki i zaczynamy na nowo starania, na ovu jestem od czerwca 2013 a starania od stycznia 2013, pozdrawiam
Szpilko, ja po poronieniu dowiedziałam się, że całe mnóstwo kobiet z mojego otoczenia przechodziło przez to samo. A najbardziej pocieszające jest to, że każda z nich ma dzieciaki, które urodziły się już po poronieniu.szpilka lubi tę wiadomość
-
A ja się dołącze do tematu:)
Staramy się od maja ( od października mierzę temp, wczesniej to bylo tak na luzie) teraz mam za sobą wizytę w klinice lecz niepl ( wiem ze wczesnie ale chcemy zrobic diagnostyke jako ze przeprowadzamy się do Zurichu niebawem)a ten lekarz przynajmniej wie do czego dążymy i chce nam w tym pomóc, a w lux medzie to co wizyta inny lekarz:/ i to podejscie:/
Czekamy na Hanke, Kaje albo Kostka;)
ten cykl odpuszczam bo mąż akurat na drugim końcu świata w delegacji:/ ale może to i dobrze:) przyda się trochę luzu
powodzenia Wam i sobie równieżIda lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:A ja się dołącze do tematu:)
Staramy się od maja ( od października mierzę temp, wczesniej to bylo tak na luzie) teraz mam za sobą wizytę w klinice lecz niepl ( wiem ze wczesnie ale chcemy zrobic diagnostyke jako ze przeprowadzamy się do Zurichu niebawem)a ten lekarz przynajmniej wie do czego dążymy i chce nam w tym pomóc, a w lux medzie to co wizyta inny lekarz:/ i to podejscie:/
Czekamy na Hanke, Kaje albo Kostka;)
ten cykl odpuszczam bo mąż akurat na drugim końcu świata w delegacji:/ ale może to i dobrze:) przyda się trochę luzu
powodzenia Wam i sobie również
u nas jeszcze na spokojnie, 3 cykl..choc i tak sie denerwuje, dlaczego jeszcze nie:)
My czekamy na Ignasia badz Michalinke
-
ja przez rok wymyślałam imiona dla dzieci i że tak powiem zaklepywałam żeby każdy wiedział jakie imiona chcemy. dla synka miał być antek, dziewczynka iga. no i oczywiście moja szwagierka zaciążyła i zgadnijcie jak nazwała dziewczynkę... Antosia! dlatego już nikomu nie gadam. Wczoraj odwiedziłam tą szwagierkę i jej małego bobasa i powiem szczerze,że nic nie czułam ,żadnych uczuć, nawet małej nie dotknęłam. tylko herbatke wypiliśmy i mykałam z mężem dalej.
-
nick nieaktualnyIda wrote:Wiecie, powiem Wam, że mam wrażenie, że coraz więcej par ma jakieś problemy...Gdyby to jeszcze były jakieś konkretne powody, ale z wieloma dziewczynami niby wszystko jest ok, a tu II brak...
wszystkie moje koleżanki zaszły za pierwszym razem... chyba na takich forach jest skupisko staraczek którym za pierwszym drugim razem się nie udało
-
Miśkaa wrote:wszystkie moje koleżanki zaszły za pierwszym razem... chyba na takich forach jest skupisko staraczek którym za pierwszym drugim razem się nie udało
i popadamy w jakaś paranoje
ale dobrze, ze jestesmy bo zadna nie czuje sie sama
a jak zaczniemy miec fasoli to bedzie wielki Baby boom i impreza
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja nie wiem jak to jest..ja mam tak bolesne miesiaczki,ze ostatnio myslalam ze na pogotowiu wyląduje cos okropnego, robi mi sie słabo, zgina mnie w pól...ehhhhh a czy to oznaka owulacji to nie wiem
-
asioczek86 wrote:czytałam właśnie jak jedna dziewczyna napisała,że jak się ma bolesne miesiączki to znaczy,że owulacja była. co o tym myślicie?
ja mam średnie bóle, takie co po jednej tabletce mijają a owulacja u mnie na pewno wystepuje, więc myślę że to nie ma reguły