Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iownka wrote:Mi mama dzisiaj zadzwoniła i mi powiedziała, żeby może nie zachodziła w ciążę w tym miesiącu ze względu na tą infekcję gardła
Ok, w tym miesiącu wyjątkowo nie zajdę w ciążę, bo tak to na pewno bym wzięła i za pstryknięciem palca zaszła
Mi się od czasu zaczęcia starań cykle wydłużyly do 30 dni i nie wiem, czemu tak jest.
A już myślałam, że ze względu na widmo wojny... Moja w piątek zasugerowała, że już jestem stara na zachodzenie w ciążę, bo ona już miała dwójkę dzieci. Oczywiście było to trochę w żartach, ale chyba coś zaczynają przeczuwać, że walczymy w tym temacie Chociaż jeszcze niedawno mówiła, że mamy jeździć po świecie, szaleć, bo potem jak będzie dziecko to będziemy bardziej ograniczeni.
-
Kor_a - masz rację. Skoro owulacja była później, to może się wszystko przesunąć. Czekaj cierpliwie
lownka - infekcja gardła raczej nie ma wielkiego wpływu na poczęcie. Jeśli ma do niego dojść to i tak dojdzie, czy będziesz chora czy zupełnie zdrowa Tak więc myślę, że mimo to należy działać, bo nie wiadomo jak to będzie później, czy się uda od razu czy nie.
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
Witam Was w marcu Czyli do wiosny już tuż tuż
U mnie znowu wariacja tempkowa, zastanawiam się czy antybiotyk i przeciwbólowe mogły tak namieszać?!
Jutro mam wizytę u gina, a w środę fryzjer. Na wiosnę trzeba odświeżyć kolor
Miłego dnia.Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
ash wrote:Witam Was w marcu Czyli do wiosny już tuż tuż
U mnie znowu wariacja tempkowa, zastanawiam się czy antybiotyk i przeciwbólowe mogły tak namieszać?!
Jutro mam wizytę u gina, a w środę fryzjer. Na wiosnę trzeba odświeżyć kolor
Miłego dnia.
Ja dzisiaj odświeżam cięcieash, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam kobietki ja jutro planuję pomalowac włoski jak mąz będzie w pracy zeby mu nie śmierdziało a co do lekarza to dzisiaj mi to juz obojętne dzisiaj mam 13 dc i troszki z rana sie poprzytulaliśmy żeby nie było ze ciągle w parzyste dni sie elektryzujemy to może ten 13 bedzie szczesliwy pozdrawiam
Ewik, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewelina27 wrote:witam kobietki ja jutro planuję pomalowac włoski jak mąz będzie w pracy zeby mu nie śmierdziało a co do lekarza to dzisiaj mi to juz obojętne dzisiaj mam 13 dc i troszki z rana sie poprzytulaliśmy żeby nie było ze ciągle w parzyste dni sie elektryzujemy to może ten 13 bedzie szczesliwy pozdrawiam
Ewelcia ja też mam szczęście w 13 więc u Was nie może być inaczej
Mi coś w tym miesiącu owulke program chyba,że wyznaczył bo po objawach i obserwacji obstawiam inaczej hehe... ale za to mąż mój dzisiaj zadzwonił i mówi "musze pogadać z brzuchalem przyłóż tel. miałam na głośno mówiącym i słucham - w piątek przyjeżdżam już nie mogę się doczekać i pamiętaj pod koniec marca są magiczne dni przygotuj się bo będziesz nosił bąbelka naszego."Kor_a, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Ewik wrote:Emąż mój dzisiaj zadzwonił i mówi "musze pogadać z brzuchalem przyłóż tel. miałam na głośno mówiącym i słucham - w piątek przyjeżdżam już nie mogę się doczekać i pamiętaj pod koniec marca są magiczne dni przygotuj się bo będziesz nosił bąbelka naszego."
Ale słodko Ach te nasze chłopy - jak chcą to zrobią nam przyjemność, że aż nam się łezka w oku zakręciewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewelina27 wrote:ja w tym cylku zero obserwacji nic a nic nawet nie wiem kiedy te płodne dni są olewam to bo im bardziej sie obserwuje to guzik z tego wychodzi
Mnie na razie to bawi, a przy okazji uczę się samej siebie. Może kiedyś dojdę do takich samych wniosków jak Wy Pewnie przy którymś-tam nie udanym cyklu:-)
-
Kor_a wrote:Mnie na razie to bawi, a przy okazji uczę się samej siebie. Może kiedyś dojdę do takich samych wniosków jak Wy Pewnie przy którymś-tam nie udanym cyklu:-)
Mnie nawet wciągnęło ale i też czasami nakręca za bardzo jak coś idzie nie tak hehe. -
nick nieaktualnyWłaśnie jak coś nie wychodzi to człowiek się dołuje przynajmniej ja tak mam dlatego teraz olewka a jedynym zwiastunem tych magicznych dni jest chcica na chopa tyle na razie mogę wywnioskowac normalnie soki bym ostatnie z niego wycisnęła i chyba tak zrobie
Ewik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny