Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie największym ciosem było ze dwa miesiące po poronieniu sytuacja u mojej mamy byli jej znajomi i coś zeszło na temat dziecka i moja mamusia mówi"że jak się postaram to mi przy dziecku pomoże"
Jakby nie wiedziała jaka jest sytuacja i co przeszłam
W pracy męczyli mnie ponad 5 lat pytaniami o dziecko niektórzy mniej inni bardziej taktownie
Ale mimo wszystko ja już nie zadaję nikomu tego głupiego pytania bo wiem jak różne i skomplikowane historie zdarzają się ludziom i nie koniecznie każdy ma ochotę się z tym uzewnętrzniaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:30
-
Oj dziewczyny, ja też już najbliższym osobom powiedziałam. Tym, którym ufam.
Jest mi ciut lżej...ale to dalej nie zmienia faktu, że zostaliśmy sami ze staraniami.
I, że każda ciąża mnie cieszy...ale też ogromnie boli. Zła jestem na siebie o to.
Ehhh, ale teraz odpoczywam. Jestem tylko sama ze sobą. Do końca tygodnia wzięłam urlop dziewczynki :*
I jak głupia czekam na małpę, łudząc się, że może jednak mnie zaskoczy i nie przyjdzie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 09:42
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Cranberry wrote:
To i ja! :*
Może w sobote do mnie zawita zamiast @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 11:24
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
gosia86 wrote:Ja wam podsyłam trochę świeżych wirusów od mojego już prawie 8cm ludzika :*
Gosia, to ja chwytam ile się da
Masz ich sporo, żeby można było je ładnie rozgospodarować ?
Dziewczynki, po ile każda chce wirusków ?
Ja poproszę 3...dwa męskie i jeden żeński
Choć i jeden by mi już wystarczył...
-
Cześć Czarnobylki! odebrałam w poniedziałek wyniki PRL - 18,63 ng/ml więc nie wiem co to ostatnio było, że wyszło prawie 100.
po tych całych zawirowaniach odpusciłam mierzenie tempki, sprawdzanie szyjki, śluzu i branie witamin. biorę tylko euthyrox i bromergon żeby tsh i prl utrzymać na dobrym poziomie. przestałam prowadzić wykres i uzupełniać obserwacje. poza tym abonament mi się skończył i nie chce narazie przedłużać, ale do Was zaglądam i podczytuje dla mnie też ciąża byłaby dobrym rozwiązaniem ze względu na prace, tzn. odpoczęłabym trochę od atmosfery w niej i w ogóle. ale dzis mi szefostwo wyliczyło, że mam jeszcze ok.40 dni urlop hehe jak sie tak na spokojnie zastanowiłam, to coś źle policzyli, bo wg mnie zostało mi ok.10 dni, do tego jeszcze doliczyć wolne za 3-ego maja 1-ego listopada, to 12dni. więc pewno pójde na urlop w najbliższym czasie.
pozdrawiam wszystkie Czarnobylki - staraczki
Czarnobylki zafasolkowane - rośnijcie zdrowo
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenka@ wrote:Eh, Madziulek.
Też cieszyłabym się choć z jednego pięknego wiruska :*
Do soboty chyba eksploduje...
Ja mam @ wg OF we wt, a od weekendu czuję się jak balon! Taka napuchnięta jestem, cycki bolą, brzuch wydęty..masakra -
Witajcie:)
jestem z rocznika 86 i chcę do Was dołączyć
na OVU jestem od września i powoli wdrażam się w całą stronę www
na szybko info o mnie z ostatnich dni:
czekam na @ ma być na dniach ( od poniedziałku plamię )
poźniej na badanie HSG
czekam z niecierpliwością - mam nadzieję że w końcu się uda zajść w ciążę
Pozdrawiam Was serdecznieEklerka, rah lubią tę wiadomość
-
nat_alia wrote:Witajcie:)
poźniej na badanie HSG
Pozdrawiam Was serdecznie -
nat_alia wrote:Witajcie:)
poźniej na badanie HSG
Pozdrawiam Was serdecznie