Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina27 wrote:Właśnie jak coś nie wychodzi to człowiek się dołuje przynajmniej ja tak mam dlatego teraz olewka a jedynym zwiastunem tych magicznych dni jest chcica na chopa tyle na razie mogę wywnioskowac normalnie soki bym ostatnie z niego wycisnęła i chyba tak zrobie
Też tak mam, nawet wczoraj mu pisałam sms-ka "mam mega chcice" hehe odpisał natychmiast Ja też ale muszę trzymać fason. -
a mi ten pierniczony wykres jednak pomaga, wreszcie tempka mi zaczęła rosnąć i biust boli więc skoro jednak ovu raczej była to teraz jeszcze dwa tygodnie można poczekać z lekarzem i jak @ nie będzie to 14 marca myknąć na wizytę a nuż będzie test pozytywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 15:38
-
szpilka wrote:a mi ten pierniczony wykres jednak pomaga, wreszcie tempka mi zaczęła rosnąć i biust boli więc skoro jednak ovu raczej była to teraz jeszcze dwa tygodnie można poczekać z lekarzem i jak @ nie będzie to 14 marca myknąć na wizytę a nuż będzie test pozytywny
Z całego serducha Ci tego życze... i wszystkim Czarnobyl-kom również.szpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super dziewczyny! I takie podejście chcę tu widzieć najczęściej
Co do 13, to ja już chyba pisałam jakoś na początku, że ślubowałam 13.07.2013 o 13 Tak więc 13 na pewno szczęśliwa
I mi gin powiedział, że najlepszym wyznacznikiem owulacji jesteśmy my same, nasz organizm daje nam znaki - śluz i ta większa ochota i tym właśnie mamy się sugerować, nie temperaturą czy wyliczeniami, bo organizm i tak wie lepiej
Ewik - Twój mąż cudnie powiedział -
Ida wrote:Super dziewczyny! I takie podejście chcę tu widzieć najczęściej
Co do 13, to ja już chyba pisałam jakoś na początku, że ślubowałam 13.07.2013 o 13 Tak więc 13 na pewno szczęśliwa
Ida super date mieliscie. Ja slubowalam 19 czerwca 2010 w rocznice spotkania pierwszego. Alez ten czas leci...Ida lubi tę wiadomość
-
Nie zawsze antybiotyk działa źle na płodność. Wszystko zależy od substancji. Dowiedz się jaka jest (napisane na opakowaniu), poczytaj na necie. Ale skoro lekarz Ci powiedział, że ma być ok to pewnie tak będzie.
Chociaż i ja brałam kilka razy antybiotyki, jedne wpływające na płodność, inne nie, ale i tak II nie zobaczyłam. Za to podczas choroby tempka mi dość skakała, a u mnie to raczej dziwne. Tak więc nawet po wykresie było widać, że coś się dzieje.Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość