Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelina27 wrote:Witam ja też jestem z czarnobyla jesli moge to przyłączę sie do was ja staram sie już ponad dwa lata a testuje w niedziele az sie boje chociaż w tym miesiącu olałam sobie starania pełną gębą pozdrawiam
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Zrob jutro test tylko sie denerwujesz stresujesz a to moze zle wplywac na ciaze....ja wlasnie nie mialam rzadnych objawow poza czerwonymi pajaczkami jak male siniaczki ale wtedy nie podejrzewalam ze to ciaza ...ale niestety musialam usunac bo serce nie bilo w 9 tygodniu to juz byla duza ciaza a wlasnie wtedy mialam wiele stresu bo maz mial wypadek ... jak wy bede miec 28 lat ...i w drugiej ciazy tez tak mialam ....niestety poronilam ale ciaze byly...wiec oby Ci sie udalo ....ale zrob test i nie poddawaj sie napieciu czy stresowi.....jak nie bedzie nastepny raz....a bedziesz patrzec na swoja dzidzie tak jak ja moge patrzec na prawie moja
Bardzo mi przykro że straciłaś swoje maleństwa . Ale głowa do góry. Trzeba mieć nadzieję. Każdej z nas sie musi udać zajśc i donosic do końca swoje dzieciatko. A jak sie nie uda w tym cyklu to uda sie w nastepnym. Tego życze Tobie Madziara oraz reszcie dziewczynom. Trzymam kciuki za Nas wszystkie :* -
nick nieaktualnykarmelek wrote:Madziara powiedz mi adoptowaliście dziecko? kiedy? i jak duże? jeśli mogę zapytać....
jestesmy w trakcie dziewczynka ma 8 tyg malutka ...ma na imie Hania...i juz jest moim szczesciem ...to wszystko jeszcze potrwa chodz juz mamy pozytywne opinie...matka zostawila ja jako noworodka z niestety zla przeszloscia...my nawet bysmy chcieli takie 3-4 lata bo jest najwiecej dzieci a tu sie trafila Haniutka....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 22:06
Miśkaa, Agrafka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewelina27 wrote:Witam ja też jestem z czarnobyla jesli moge to przyłączę sie do was ja staram sie już ponad dwa lata a testuje w niedziele az sie boje chociaż w tym miesiącu olałam sobie starania pełną gębą pozdrawiam
Witaj:) ja tez olałam starania, i moze to był klucz do sukcesu? Życzę Ci 2 kreseczek na teście:)
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:jestesmy w trakcie dziewczynka ma 8 tyg malutka ...ma na imie Hania...i juz jest moim szczesciem ...
Pytam bo zawsze chciałam dac dom takiej małej istotce, tylko wiem że to jest okropnie trudne.. powiedz mi długo to u was trwało? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny