Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak kochane bo miałam dwa razy pod rząd plamienia z tydzien przed @ i za trzecim razem wzięłam na własną ręke luteinę i plamień juz nie było wiec stwierdził zebym brała a tak pozatym ja juz miałam problemy z regularnością @ ponieważ bywało i tak ze w jednym cyklu była @ kilka dni przerwy i znowu @ z wiekszym rozmachem
-
Hm.. a masz jakies watpliwosci co do jego decyzji? Nie martw sie kochana mysle, ze sie wszystko unowrmuje. A moze skonsultuj sie z innym lekarzem, czasami warto zaczerpnac od kogos innego moze bedzie mial inne podejscie moze cos podpowie zrobi jakies badania. W kazdym razie trzymamy mocno kciuki
-
Witam w nowym tygodniu Ja tydzień zacznę od wizyty u fryzjera - trzeba odświeżyć fryzurkę na wiosnę, a tak naprawdę to grzywka powoli przysłania mi świat
Do teściów wyjeżdżamy w czwartek wieczorem, więc test zrobię w czwartek rano - mam nadzieję, że wynik będzie już wiarygodny. Na razie wykres temperatury wydaje się być dość obiecujący - a Wy jak sądzicie? Ja nie mam jeszcze zbyt dużego doświadczenia.Ida lubi tę wiadomość
-
Oby dziewczyny, oby! Chodzi mi głównie o to, że jedziemy na wschód, a tam alkoholu nie brakuje..... tam liczą się dwie rzeczy - jedzenie i picie, ale już umówiliśmy się z mężem , że w razie czego postanowiłam nie pić przez cały wielki post
Ewik lubi tę wiadomość
-
Kor_a wrote:Oby dziewczyny, oby! Chodzi mi głównie o to, że jedziemy na wschód, a tam alkoholu nie brakuje..... tam liczą się dwie rzeczy - jedzenie i picie, ale już umówiliśmy się z mężem , że w razie czego postanowiłam nie pić przez cały wielki post
No i świetny pomysł - coś takiego na pewno każdy łyknie, może nawet będą podziwiać Twoją silną wolę!Kor_a lubi tę wiadomość
-
szpilka wrote:chodziło mi bardziej o ten katastrofalny brak śniegu, bo barzo go malo w tym roku i co prawda robią co mogą, żeby naśnieżać, ale cóż zrobić jak temperatura w plusie od kilku tygodni, a inne atrakcje i owszem są
szpilka lubi tę wiadomość
-
Ewelinko - jeśli lekarz uważa, że lepiej brać, to bierz. A jeśli masz wątpliwości, to dobrze by było z nim o tym porozmawiać.
Kor_a - faktycznie, wykresik obiecujący. Trzymam kciuki Ile jeszcze do terminu @ ?
lownka - mnie też ostatnio boli gardło, raz mocniej, raz słabej ale dość długo już. Ja zawsze ratuję się Orofarem max albo tym w sprayu, dla mnie jest najlepszy. A przy takim bardzo silnym bólu zdecydowałam się na płukanie gardła wodą z solą i pomogło
Babe B - witamy u nas Ja niestety nie z Warszawy, więc się nie orientuję.
U mnie dobrze, jakieś kilka dni-tydzień przed owulką, tak myślę. Samopoczucie bardzo dobre, ale mięśnie bolą
Do pracy mam na 12, więc ranek dla mnie
Marzec już mamy, wiecie?
Kor_a lubi tę wiadomość
-
Ida - dzisiaj mam 10 dni od owulacji wyznaczonej przez Ovu (niestety tylko przerywaną linią) - pierwszy raz obserwuję cykl, więc nie mam porównania. W czwartek będzie 13, więc zaopatrzę się w bardziej czuły test. W sobotę zauważyłam kropelkę świeżej krwi na papierze, ale staram się nie nakręcać - lepiej być zaskoczonym niż rozczarowanym.
Ida lubi tę wiadomość
-
Zazwyczaj miałam 28-dniowe cykle. 28DC wypada dzisiaj, więc jutro powinnam dostać. Troszkę później wypadła u mnie owulacja, więc mogło się coś poprzesuwać - na razie do czwartku będę obserwować temp. Może jutro gwałtownie spadnie.
Ida lubi tę wiadomość
-
Mi mama dzisiaj zadzwoniła i mi powiedziała, żeby może nie zachodziła w ciążę w tym miesiącu ze względu na tą infekcję gardła
Ok, w tym miesiącu wyjątkowo nie zajdę w ciążę, bo tak to na pewno bym wzięła i za pstryknięciem palca zaszła
Mi się od czasu zaczęcia starań cykle wydłużyly do 30 dni i nie wiem, czemu tak jest.asioczek86 lubi tę wiadomość